Gebouwautomatisering

2-megapixel netwerkcamera voor positionering

2-megapixel netwerkcamera voor positionering

Camera’s uit de Wisenet T-reeks van Hanwha Techwin zijn speciaal ontworpen voor opname van HD-beelden in uitdagende omgevingen.

Met een krachtige aluminium gegoten behuizing kan de 2-megapixel Wisenet TNU-6320 voor positionering zelfs effectief werken wanneer de omgevingstemperatuur 55 of -40 °C is.

De echte dag / nacht (ICR) camera kan worden geprogrammeerd voor eindeloze 360° panorama om een breder gebied te bewaken. Bovendien kunnen operators kiezen uit maximaal 255 voorgeprogrammeerde posities die tevens kunnen worden ingepland.

Enkele functies van de camera’s zijn: Progressive Scan, waarmee scherpe randen aan bewegende objecten en voertuigen worden toegevoegd; Wide Dynamic Range (WDR) waarmee, met prestaties beter dan 120 dB, nauwkeurig beelden kunnen worden gegenereerd in situaties met zowel zeer lichte als zeer donkere gebieden; defog, Digital Image Stabilisation en een varifocale lens.
Naast ondersteuning van H.264- en MJPEG-compressie en een SD/SDHC/SDXC -geheugenslot om automatisch beelden op te nemen wanneer de netwerkverbinding wordt onderbroken, heeft de Wisenet TNU-6320 ook een bewegingsdetectiefunctie en diverse analysefuncties, zoals virtuele lijn, verschijnen / verdwijnen, gezichts- en sabotagedectectie.

Meer artikelen van Hanwha Techwin :

Installatie van domecamera eenvoudiger


De nieuwe Wisenet X Plus-IP-netwerkdomecamera’s van Hanwha Techwin kunnen nu sneller worden geïnstalleerd, geconfigureerd en onderhouden.

Radiometrische thermische camera’s met temperatuurmeting


De Wisenet TNO-4030TR, TNO-404040TR en TNO-4041TR kunnen nauwkeurig detecteren of de luchttemperatuur hoger of lager is dan de ingestelde parameters, bijvoorbeeld boven of onder 40 °C. Ze zijn ontworpen om gebieden die kwetsbaar zijn voor branden, zoals olie- en chemische installaties, bouwterreinen en bossen, alsook recycling- en afvalbeheercentra waar spontaan branden kunnen ontstaan, te helpen

Hoekmontagecamera voor beveiligde ruimtes


De nieuwe Wisenet TNV-7010RC 3 megapixel hoekmontagecamera van Hanwha Techwin is ontworpen om te voldoen aan de eisen van politie, gevangenissen en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg waar een zorgplicht geldt om te voorkomen dat gevangenen en patiënten zichzelf schade toebrengen.

Flateye IR-domecamera voor vochtige omgevingen


De nieuwe Wisenet Flateye IR-domecamera zijn ontworpen voor omgevingen met een hoge luchtvochtigheid en waar condensatie kan optreden door temperatuurverschillen.

RVS domecamera’s


De Wisenet X-cameraserie van Hanwha Techwin is verder uitgebreid met de introductie van vier nieuwe RVS domecamera’s volgens de SUS316L-standaard.

2-megapixel netwerkcamera voor positionering


Camera’s uit de Wisenet T-reeks van Hanwha Techwin zijn speciaal ontworpen voor opname van HD-beelden in uitdagende omgevingen.


Professionele multimeter →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager