Industriële componenten

Aanbod industriële IoT vergroot

Technologieleverancier Arrow Electronics heeft zich aangesloten bij het MindSphere Partner Program, het programma van Siemens voor industriële IoT-oplossingen en -technologieleveranciers.

 

MindSphere is het cloudgebaseerde, open IoT-systeem van Siemens dat producten, installaties, systemen en machines met elkaar verbindt, waardoor bedrijven gegevens, die met IoT worden gegenereerd, kan ontsluiten met geavanceerde analysemethoden. Als MindSphere Platinum Partner heeft Arrow meerdere technici in dienst die bij Siemens het MindSphere technische curriculum hebben doorlopen. Daarnaast heeft het verschillende MindSphere toepassingen in ontwikkeling, en afspraken met Siemens om klanten gezamenlijk te helpen bij het bereiken van substantiële toegevoegde waarde. Dit kan door middel van IoT-technologie in het algemeen en MindSphere in het bijzonder.

Oplossingen voor ieder IoT-niveau

Vanuit de brede portfolio van producten, diensten en expertise heeft Arrow voor ieder IoT-niveau oplossingen, van componenten tot integrale IoT-systemen. Arrow dekt het hele IoT-bereik af, vanaf de edge tot het einde van de levenscyclus, waaronder sensoren, connectiviteit, cloud, analytics, beveiliging, IT-infrastructuur en asset disposition. Aanbieders van IoT-oplossingen kunnen profiteren van deze en andere diensten van Arrow, zoals beheer en monitoring op afstand, ontwerp en integratie, alsmede van de oplossingen van Arrow-dochteronderneming eInfochips voor digitale transformatie.

Oude industriële apparatuur integreren

Als lid van het Siemens MindSphere Partner Program kan Arrow nu direct toepasbare oplossingen bieden, waaronder ‘retrofit’, waarmee bedrijven oude industriële apparatuur kunnen integreren met nieuwe, ‘smart city’ en ‘end-to-end asset tracking’. In combinatie met analytische tools verlagen deze oplossingen de drempel voor het starten van nieuwe projecten.

Meer artikelen van Arrow Electronics :

Samenwerken aan veilige communicatie


Technologieleverancier Arrow Electronics kondigt een wereldwijde overeenkomst aan met Infineon en Arkessa, die Arrow’s mogelijkheden om klanten te ondersteunen met mobiele communicatie voor het Internet of Things (IoT) verder zal vergroten.

Aanbod industriële IoT vergroot


Technologieleverancier Arrow Electronics heeft zich aangesloten bij het MindSphere Partner Program, het programma van Siemens voor industriële IoT-oplossingen en -technologieleveranciers.


Noodverlichting in 24 Volt →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager