Industriële componenten

De SEP RCE1 serie aardlekautomaten zijn slechts 18 mm breed.

Door de compacte bouwvorm van slechts 18 mm bespaart de installateur installatietijd, ruimte en geld.

De aardlekautomaten uit de RCE1 serie van SEP Europe combineren de voordelen van een installatieautomaat en een aardlekschakelaar in 1. De RCE1 aardlekautomaat beschermt tegen kortsluiting, overbelasting en lekstroom en zijn is volgens de norm aanvullende persoonsbeveiliging.

Gebruik van deze 1-module ( geldt ook voor de 2,3 en 4 modules) aardlekautomaat wordt met name geadviseerd in situaties die een hoge beschermingsgraad vereisen als bijvoorbeeld badkamers, ziekenhuizen, scholen etc. en of waar de ruimte in de bestaande groepenkast beperkt is.

SEP EUROPE RCE1 serie valt in de energieklasse 3: het hoogste energiebesparingsniveau voor optimale beveiliging en maximale gevaarreductie.

Als enige fabrikant leveren wij de deze serie van SEP Europe behalve in de standaard 30mA ook in 10, 100 en 300mA.

De aansluitingen van de aardlekautomaat kunnen voorzien worden van kamrails of bedrading. Daarnaast kunnen ze individueel verwisseld worden zonder de overige automaten los te koppelen van de verbindings- kam-rail.

Op de aardlekautomaten van SEP Europe zijn alle noodzakelijke technische installatiegegevens te vinden. De verpakkingen bevatten een heldere uitleg voor een veilige en juiste toepassing en installatie op locatie.


Meer info over RCE 1

Meer artikelen van Schotman Elektro BV :

SEP EUROPE lanceert nieuwe serie aardlekautomaten onder de naam RCM4


Aardlekautomaat RCM4 serie is de nieuwste uitbreiding van SEP Europe. De moderne aardlekautomaten van SEP Europe, zijn ontwikkeld voor optimale bescherming van personen en materieel ter voorkoming van lekstromen, overbelasting en kortsluiting.

De RCM4 serie is de nieuwste uitbreiding van SEP Europe


De moderne aardlekautomaten van SEP Europe, zijn ontwikkeld voor optimale bescherming van personen en materieel ter voorkoming van lekstromen, overbelasting en kortsluiting. Deze 3-fase aardlekautomaten met Kema Keur, ook wel aangeduid als kracht-aardlekautomaten zijn leverbaar in diverse varianten. Het voordeel van een aardlekautomaat is dat deze enkel datgene uitschakelt wat er achter zit. Daarn

De SEP RCE1 serie aardlekautomaten zijn slechts 18 mm breed.


Door de compacte bouwvorm van slechts 18 mm bespaart de installateur installatietijd, ruimte en geld.

Zonne-energie installatie aansluiten zonder hakken en breken


Nederland behoort tot de grootste en snelst groeiende zonne-energie markten van Europa. Een PV installatie op het dak vereist in veel gevallen een uitbreiding van de groepenkast (meterkast).

Aansluitmaterialen


Als Europees distributeur van SEP en GACIA heeft Schotman Elektro haar bestaande assortiment uitgebreid met onder andere modulaire componenten en verschillende aansluitmaterialen die de installatie van groepenverdelers vereenvoudigen


IP65 panel PC’s voor smart retail omgevingen →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: