Installatiemateriaal

Decentraal automatiseringsplatform

De Vario-X van Murreleketronik is een volledig decentraal automatiseringsplatform dat devices in het veld brengt zonder schakelkasten. Zo brengt hij sensoren en actuatoren rechtstreeks in de besturingsomgeving en draagt bij aan een betrouwbaar spannings-, signaal- en databeheer.

Maar ook voor de naadloze integratie van decentrale servoaandrijvingen. Het hart van Vario-X bestaat uit water- en stofdichte modules met IP65-classificatie die voeding, besturing, werkschakelaars, veiligheidstechnologie en I/O-aansluitingen bevatten. Ze zijn eenvoudig naast elkaar te monteren op een backplane. Door de multicore CPU kan Vario-X aan alle besturingseisen voldoen en is als open besturingsplatform eenvoudig te integreren in alle industriële Ethernet-netwerken. De installatie en bekabeling is plug-and-play met standaard M12- en MQ15-connectoren. Tot slot beschikt de gebruiker met de Vario-X over een digital twin; een beweegbaar 1:1 beeld van de echte installatie die alle functies en parameters van het latere systeem bevat.

Meer artikelen van Murrelektronik B.V. :

Decentraal automatiseringsplatform


De Vario-X van Murreleketronik is een volledig decentraal automatiseringsplatform dat devices in het veld brengt zonder schakelkasten. Zo brengt hij sensoren en actuatoren rechtstreeks in de besturingsomgeving en draagt bij aan een betrouwbaar spannings-, signaal- en databeheer.

Voor mobiele machines


Met xtremeDB biedt Murrelektronik een modulair systeem voor de decentrale installatietechniek in mobiele machines. Hierbij valt te denken aan oogstmachines, strooiwagens, brandweerauto’s of asfalteermachines.

Alles uit de kast met Murrelektronik


Bouw jouw installatie op dichtbij de verbruikers in plaats van in de schakelkast. Dit heeft een hoop voordelen! Machinebouwers kampen vaak met een tekort aan gekwalificeerd personeel. Ook willen eindgebruikers stilstandtijden van hun machines voorkomen. Het IO-concept van Murrelektronik biedt de oplossing. Door IO-modules te verplaatsen naar “het veld” en de IO met voorgeconfectioneerde kabels a

Murrelektronik lanceert een wereldwijd inzetbaar voedingsconcept


De eisen die aan stuurstroomcircuits worden gesteld kunnen sterk verschillen als de machines en systemen zijn ontworpen om in verschillende regio's in de wereld te functioneren. Bedrijven die machines naar internationale markten exporteren, moeten verschillende concepten voor schakelkastvoedingen creëren. Murrelektronik biedt nu een voedingsconcept dat standaard kan worden gebruikt in alle machine

Snelaansluitsysteem voor kabels


De M12 Push-Pull is een uniform systeem waarop je met een aanzienlijke tijdsbesparing M12-kabels kunt aansluiten. Dankzij een intensieve samenwerking van de belangrijkste producenten van connectoren is het gelukt de markt te verrijken met een gestandaardiseerd product van hoogwaardige kwaliteit.

Parametreerbare veldbusmodule


De compacte veldbusmodule Impact67 van Murrelektronik is er nu ook voor het EtherNet/IP protocol en heeft het CT14 ODVA (Open DeviceNet Vendors Associations) certificaat.

Signaalzuilen


Cube67 is een modulair veldbussysteem voor decentrale installatieconcepten. Het is ontwikkeld om flexibel, voor elke toepassing een optimaal afgestemde oplossing te realiseren – van beschermingsgraad IP20 tot en met IP69K.

Signaalzuilen


De nieuwe Murrelektronik-signaalzuilen uit de serie Modlight Pro kunnen naar individuele behoefte worden samengesteld uit maximaal vijf kleurelementen.


Label Checker →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: