Gebouwautomatisering

Draadloze schakelaars in pakketten

Met de introductie van zes draadloze Go Wireless-pakketten van Eaton is draden trekken om verlichting, verwarming, ventilatie en zonwering met een schakelaar te bedienen niet langer nodig.

Hak- en breekwerk is niet noodzakelijk en de Go Wireless-schakelaars zijn verplaatsbaar. Elk pakket bevat een voorgeconfigureerde draadloze wandschakelaar en actor, die direct te gebruiken zijn. Er zijn eenvoudig extra bedienpunten of extra functionaliteiten toe te voegen en bij een herinrichting of verbouwing kunnen schakelaars moeiteloos op een andere plek worden geïnstalleerd.
De Go Wireless-pakketten vormen ook een goede opstap naar de upgrade van gewone woning naar ‘slim huis’. Bij de aansturing van apparaten, bediening van ventilatie, verwarming en zonwering, kunnen klanten bijvoorbeeld kiezen voor een extra centrale masterschakelaar, een schakelklokfunctie, of bediening via een app op de smartphone door een extra component toe te voegen.

Er zijn zes Go Wireless pakketten, te weten

  • Wireless Switch All – bediening verlichting
  • Wireless Second Switch – voor het toevoegen van een extra bedieningspunt
  • Wireless Dim All – bediening dimbare verlichting
  • Wireless Shading – zonwering en rolluiken bedienen
  • Wireless Ventilation – bediening mechanische ventilatie
  • Wireless Heating – bediening verwarming

Meer artikelen van Eaton Industries (Nederland) B.V. :

Besturingsrelais met IIoT getoond tijdens Duitse beurs


Eaton is dit jaar prominent aanwezig op de vakbeurs SPS IPC Drives, die van 27 tot en met 29 november in de Nürnberg Messe wordt gehouden. Tijdens de vakbeurs presenteert Eaton de volgende generatie van zijn succesvolle ‘easy’ besturingsrelais.

Draadloze schakelaars in pakketten


Met de introductie van zes draadloze Go Wireless-pakketten van Eaton is draden trekken om verlichting, verwarming, ventilatie en zonwering met een schakelaar te bedienen niet langer nodig.

Elektronische beveiliging voor DC stroombewaking


Traditioneel worden 24 V DC stroomcircuits beschermd door smeltzekeringen. Voor de huidige generatie elektronische voedingen is dit vaak niet meer voldoende. Ondanks het feit dat de huidige gelijkstroomvoedingen kortsluitbestendig zijn, is de uitgangsspanning in geval van een storing te laag om een conventionele stroomonderbreker te activeren.


Installatie & Elektro Vakbeurs in mei 2019 in Gorinchem →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager