Duurzame energie

EU-verkiezingsdebat Energie en Klimaat

Op 8 mei 2019 vindt het grote EU-verkiezingsdebat over energie en klimaat plaats in het nhow Rotterdam. Energie en klimaat zijn belangrijke thema’s voor de Europese verkiezingen van 23 mei. Er liggen grote uitdagingen voor ons en er valt echt wat te kiezen. Daarom organiseren Essent en de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE) op 8 mei een stevig debat met Europese politici van de grotere politieke partijen.

Kiezers, energieprofessionals en media zijn benieuwd naar de mening van Europese kandidaten over een aantal thema’s. Welke kansen biedt de energietransitie voor de economie? Moet Europa bindende klimaatdoelen opleggen aan landen om Parijs te halen? Hoe blijven we leveringszekerheid garanderen? En hoe zorgen we voor draagvlak voor de energietransitie?

Europese politici van de grootste Nederlandse politieke partijen gaan met elkaar in debat over Europees energie en klimaatbeleid. Debatleider Rogier Elshout zorgt dat de Europese kandidaten én de zaal aan bod komen. Hij interviewt Patrick Lammers (CEO Essent) en Olof van der Gaag (directeur nvde) over het doel van dit debat en over wat er op het spel staat in het Europees Parlement in de komende 4 jaar. Al zes politieke partijen hebben toegezegd dat hun kandidaten deelnemen aan dit debat. Bekijk hier de actuele informatie over de Europese kandidaten.

Praktische Informatie

Datum: 8 mei 2019
Locatie: nhow hotel Rotterdam, Wilhelminakade 137, 3072 AP Rotterdam

Meer artikelen van NVDE :

EU-verkiezingsdebat Energie en Klimaat


Op 8 mei 2019 vindt het grote EU-verkiezingsdebat over energie en klimaat plaats in het nhow Rotterdam. Energie en klimaat zijn belangrijke thema’s voor de Europese verkiezingen van 23 mei. Er liggen grote uitdagingen voor ons en er valt echt wat te kiezen. Daarom organiseren Essent en de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE) op 8 mei een stevig debat met Europese politici van de grotere


BIM-specialist opent kantoor in Beverwijk →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: