Testen en meten

Gebouwinspectiesysteem

Het gebouwinspectiesysteem Flir MR277 maakt gebruik van een geïntegreerde warmtebeeldcamera, een hygrometer en Multi-Spectral Dynamic Imaging om vocht- en isolatieproblemen in gebouwen op te sporen.

De warmtebeeldsensor met IGM leidt de gebruiker visueel naar de bron van de problemen. Na het lokaliseren van het probleem is met de geïntegreerde sensor een snelle, niet-invasieve vochtmeting te doen. Hierna zijn diagnose en documentatie te stroomlijnen door via geïntegreerde Bluetooth en METERLiNK verbinding te maken met mobiele apparatuur die gebruik maakt van de Flir Tools mobiele app. Op deze manier kunnen gebruikers meetwaarden en beelden vanaf de werklocatie versturen om eenvoudig volledige rapportages op te stellen en met klanten te delen. Tot slot beschikt het systeem over een heldere grote display en is in staat MSX-beelden, warmtebeelden en visuele beelden weer te geven en op te slaan. De opslagcapaciteit bedraagt 15.000 afbeeldingen.

Meer artikelen van FLIR Commercial Systems BV :

Gebouwinspectiesysteem


Het gebouwinspectiesysteem Flir MR277 maakt gebruik van een geïntegreerde warmtebeeldcamera, een hygrometer en Multi-Spectral Dynamic Imaging om vocht- en isolatieproblemen in gebouwen op te sporen.

Inspectie van distributiepanelen onder hoogspanning


Als u bij de routinecontroles van uw panelen een warmtebeeldcamera gebruikt, beschikt u over belangrijke informatie die u met alleen uw ogen niet gekregen had.

Automatiseren van warmtebeeldbewerking


Het nieuwe FLIR Thermal Studio, warmtebeeldanalyse- en rapportagesoftware is ontwikkeld voor het beheer van grote hoeveelheden warmtebeelden- en video’s. FLIR Thermal Studio is ontwikkeld voor thermografen die gebruikmaken van FLIR handheld warmtebeeldcamera’s, Optical Gas Imaging (OGI)-camera’s en Unmanned Aircraft Systems (UAS) met warmtebeeldcamera’s. De hoogwaardige bewerkingsmogelijkheden en

Inspectie en diagnose van isolatoren in onderstations


Wanneer een isolator van een onderstation defect raakt, kan dit een grote stroomstoring tot gevolg hebben. De kans is namelijk groot dat dit defect meerdere componenten in het transportnet treft, waardoor het probleem verder escaleert.


Rapportage- en monitoring software →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: