Installatiemateriaal

Inbouwverdeler met twee keer zoveel bekabelingsruimte

De inbouwverdeler UK600 biedt ruimte voor een grote variëteit aan installaties waaronder media- en combibehuizingen. De verdeler biedt twee keer zoveel bekabelingscapaciteit als de UK500-serie. Groothandels besparen daarmee op hun voorraad- en opslagkosten terwijl installateurs en paneelbouwers tot 10 procent besparen op de montagetijd. De nieuwe serie biedt een ruime keuze aan deuren waardoor de verdeler naadloos opgaat in het interieur.

De nieuwe verdeler van ABB is leverbaar voor inbouwmontage in massieve of holle wanden en wordt standaard geleverd met metalen deur. Het ontwerp van de verdeler is het resultaat van uitgebreid marktonderzoek in meer dan tien verschillende landen. ABB heeft tevens een nieuwe, geautomatiseerde productielijn gebouwd waarmee ook kan worden voldaan aan maatwerkverzoeken voor klantconfiguraties.

De UK600 verdeler kan worden geleverd met verschillende deuren en in uiteenlopende designs, zodat onzichtbaar kan worden aangesloten op het woninginterieur. De mediabehuizingen worden verticaal geïnstalleerd en bieden ruimte voor de meest recente mediatechnologie. Het ruimtebeslag is bescheiden, zodat de behuizing zich ook leent voor kleinere appartementen.

De nieuwe verdeler biedt verschillende functionaliteiten, waaronder ‘click-in’ montage, een innovatief kabelgeleidingsysteem en drievoudige stopcontacten die tot 120 graden draaibaar zijn. De serie omvat een standaardverdeler voor maximaal 63 A en één tot vijf rijen; een nieuw ontworpen multimediaoplossing met twee tot vijf rijen én een innovatieve combibehuizing die beide samenbrengt.

Meer artikelen van ABB b.v. :

Nieuwe woningbouwverdeler ontwikkeld na feedback van klanten


ABB vervangt de populaire UK500-serie verdelers voor woningbouw en kleinzakelijke markt & utiliteit door de nieuwe en verbeterde UK600-serie.

Inbouwverdeler met twee keer zoveel bekabelingsruimte


De inbouwverdeler UK600 biedt ruimte voor een grote variëteit aan installaties waaronder media- en combibehuizingen. De verdeler biedt twee keer zoveel bekabelingscapaciteit als de UK500-serie. Groothandels besparen daarmee op hun voorraad- en opslagkosten terwijl installateurs en paneelbouwers tot 10 procent besparen op de montagetijd. De nieuwe serie biedt een ruime keuze aan deuren waardoor de


NTA 8800 rekenmethode energieprestatie gebouwen beschikbaar →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager