Overige

Koninklijke Oosterberg opent nieuw hoofdkantoor

Elektrotechnische groothandel Koninklijke Oosterberg opent nieuw hoofdkantoor in Apeldoorn

Via een drone ontving directeur Flip Oosterberg van elektrotechnische groothandel Koninklijke Oosterberg op 1 juli j.l. de sleutel van het nieuwe hoofdkantoor in Apeldoorn. Het pand staat op bedrijventerrein De Ecofactorij en biedt 2.770 m² kantoorruimte en 10.260 m² magazijnruimte. Het naastgelegen Nationaal Distributiecentrum van het bedrijf voegt hieraan nog een extra oppervlak van 16.000 m² toe waarmee de bedrijfsactiviteiten zich afspelen op een totaal oppervlak van bijna 30.000 m².

Met deze nieuwe moderne locatie die in 2007 werd gebouwd, was het bedrijf in staat het nationaal distributiecentrum en het hoofdkantoor weer bij elkaar te brengen. Flip Oosterberg: “Dit geeft ons ruimte voor de verwachte groei en het realiseren van nieuwe businessmodellen. Qua voorzieningen en professionele uitstraling zet Koninklijke Oosterberg ook een stap vooruit. Dit is belangrijk voor de meeverhuizende werknemers van het oude hoofdkantoor in Zutphen, maar ook voor het aantrekken van nieuwe medewerkers.”

Corona-proof

De organisatie streeft ernaar om het nieuwe hoofdkantoor nog dit najaar te betrekken. Voordat het zover is wil het bedrijf zichzelf er zeker van stellen dat het gebouw corona-proof is ingericht. “Een veilige werkplek voor onze medewerkers heeft momenteel de allerhoogste prioriteit” aldus Flip Oosterberg.

Over Koninklijke Oosterberg

Koninklijke Oosterberg is een 100% Nederlandse elektrotechnische groothandelsmaatschappij met meer dan 350 medewerkers en 20 vestigingen verspreid over heel Nederland. De ISO-gecertificeerde organisatie biedt naast de verkoop van een breed assortiment elektrotechnische artikelen ook toegevoegde waarde met een uitgebreid pakket aan diensten en maatwerkoplossingen. In juni 2018 heeft Koning Willem-Alexander het toenmalig 125-jarig familiebedrijf het predicaat ‘Koninklijk’ toegekend.

Meer artikelen van Oosterberg B.V. :

Directiewisseling Koninklijke Oosterberg


George Rietbergen is sinds 1 januari 2021 de nieuwe algemeen directeur van Koninklijke Oosterberg BV. Oosterberg is de grootste landelijk opererende elektrotechnische groothandelsmaatschappij in volledig Nederlands bezit. Rietbergen volgt Flip Oosterberg op, die de afgelopen 20 jaar de familieonderneming heeft bestuurd en zitting houdt in de directie.

Koninklijke Oosterberg opent nieuw hoofdkantoor


Via een drone ontving directeur Flip Oosterberg van elektrotechnische groothandel Koninklijke Oosterberg op 1 juli j.l. de sleutel van het nieuwe hoofdkantoor in Apeldoorn. Het pand staat op bedrijventerrein De Ecofactorij en biedt 2.770 m² kantoorruimte en 10.260 m² magazijnruimte. Het naastgelegen Nationaal Distributiecentrum van het bedrijf voegt hieraan nog een extra oppervlak van 16.000 m² to

Groothandel en Spieren voor Spieren bundelen krachten


In Nederland hebben ongeveer 20.000 kinderen een spierziekte. Dat is bijna net zoveel als een met supporters gevuld voetbalstadion van FC Twente. Koninklijke Oosterberg en Spieren voor Spieren bundelen de krachten om deze ziekten te verslaan. Samen organiseren ze De Ronde van Oosterberg: een grootscheepse fietstour in mei en juni 2020. In 7 weken tijd fietsen deelnemers 20 etappes van Oosterberg v

Als beste groothandel uit BouwKennis onderzoek


In het Naambekendheid en Imago onderzoek 2018 van BouwKennis komt Oosterberg binnen de groep elektrotechnische groothandel in de imagometing als beste uit de test. Zo scoort zij binnen deze groep het hoogste op kwaliteit, trendsettend, professioneel, vriendelijk, meedenkend en kennis. Op de laatste drie aspecten scoort Oosterberg, ten opzichte van de andere grote landelijke spelers in de branche,

Ketenoplossing


Twee jaar geleden ontwikkelde Oosterberg een nieuw businessmodel op het gebied van logistieke dienstverlening aan derden. Voor Kenter is destijds een hybride oplossing ontwikkeld, waarin de groothandelsfunctie en rol van logistieke dienstverlener in elkaar zijn verwerven. Oosterberg bouwt dit nieuwe businessmodel dit najaar verder uit door voor Vattenfall, het moederbedrijf van Nuon, verschillende

Monitoringsoplossing O-Nom box


Met de slogan ‘aangesloten op de toekomst’ viert Koninklijke Oosterberg haar 125-jarig jubileum. Op de beurs kunnen bezoekers via het invullen van een kaartje aangeven hoe zíj aangesloten blijven op de toekomst en hiermee kans maken op een mooie prijs.


Experts bundelen ventilatiekennis in vraagbaak →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: