Kabeldraagsystemen en buis

Kunststof kabelgoot voor datacenters

De Fiber Raceway is de nieuwe kunststof kabelgoot voor toepassing in datacenters.

Dit past volledig binnen de doelstelling van Legrand Nederland om te blijven innoveren en te komen tot een compleet programma van totaaloplossingen voor datacenters. Standaard verkrijgbaar in geel, maar op aanvraag ook in oranje of zwart.
Fiber Raceway is een compleet systeem van kunststof gele kabelgoten, met hulpstukken, voor de aansluiting naar de dataracks in datacenters toe. Voor de gevoelige glasvezelbekabeling die daar wordt toegepast, bieden de kabelgoten en bijbehorende hulpstukken de perfecte bescherming. Legrand biedt de kabelgoten aan in verschillende breedtes (30, 50, 100, 220, 300 en 600 mm), waarbij de uitvoering in 220 mm naar eigen zeggen uniek op de markt is.

Met het kabelgootsysteem speelt Legrand in op het stijgende gebruik van glasvezel in datacenters. Glasvezelkabels moeten immers gescheiden worden van materialen in koper en dus in een afgesloten geleidingssysteem worden geplaatst, beschermd tegen compressie en buiging.
De kabelgoten en hulpstukken sluiten gemakkelijk op elkaar aan, wat een makkelijke en tijdbesparende installatie garandeert. Wanneer het kabelgootsysteem moet worden veranderd of uitgebreid, dan kan dat eenvoudig zonder de bestaande kabel te verwijderen of de installatie stil te leggen.

Fiber Raceway is gemaakt uit granulaat Noryl en volledig recyclebaar. Het systeem is zero halogeen, veroorzaakt weinig rook en is zelfdovend in geval van brand. Het is UL94-VO en UL2024A gecertificeerd en ROHS-compliant. Alle producten werden vervaardigd conform ISO 9001 en hebben een garantie van 10 jaar.

Meer artikelen van Legrand Nederland B.V. :

Glasvezelconnectiviteit


Met de overname van Compose, breidt Legrand haar kennis en expertise uit op het vlak van glasvezelconnectiviteit. Compose is dan ook gespecialiseerd in het domein van glasvezelconnectiviteit in de markt van Telecom en Data Center.

Innovatief productassortiment met toegevoegde waarde


Na een jarenlange, vruchtbare samenwerking hakte Legrand eind vorig jaar de knoop door: het bedrijf nam de Franse start-up Netatmo over. Vandaag de dag maakt Netatmo integraal deel uit van de groep, maar het merk behoudt wel zijn eigenheid. Bovendien wordt het werkterrein van Netatmo uitgebreid. Waar vroeger de focus lag op de eindconsument, wordt nu ook de installateur sterk betrokken bij het Net

Alleen PLUSpunten voor nieuwe P31+ kabelgoot


Legrand blijft als specialist in o.a. kabeldraagsystemen niet stil staan en continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. Met de introductie van de P31+ komt er een nog innovatiever en uitgebreider programma van de vertrouwde kabelgoot. De pluspunten van de P31+ zorgen ervoor dat deze voortaan nog sneller en eenvoudiger geïnstalleerd kan worden.

Montagevriendelijk kabelgootsysteem


Het P31+ kabelgootsysteem heeft – ten opzichte van het in 2010 gelanceerde systeem P31 – diverse pluspunten, waardoor de kabelgoten voortaan sneller en gemakkelijker kunnen worden geïnstalleerd. Het nieuwe systeem is uitwisselbaar met de bestaande P31.

Energiezuilen en vloerdozen


Het nieuwe pakket zuilen en mini-zuilen van Legrand bundelt innovatie, montagegemak en esthetiek. Het assortiment omvat een breed aanbod, waarin alle zuilen dankzij ingenieuze accessoires – zoals TV-support, signalisatiepaneel, tafelblad en voet met of zonder wielen, flexibele Ovaline slang – vele nieuwe gebruiksmogelijkheden oplevert.

Kunststof kabelgoot voor datacenters


De Fiber Raceway is de nieuwe kunststof kabelgoot voor toepassing in datacenters.

Aan- en afwezigheidssensoren


Om installatietijd te besparen in grotere ruimtes communiceren de An-10 sensoren van Legrand onderling via RF (Hybrit Mesh) en creëren zo Lighting Management.

Samen circulaire oplossingen ontwikkelen


Legrand, ABB en Technische Unie zijn samen met BlueCity en ENGIE de uitdaging aangegaan om binnen 150 dagen twee nieuwe circulaire producten en / of diensten te ontwikkelen. Deze kunnen binnen één à twee jaar op de markt komen. Waar nu ketenpartners vaak de kaarten nog dicht tegen de borst houden wordt er nu actief samengewerkt om dit ambitieuze doel te kunnen bereiken.

Herinschakelen op afstand


Stop & Go Connected is een nieuw product binnen Eliot, het IoT-programma voor geconnecteerde elektrische apparaten van Legrand. Dit modulaire product is een herinschakelaar die is gekoppeld aan een aardlekschakelaar of aardlekautomaat in de woning.


eVito voor technische groothandel →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: