Duurzame energie

Leerlingen Techniek College werken met moderne hybride cv-installatie

Om leerlingen vertrouwd te maken met moderne verwarmingstechniek, hebben Remeha en Holland Warmte een cv-installatie cadeau gedaan. Op maandagochtend 9 maart was er een feestelijke overhandiging op het Techniek College in Rotterdam.

Holland Warmte en Remeha hebben samen besloten om deze school in Rotterdam, die zich richt op het opleiden van installateurs, te helpen bij het afleveren van vakmensen. Daarmee reageren zij ook op verhalen in de media dat bedrijven steeds vaker MBO’ers, nog voor zij een opleiding hebben afgerond, met een goed salaris naar hun bedrijf lokken. Voor Holland Warmte, een erkend leerbedrijf, en Remeha is het juist belangrijk dat jongeren een MBO-opleiding afronden. En dat moeten zij kunnen doen door, samen met hun docenten, met de moderne technieken te oefenen die zij ook in de praktijk tegenkomen.

Tijdens de feestelijke overhandiging, die plaatsvond in de week voordat de coronamaatregelen van kracht werden, namen de leerlingen en docenten in hun technieklokaal een nieuwe Tzerra Ace, Elga Ace en een all-electric warmtepomp in ontvangst.


Amsterdams waterbedrijf op weg naar ‘klimaatneutraal’ →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: