Verlichting / LED

Lichtlijnsysteemportfolio uitgebreid met TruSys Performance

LEDVANCE breidt het huidige portfolio van lichtlijnsystemen uit en biedt daarmee nog meer voordelen sector.

Het lichtlijnsysteem van LEDVANCE, de TruSys, biedt een van de vele specifieke LED verlichtingsoplossingen voor gebruik in de industrie. Met de uitbreiding van het portfolio met de nieuwe TruSys Performance, breidt LEDVANCE zijn brede reeks van aantrekkelijke verlichtingsoplossingen voor fabrieken, winkels, werkplaatsen en magazijnen nog wat verder uit. De armaturen in de TruSys Performance serie bieden een zeer hoge systeemefficiëntie en levensduur, een snelle, eenvoudige installatie en goede prestaties. LEDVANCE lanceert de TruSys PFM als On/Off, DALI en in een noodverlichtingsversie.

Eind 2019 opende Bocapaints, groothandel in verf en decoratie in Vlaanderen, een gloednieuw service center in Tielt.
Voor de inrichting is gebruik gemaakt van het LEDVANCE TruSys Performance lichtlijnsysteem. Meer info

Foto: LEDVANCE

 

De nieuwe TruSys Performance armaturen, de nieuwste toevoeging aan de TruSys productfamilie van lichtlijnsystemen van LEDVANCE, zijn optimaal geschikt voor industriële toepassingen. De armaturen kunnen snel en eenvoudig worden gemonteerd met behulp van een drukknopoplossing zonder dat er extra gereedschap nodig is, en de slimme drukknoppen zorgen voor meer gemak bij de montage. Bovendien wordt met slechts één toegangspunt het aantal armaturen dat in serie aangesloten kan worden alleen beperkt door het type stroomonderbreker.

Drie verschillende modellen

De range kent 3 varianten: TruSys Performance On/Off, TruSys Performance DALI en de TruSys Performance EM (noodverlichtingsversie) in 3 lumenversies tot maximaal 11.200 lumen met een kleurtemperatuur van 4.000 kelvin. Bovendien hebben ze een zeer hoog systeemrendement tot 160 lumen per watt en een bovengemiddelde levensduur tot 60.000 uur (L80/B10). LEDVANCE biedt tot vijf jaar garantie.

Met vier uitstralingshoeken (zeer breed 120°, breed 90°, smal 60°, zeer smal 30°) en drie verschillende lumenpakketten (5.600 lm, 8.000 lm of 11.200 lm) kan de TruSys Performance serie in gebouwen met hoogtes tot 10 meter worden gebruikt doordat de armaturen de nodige verlichtingssterkte en homogeniteit bieden. Zo kunnen armatuurmodules met smalle bundeloptiek gebruikt worden in magazijnen met hoge plafonds om de voorzijden van de schappen met een gemiddelde van 200 lux te verlichten, terwijl brede uitstralingsoptieken ideaal zijn voor werkplaatsen of fabrieken met lage plafonds doordat zij gelijkmatige verlichting bieden.

Nieuwe functies bieden nóg meer voordelen

Het nieuwe LEDVANCE TruSys Performance portfolio biedt tal van andere voordelen. Het overtuigt niet alleen door een uitstekende prijs-prestatieverhouding, maar ook door een nog eenvoudigere montage en demontage. Net zoals het bestaande LEDVANCE lichtlijnsysteem, bestaan de Performance modellen ook uit montagerails en extreem vlakke lineaire armaturen, die snel ingeklikt kunnen worden – als een continue of onderbroken lichtlijn. Het verschil zit hem in het materiaal van de behuizing en de diffuser.

Bijpassende energierail en accessoires

De nieuwe LEDVANCE TruSys Performance Portfolio bestaat uit drie hoogwaardige armatuurmodellen van 1,5 meter lang, alsmede bijbehorende montagerails van 1,5 en 3 meter en een selectie van de meest gebruikte accessoires. Een goed georganiseerd kabelsysteem, evenals een mechanische en elektrische connector voor een eenvoudige montage, zijn geïntegreerd in de voedingsrail.

De accessoireset bestaat uit verschillende soorten quick-fix beugels voor het bevestigen van montagerails aan plafond- of roosteroppervlakken, net zoals verstelbare pendels of beugels en haken voor de ophangmontage van energierails. De montagebeugels zijn verzonken in de rails en daardoor vrijwel onzichtbaar van buitenaf, wat het zuivere uiterlijk van de TruSys onderstreept. Afdekkappen dienen om openingen in de lichtrij te bedekken.

Meer artikelen van LEDVANCE Benelux B.V. :

LED-strips in RGBW- en RGB


Ledvance heeft het programma LED strip-systemen aangevuld met RGBW- en RGB-versies. Hiermee zijn effectief accenten te leggen in elke omgeving terwijl Tunable White de mogelijkheid biedt om eenvoudig om te schakelen tussen activerend licht voor het werk en sfeervol warm licht om te ontspannen.

T8 UV-C lampen en armaturen


Ledvance brengt haar T8 UV-C lampen en armaturen opnieuw onder de aandacht in het kader van COVID19. UV-C lampen beschikken namelijk over bewezen desinfecterende eigenschappen en kunnen zowel water, lucht als oppervlakken desinfecteren.

LEDVANCE: nieuwe LED lampen catalogus 2020/21


Bekijk het complete OSRAM LED lampen assortiment van LEDVANCE in de nieuwe catalogus.

Nieuwe catalogus LED armaturen van LEDVANCE


Het assortiment LED armaturen van LEDVANCE bestaat uit een uitgebreid portfolio LED lichtoplossingen voor een breed scala aan toepassingen in de kantoor-, industrie-, parkeer- en winkelsector onder andere.

Webinar: lichtoplossingen voor industriële toepassingen


Neem deel aan het LEDVANCE webinar “lichtoplossingen voor industriële toepassingen” en ontdek binnen een uur de nieuwste producten en technologieën van LEDVANCE voor dit veeleisende toepassingsgebied.

‘Draadloos is de toekomst’


Wat zijn de laatste trends op het gebied van verlichting? En wat betekenen de nieuwste ontwikkelingen voor elektrotechnische installateurs? Ronald Moeskops en Jan-Pieter Heimgartner van LEDVANCE vertellen over trends in de verlichtingsmarkt. “Installateurs hoeven niet meer altijd draden te leggen.”

Biolux HCL-verlichtingssysteem


Speciaal voor toepassing in klaslokalen ontwikkelde Ledvance het Biolux HCL-verlichtingssysteem. Kenmerkend is onder andere de gebruikersvriendelijke, intuïtieve sturing die docenten ondersteunt bij het realiseren van de gewenste lichtkwaliteit.

LEDVANCE introduceert een nieuw duurzaam verpakkingsconcept


LEDVANCE reageert op de wereldwijde verpakkingstrends zoals "Closing the Loop" en "Ahead of the Recycling Curve"* en introduceert een meer grondstof- en milieuvriendelijke, 100% recyclebare verpakkingsoplossing voor het professionele armaturenportfolio. Door een volgende stap te zetten naar milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal volgt LEDVANCE ook haar visie om duurzame verlichtings- oplossingen o

Functionele kantoorverlichting


Specifiek voor toepassing in kantoren heeft Ledvance verschillende armatuurlijnen ontwikkeld die voldoen aan de huidige eisen en wensen die van toepassing zijn op deze ruimtes.

Voor de ideale werk-lichtbalans


Slimme verlichtingsoplossingen op maat voor kantoren, vergaderzalen en receptieruimten zorgen voor een grotere energie-efficiëntie en een beter comfort.

Draadloos lichtmanagement


Onder de naam Vivares biedt Ledvance een draadloos lichtmanagementsysteem waarmee een intelligente netwerkbesturing van verlichting eenvoudiger en flexibeler is te realiseren.

HCL eenvoudig installeren?!


BIOLUX van LEDVANCE is een Human Centric Lighting oplossing voor kantoren met weinig of geen daglicht.

Virtuele beurs 2020


- LEDVANCE presenteert nieuwe lichtoplossingen uit één hand als totaalaanbieder via de virtuele standtour http://virtualfair.ledvance.com/ - Installateurs en elektrotechnische planners profiteren van veelzijdige systeemoplossingen voor de kantoor-, industrie-, winkel-, horeca- of buitenruimte

Lichtlijnsysteemportfolio uitgebreid met TruSys Performance


Het lichtlijnsysteem van LEDVANCE, de TruSys, biedt een van de vele specifieke LED verlichtingsoplossingen voor gebruik in de industrie. Met de uitbreiding van het portfolio met de nieuwe TruSys Performance, breidt LEDVANCE zijn brede reeks van aantrekkelijke verlichtingsoplossingen voor fabrieken, winkels, werkplaatsen en magazijnen nog wat verder uit. De armaturen in de TruSys Performance serie

Robuuste vandalisme bescherming en intelligente sensortechnologie


De nieuwe serie armaturen LEDVANCE Surface Bulkhead wordt gekenmerkt door een robuust ontwerp, een slagvaste behuizing gemaakt van versterkt polycarbonaat met IK10 classificatie en een hoge IP65 beschermingsgraad. Torx schroeven maken het moeilijker om de armaturen te verwijderen met een conventionele schroevendraaier, waardoor ze ideaal beschermd zijn tegen vandalisme. Deze armaturen in de Perfor

Pendelarmatuur


Het Panel 1200 Direct/Indirect pendelarmatuur voor kantoren van Ledvance voorziet in 70% directe werkplekverlichting en 30% indirecte basisverlichting.

Snel en eenvoudig uw lichtkennis vergroten?


Doe mee aan onze gratis eLearnings!

‘De Grootste Kerstboom’ heeft weer glans


Op zaterdag 7 december, rond een uur of acht, ging ‘De Grootste Kerstboom’ weer aan in IJsselstein. De led- lampen van LEDVANCE zijn opnieuw geïnstalleerd in de speciale armaturen. Niemand minder dan Lee Towers zorgen ervoor dat de kerstboom feestelijk oplichtte.

Led-buizen


In combinatie met de nieuwe generatie Connected Sensors van LEDVANCE, maakt T8 Connected G2 een professioneel draadloos lichtmanagement mogelijk via ZigBee 3.0. De T8 Motion Sensor heeft een ingebouwde microgolfsensor. De led-buizen zijn gemaakt van glas, waardoor ze niet buigen; een speciale PET laag zorgt voor splinterbescherming.

Nieuw kantoor volledig uitgerust met eigen lichtoplossingen


Sinds april 2019 is LEDVANCE Benelux verhuisd naar de Cypresbaan 7 te Capelle a/d IJs-sel. Van belang daarbij was dat het volledig te renoveren gebouw voorzien kon worden van eigen lichtoplossingen. Het nieuwe onderkomen biedt naast een kantoorgedeelte ook onderdak aan het LEDVANCE TRAINING:LAB.

Gemakkelijke bediening van kantoorverlichting


Op zoek naar gemakkelijke bediening van kantoorverlichting? LEDVANCE introduceert een nieuwe serie Panelarmaturen en een lichtmanagementoplossing met Bluetooth.

Verlichtingsoplossingen voor de industrie


Het industriële armaturenassortiment van LEDVANCE omvat een uitgebreide keuze aan led-armaturen die zijn afgestemd op een groot aantal werkomgevingen. Producten voor automatische verlichtingsbediening met sensoren en DALI connectiviteit verbeteren de efficiëntie.

LED lampen voor ZigBee 3.0


Nieuw zijn twee lampen voor de nieuwe standaard. De Smart+ Candle E14 Dimmable White met 470 lumen is bijvoorbeeld geschikt voor sfeervolle kamerverlichting, terwijl de Smart+ Spot GU10 Dimmable met 350 lumen modernere plafondverlichting biedt.

Kantoorarmaturen


Het led-armatuur LEDVANCE Downlight Comfort kan worden gebruikt als directe vervanging van CFL downlights (1 × 18 W, 2 × 18 W, 2 × 26 W). Door zijn anti-verblindingseigenschappen (UGR < 22) en lage flikkerniveau – dankzij speciale driver – is dit model geschikt voor kantoren.


Bediening vernieuwde thermotransferprinter TT431 nu nóg gemakkelijker →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: