Overige

Mobiele werkbonnen via app

Leverancier van bedrijfssoftware voor het mkb Teamleader voegt een vernieuwde mobiele-werkbonnenfunctie toe aan zijn app. Deze functie maakt het voor vaklui, zoals monteurs, installateurs en loodgieters, eenvoudig om op locatie via een smartphone, tablet of laptop digitale werkbonnen te maken. Ze kunnen na een klus afgelegde kilometers, gewerkte uren en verbruikte materialen registreren, alles in één pdf gieten en de werkbon ter plekke laten ondertekenen.

De digitale werkbonnen, die toegankelijk zijn via mobiele apparaten, besparen een hoop tijd voor loodgieters, monteurs en andere vaklui die vaak onderweg zijn van klant naar klant. Zo kunnen ze de werkbonnen direct delen via WhatsApp of e-mail. Alle geregistreerde informatie wordt ook direct opgeslagen in Teamleader, bedrijfssoftware waarin vaklui onder andere digitale offertes opstellen en facturen maken en versturen. Verder is het mogelijk om met de app onderweg contactgegevens toe te voegen en te bewerken, de agenda te beheren en openstaande offertes en facturen te controleren.

Jeroen de Wit, CEO van Teamleader: “De nieuwe Teamleader-app biedt met de toevoeging van de vernieuwde werkbonnenfunctie een nog betere gebruikservaring. In een eerdere versie van de app was er al een soortgelijke functie om werkbonnen aan te maken, en onze klanten gaven aan dit erg handig te vinden. We wilden daarom deze functie ook toevoegen aan onze vernieuwde app, maar dan wel in een nieuw en extra gebruiksvriendelijk jasje. De feedback van onze testgebruikers was bij deze update dan ook erg belangrijk. De werkbonnen zijn nu nog beter afgestemd op de wensen van onze klanten.”

Meer artikelen van Teamleader :

Mobiele werkbonnen via app


Leverancier van bedrijfssoftware voor het mkb Teamleader voegt een vernieuwde mobiele-werkbonnenfunctie toe aan zijn app. Deze functie maakt het voor vaklui, zoals monteurs, installateurs en loodgieters, eenvoudig om op locatie via een smartphone, tablet of laptop digitale werkbonnen te maken. Ze kunnen na een klus afgelegde kilometers, gewerkte uren en verbruikte materialen registreren, alles in


Installatie van domecamera eenvoudiger →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: