Kabeldraagsystemen en buis

Montagevriendelijk kabelgootsysteem

Het P31+ kabelgootsysteem heeft – ten opzichte van het in 2010 gelanceerde systeem P31 – diverse pluspunten, waardoor de kabelgoten voortaan sneller en gemakkelijker kunnen worden geïnstalleerd. Het nieuwe systeem is uitwisselbaar met de bestaande P31.

De P31+ MF auto wordt bevestigd met een automatische klikkoppeling en de P31+ MF met schroeven. De klassieke uitvoering met koppelplaten, de P31+ ST is de standaard kabelgoot maar voor zware tot extra zware kabellast zijn er de nieuwe uitvoeringen P31+ ZW en EZW. Deze hebben een industrieel design uitgevoerd in hoogtes 25, 60 en 100mm.

Type MF Auto is uitgerust met een geïntegreerde verbinding en een automatisch veermechanisme, wat schroefloos monteren mogelijk maakt. Ook horizontaal, zijwaarts vastklikken is mogelijk en is ideaal wanneer bijvoorbeeld moet worden gewerkt in een beperkte ruimte onder het plafond. Wanneer nodig kunnen de kabelgoten worden gedemonteerd.

Type ST, de tweede variant, heeft een vernieuwd design.

De nieuwe, geavanceerde doordrukking in de bodem zorgt ervoor dat de goot onder hogere kabellast minder doorbuigt. Bovendien verlaagt het bodempatroon het risico op beschadiging van de kabels.

Alle hulpstukken, inclusief alle hoogtes (25, 60 en 100 mm) en materiaalsoorten waaronder nu ook standaard in RVS316L, zijn uitgerust met een vernieuwd inschuifsysteem. Het maakt het geheel extra montagevriendelijk, met nog sneller te koppelen (afgekorte) kabelgoten. Door het nieuwe P31+ vervalstuk is het mogelijk over te gaan van een horizontaal naar een verticaal tracé en om een brugverbinding te maken tussen de kasten. Er nu één universele deksel voor alle hulpstukken, toepasbaar op alle hoogtes.

 

Meer artikelen van Legrand Nederland B.V. :

Glasvezelconnectiviteit


Met de overname van Compose, breidt Legrand haar kennis en expertise uit op het vlak van glasvezelconnectiviteit. Compose is dan ook gespecialiseerd in het domein van glasvezelconnectiviteit in de markt van Telecom en Data Center.

Innovatief productassortiment met toegevoegde waarde


Na een jarenlange, vruchtbare samenwerking hakte Legrand eind vorig jaar de knoop door: het bedrijf nam de Franse start-up Netatmo over. Vandaag de dag maakt Netatmo integraal deel uit van de groep, maar het merk behoudt wel zijn eigenheid. Bovendien wordt het werkterrein van Netatmo uitgebreid. Waar vroeger de focus lag op de eindconsument, wordt nu ook de installateur sterk betrokken bij het Net

Alleen PLUSpunten voor nieuwe P31+ kabelgoot


Legrand blijft als specialist in o.a. kabeldraagsystemen niet stil staan en continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. Met de introductie van de P31+ komt er een nog innovatiever en uitgebreider programma van de vertrouwde kabelgoot. De pluspunten van de P31+ zorgen ervoor dat deze voortaan nog sneller en eenvoudiger geïnstalleerd kan worden.

Montagevriendelijk kabelgootsysteem


Het P31+ kabelgootsysteem heeft – ten opzichte van het in 2010 gelanceerde systeem P31 – diverse pluspunten, waardoor de kabelgoten voortaan sneller en gemakkelijker kunnen worden geïnstalleerd. Het nieuwe systeem is uitwisselbaar met de bestaande P31.

Energiezuilen en vloerdozen


Het nieuwe pakket zuilen en mini-zuilen van Legrand bundelt innovatie, montagegemak en esthetiek. Het assortiment omvat een breed aanbod, waarin alle zuilen dankzij ingenieuze accessoires – zoals TV-support, signalisatiepaneel, tafelblad en voet met of zonder wielen, flexibele Ovaline slang – vele nieuwe gebruiksmogelijkheden oplevert.

Kunststof kabelgoot voor datacenters


De Fiber Raceway is de nieuwe kunststof kabelgoot voor toepassing in datacenters.

Aan- en afwezigheidssensoren


Om installatietijd te besparen in grotere ruimtes communiceren de An-10 sensoren van Legrand onderling via RF (Hybrit Mesh) en creëren zo Lighting Management.

Samen circulaire oplossingen ontwikkelen


Legrand, ABB en Technische Unie zijn samen met BlueCity en ENGIE de uitdaging aangegaan om binnen 150 dagen twee nieuwe circulaire producten en / of diensten te ontwikkelen. Deze kunnen binnen één à twee jaar op de markt komen. Waar nu ketenpartners vaak de kaarten nog dicht tegen de borst houden wordt er nu actief samengewerkt om dit ambitieuze doel te kunnen bereiken.

Herinschakelen op afstand


Stop & Go Connected is een nieuw product binnen Eliot, het IoT-programma voor geconnecteerde elektrische apparaten van Legrand. Dit modulaire product is een herinschakelaar die is gekoppeld aan een aardlekschakelaar of aardlekautomaat in de woning.


Cinema noodverlichting →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: