Verlichting / LED

Nieuw kantoor volledig uitgerust met eigen lichtoplossingen

Sinds april 2019 is LEDVANCE Benelux verhuisd naar de Cypresbaan 7 te Capelle a/d IJs-sel. Van belang daarbij was dat het volledig te renoveren gebouw voorzien kon worden van eigen lichtoplossingen. Het nieuwe onderkomen biedt naast een kantoorgedeelte ook onderdak aan het LEDVANCE TRAINING:LAB.

De ingang van het kantoor.

 

Bij de entree hangen Edition 1906 PenduLum Pro GOLD armaturen met LEDVANCE SMART+ Bluetooth LED lampen voor een sfeervolle ontvangst. Op de begane grond zijn LEDVANCE Emergency verlichtingsarmaturen zoals de EM Sign HB en de EM Sign recessed geïnstalleerd. In de trappenhuizen, entree en toiletgroepen zijn diverse functionele armaturen toegepast waaronder Downlight ALU, Downlight Comfort en Surface IK10, maar ook de LUNIVE Arc en PLA-NON Frameless. De vergaderruimte en de flexruimte zijn voorzien van Panel 600 MP DALI UGR < 19, Tracklight Spot en Downlight DALI EM armaturen, met als werkplekverlichting de IndiviLED DALI D/I 1.200. De opslagruimte wordt verlicht met een TruSys DALI lichtlijnsysteem, in combinatie met High Bay DALI. Deze installatie wordt aangestuurd met een Bluetooth lichtmanagementsysteem.

Het kantoor op de 1e verdieping.

 

Flexibele verlichting voor de werkplekken

Op de 1e etage van de nieuwe locatie bevinden zich de werkplekken van de kantoormedewerkers. Ook hier is gebruik gemaakt van LEDVANCE DALI Panel UGR < 19 en Downlight armaturen, aangestuurd met een DALI PRO lichtmanagementsysteem. Dit systeem is programmeerbaar en regelbaar met een tablet of smartphone. De armaturen die in deze ruimte zijn toegepast, zijn LEDVANCE Panel 600 DALI UGR < 19, gecombineerd met de LEDVANCE Downlight DALI in 3.000K. De vergaderruimte is voorzien van de nieuwe IndiviLED Panel DALI UGR < 16 armaturen in 4.000 K. In de kantoren zijn gependelde IndiviLED D/I DALI armaturen toegepast boven de werkplekken in 3.000 K voor een optimale uitlichting van bureaus met beeldschermen. Voor de accentverlichting en contouren zijn de LEDVANCE Trackspot Compact & Zoom DIM, de LEDVANCE Spot Multi (DALI) en de LEDVANCE Spot Square / Round (DALI) toegepast. Uitgangen en vluchtwegen zijn herkenbaar gemaakt met de LEDVANCE noodverlichtingsarmaturen (Downlight en Emergency Exit Sign).

Het magazijn.

 

TRAINING:LAB

Het TRAINING:LAB is een ruimte die is ontwikkeld om trainingen en vergaderingen te organiseren voor groepen tot 35 personen. TRAINING:LAB is ingericht volgens de huisstijl en bevat, naast de presentatie van led-lichtbronnen, multifunctionele plafondeilanden met LEDVANCE armaturen voor Office, Shop, Outdoor, Industry, Home en Hospitality. Het lichtmanagement in deze ruimte wordt geregeld met een DALI PRO systeem, dat te bedienen is met een tablet of smartphone.

Het TRAINING:LAB.

Meer artikelen van LEDVANCE Benelux B.V. :

LEDVANCE introduceert een nieuw duurzaam verpakkingsconcept


LEDVANCE reageert op de wereldwijde verpakkingstrends zoals "Closing the Loop" en "Ahead of the Recycling Curve"* en introduceert een meer grondstof- en milieuvriendelijke, 100% recyclebare verpakkingsoplossing voor het professionele armaturenportfolio. Door een volgende stap te zetten naar milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal volgt LEDVANCE ook haar visie om duurzame verlichtings- oplossingen o

Functionele kantoorverlichting


Specifiek voor toepassing in kantoren heeft Ledvance verschillende armatuurlijnen ontwikkeld die voldoen aan de huidige eisen en wensen die van toepassing zijn op deze ruimtes.

Voor de ideale werk-lichtbalans


Slimme verlichtingsoplossingen op maat voor kantoren, vergaderzalen en receptieruimten zorgen voor een grotere energie-efficiëntie en een beter comfort.

Draadloos lichtmanagement


Onder de naam Vivares biedt Ledvance een draadloos lichtmanagementsysteem waarmee een intelligente netwerkbesturing van verlichting eenvoudiger en flexibeler is te realiseren.

HCL eenvoudig installeren?!


BIOLUX van LEDVANCE is een Human Centric Lighting oplossing voor kantoren met weinig of geen daglicht.

Virtuele beurs 2020


- LEDVANCE presenteert nieuwe lichtoplossingen uit één hand als totaalaanbieder via de virtuele standtour http://virtualfair.ledvance.com/ - Installateurs en elektrotechnische planners profiteren van veelzijdige systeemoplossingen voor de kantoor-, industrie-, winkel-, horeca- of buitenruimte

Lichtlijnsysteemportfolio uitgebreid met TruSys Performance


Het lichtlijnsysteem van LEDVANCE, de TruSys, biedt een van de vele specifieke LED verlichtingsoplossingen voor gebruik in de industrie. Met de uitbreiding van het portfolio met de nieuwe TruSys Performance, breidt LEDVANCE zijn brede reeks van aantrekkelijke verlichtingsoplossingen voor fabrieken, winkels, werkplaatsen en magazijnen nog wat verder uit. De armaturen in de TruSys Performance serie

Robuuste vandalisme bescherming en intelligente sensortechnologie


De nieuwe serie armaturen LEDVANCE Surface Bulkhead wordt gekenmerkt door een robuust ontwerp, een slagvaste behuizing gemaakt van versterkt polycarbonaat met IK10 classificatie en een hoge IP65 beschermingsgraad. Torx schroeven maken het moeilijker om de armaturen te verwijderen met een conventionele schroevendraaier, waardoor ze ideaal beschermd zijn tegen vandalisme. Deze armaturen in de Perfor

Pendelarmatuur


Het Panel 1200 Direct/Indirect pendelarmatuur voor kantoren van Ledvance voorziet in 70% directe werkplekverlichting en 30% indirecte basisverlichting.

Snel en eenvoudig uw lichtkennis vergroten?


Doe mee aan onze gratis eLearnings!

‘De Grootste Kerstboom’ heeft weer glans


Op zaterdag 7 december, rond een uur of acht, ging ‘De Grootste Kerstboom’ weer aan in IJsselstein. De led- lampen van LEDVANCE zijn opnieuw geïnstalleerd in de speciale armaturen. Niemand minder dan Lee Towers zorgen ervoor dat de kerstboom feestelijk oplichtte.

Led-buizen


In combinatie met de nieuwe generatie Connected Sensors van LEDVANCE, maakt T8 Connected G2 een professioneel draadloos lichtmanagement mogelijk via ZigBee 3.0. De T8 Motion Sensor heeft een ingebouwde microgolfsensor. De led-buizen zijn gemaakt van glas, waardoor ze niet buigen; een speciale PET laag zorgt voor splinterbescherming.

Nieuw kantoor volledig uitgerust met eigen lichtoplossingen


Sinds april 2019 is LEDVANCE Benelux verhuisd naar de Cypresbaan 7 te Capelle a/d IJs-sel. Van belang daarbij was dat het volledig te renoveren gebouw voorzien kon worden van eigen lichtoplossingen. Het nieuwe onderkomen biedt naast een kantoorgedeelte ook onderdak aan het LEDVANCE TRAINING:LAB.

Gemakkelijke bediening van kantoorverlichting


Op zoek naar gemakkelijke bediening van kantoorverlichting? LEDVANCE introduceert een nieuwe serie Panelarmaturen en een lichtmanagementoplossing met Bluetooth.

Verlichtingsoplossingen voor de industrie


Het industriële armaturenassortiment van LEDVANCE omvat een uitgebreide keuze aan led-armaturen die zijn afgestemd op een groot aantal werkomgevingen. Producten voor automatische verlichtingsbediening met sensoren en DALI connectiviteit verbeteren de efficiëntie.

LED lampen voor ZigBee 3.0


Nieuw zijn twee lampen voor de nieuwe standaard. De Smart+ Candle E14 Dimmable White met 470 lumen is bijvoorbeeld geschikt voor sfeervolle kamerverlichting, terwijl de Smart+ Spot GU10 Dimmable met 350 lumen modernere plafondverlichting biedt.

Kantoorarmaturen


Het led-armatuur LEDVANCE Downlight Comfort kan worden gebruikt als directe vervanging van CFL downlights (1 × 18 W, 2 × 18 W, 2 × 26 W). Door zijn anti-verblindingseigenschappen (UGR < 22) en lage flikkerniveau – dankzij speciale driver – is dit model geschikt voor kantoren.


Intelligente verkeersbewaking in Bologna →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: