Overige

Nieuwe hoofdvestiging

Donderdag 1 november heeft het team van Conduct Technical Solutions de sleutel in ontvangst mogen nemen van het nieuw te openen pand aan de Aalborg 4 te Barendrecht. Op deze locatie zal het hoofdkantoor van Conduct Technical Solutions worden gevestigd, met daarbij een magazijn van 388 m2. Met deze nieuwe locatie – in combinatie met het bestaande magazijn in Drunen – speelt Conduct in op de enorme groei die het bedrijf doormaakt.

De toe te voegen extra capaciteit blijkt noodzakelijk om aan de vraag naar de technische oplossingen die het bedrijf biedt nu en in de toekomst te kunnen blijven voldoen. Met deze schaalvergroting neemt de beschikbaarheid van materiaal verder toe. Ook zal het personeelsbestand de komende tijd verder worden uitgebreid.

Trainingsruimte en showroom

Om de klanten van Conduct goed op te kunnen leiden zal in het nieuwe pand aan de Aalborg tevens een trainingsruimte en een showroom worden gerealiseerd. Hiermee speelt Conduct in op de behoefte aan kennis en informatie om PV-installaties veilig op te kunnen leveren. De verbouwing zal vier tot zes weken in beslag nemen en de verhuizing staat nog dit jaar gepland.

Meer artikelen van Conduct Technical Solutions :

Omvormers veilig met een dak


Ter verbetering van de brandveiligheid bij PV installaties wordt steeds vaker gekozen voor het dak als locatie voor de PV omvormers.

Klikbare bevestiging voor draadgoot


RoofSupport CLICK biedt – met de klikbare bevestiging van de draadgoot op de RS daksteun en de klikverbinding tussen de draadgoten – supersnelle montagemogelijkheden.

Conduct kiest!


Na 13 jaar samenwerking heeft Conduct Technical Solutions uit Barendrecht de coöperatie met het Duitse DEHN+SÖHNE beëindigd.

Nieuwe hoofdvestiging


Donderdag 1 november heeft het team van Conduct Technical Solutions de sleutel in ontvangst mogen nemen van het nieuw te openen pand aan de Aalborg 4 te Barendrecht. Op deze locatie zal het hoofdkantoor van Conduct Technical Solutions worden gevestigd, met daarbij een magazijn van 388 m2. Met deze nieuwe locatie – in combinatie met het bestaande magazijn in Drunen – speelt Conduct in op de enorme


ATEX motoren tot de hoogste klasse →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager