(Brand)beveiliging en Datacom

RVS domecamera’s

De Wisenet X-cameraserie van Hanwha Techwin is verder uitgebreid met de introductie van vier nieuwe RVS domecamera’s volgens de SUS316L-standaard.

Deze Wisenet-camera’s zijn uitgerust met de, naar eigen zeggen meest krachtige DSP-chipset die ooit in een complete cameraserie is ingebouwd en voorzien van ‘s werelds beste 150 dB Wide Dynamic Range (WDR) technologie, alsmede ‘s werelds beste gemotoriseerde varifocale F0.94 lens voor omstandigheden met weinig licht.

De Wisenet X-camera’s beschikken ook over H.265-compressie en WiseStream II, een aanvullende compressietechnologie waarmee codering dynamisch wordt beheerd en kwaliteit en compressie in evenwicht worden gebracht volgens de bewegingen in het beeld. Er is 99% minder bandbreedte nodig in vergelijking met de huidige H.264-technologie wanneer WiseStream II wordt gecombineerd met H.265-compressie.

Meer artikelen van Hanwha Techwin :

Installatie van domecamera eenvoudiger


De nieuwe Wisenet X Plus-IP-netwerkdomecamera’s van Hanwha Techwin kunnen nu sneller worden geïnstalleerd, geconfigureerd en onderhouden.

Radiometrische thermische camera’s met temperatuurmeting


De Wisenet TNO-4030TR, TNO-404040TR en TNO-4041TR kunnen nauwkeurig detecteren of de luchttemperatuur hoger of lager is dan de ingestelde parameters, bijvoorbeeld boven of onder 40 °C. Ze zijn ontworpen om gebieden die kwetsbaar zijn voor branden, zoals olie- en chemische installaties, bouwterreinen en bossen, alsook recycling- en afvalbeheercentra waar spontaan branden kunnen ontstaan, te helpen

Hoekmontagecamera voor beveiligde ruimtes


De nieuwe Wisenet TNV-7010RC 3 megapixel hoekmontagecamera van Hanwha Techwin is ontworpen om te voldoen aan de eisen van politie, gevangenissen en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg waar een zorgplicht geldt om te voorkomen dat gevangenen en patiënten zichzelf schade toebrengen.

Flateye IR-domecamera voor vochtige omgevingen


De nieuwe Wisenet Flateye IR-domecamera zijn ontworpen voor omgevingen met een hoge luchtvochtigheid en waar condensatie kan optreden door temperatuurverschillen.

RVS domecamera’s


De Wisenet X-cameraserie van Hanwha Techwin is verder uitgebreid met de introductie van vier nieuwe RVS domecamera’s volgens de SUS316L-standaard.

2-megapixel netwerkcamera voor positionering


Camera’s uit de Wisenet T-reeks van Hanwha Techwin zijn speciaal ontworpen voor opname van HD-beelden in uitdagende omgevingen.


Potentiaalverzamelklemmen met schroef- en push-in-aansluiting →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager