Verlichting / LED

Veelzijdige vluchtrouteverlichting

Het nieuwste led-verlichtingssysteem Lutia van ABB VanLien, is een robuuste lijn die is getest voor het leveren van prestaties in buitenomstandigheden.

De armatuur beschikt over een loop-in / loop-out-systeem voor eenvoudige montage. De verstelbare lichtbron zorgt ervoor dat de armatuur naast noodverlichting ook toepasbaar is als standaard verlichting. De geïntegreerde lichtsensor biedt de mogelijkheid tot nachtwaakverlichting.

Met een speciaal IP65-compartiment – gecombineerd met een tweelaags ontwerp voor een thermische luchtbuffer – zijn de Lutia-armaturen bestand tegen waterstralen van lage druk en een breed bereik aan omgevingstemperaturen. Dit bereik loopt van -20 tot 40 °C bij decentrale armaturen en -40 tot 40 °C bij centrale armaturen. Om water en stof buiten de behuizing te houden bevinden alle schroefgaten zich buiten het compartiment. De IK10-omhulling zorgt voor een schokbestendigheid van maximaal 20 joules. Het ontwerp van Lutia omvat verticale lijnen die fungeren als goten om regenwater en resterende vuilsporen naar gecontroleerde gebieden te leiden. Met zijn onopvallende design en kleuren is de armatuur toepasbaar in verschillende omgevingen.

Meer artikelen van ABB b.v. Low Voltage Products :

Veelzijdige vluchtrouteverlichting


Het nieuwste led-verlichtingssysteem Lutia van ABB VanLien, is een robuuste lijn die is getest voor het leveren van prestaties in buitenomstandigheden.

Digitalisering in de industriële sector


Nu steeds meer aspecten van energie, industrie en infrastructuur worden verbonden, is digitalisering in de industriële sector essentieel om competitief te blijven. Het is tijd voor transformatie. Maar hoe dan? ABB deelt deze maand haar kennis tijdens de ABB Ability Tour.

Robuuste behuizing als explosie-bestendige vluchtrouteverlichting


De XION is een robuust armatuur die tegelijkertijd dient als vluchtrouteverlichting en -aanduiding.

28 miljardste Ty-Rap geproduceerd


In 1958 werd de kabelbinder uitgevonden om kabels in vliegtuigen te bundelen. Sindsdien zijn de binders zo ver als Mars gevlogen. Ze zijn niet allemaal geteld, maar dat ABB in 2018 haar 28 miljardste Ty-Rap kabelbinder zal produceren, is redelijk zeker.

hoofdafbeelding

Brandwerende lucht- en geluiddichte uitvoering dubbele hollewanddoos


Met nieuwe uitvoeringen van de dubbele hollewanddoos HW252-F speelt ABB actief in op de toenemende vraag naar brandwerende en lucht- en geluiddichte oplossingen voor de bouw. De nieuwe uitvoeringen bieden net als de standaard dubbele hollewanddozen veel installatiegemak en -snelheid.

hoofdafbeelding

Automatische omschakelaar voor Critical Power toepassingen


Met TruONE introduceert ABB een automatische omschakelaar met connectiviteits- en monitoringfuncties voor Critical Power toepassingen. Door alles onder te brengen in één module, inclusief een geïntegreerde controller met afneembaar gebruikersinterface (HMI) zorgt TruONE ervoor dat het installeren van automatische omschakelaars sneller, eenvoudiger en betrouwbaarder verloopt.


Voer iedere dag meer testen uit met de Fluke 6500-2 apparatentester →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager