Kabel en draad(loos)

Verhoog de uptime van datacenters met efficiënte foutopsporing

Of een Service Level Agreement kan worden nageleefd, kan afhankelijk zijn van hoe efficiënt de foutopsporing in het datacenter is.

Elke kabel controleren kost te veel tijd en per ongeluk de verkeerde kabel loskoppelen kan webshops, apps of transactiesites offline halen. Om dit probleem op te lossen en vergissingen bij de foutopsporing te vermijden, biedt Brady labels aan waarmee alle kabels, servers, componenten en rekken in datacenters betrouwbaar kunnen worden geïdentificeerd:

  • vind snel de juiste kabel dankzij betrouwbare labels die blijven kleven
  • voorkom dat de verkeerde kabels worden losgekoppeld
  • identificeer gemakkelijk STP-, UTP-, coax- en glasvezelkabels
  • identificeer gemakkelijk rekken, servers en componenten
  • ontwerp elk gewenst label met Brady Workstation-apps
  • print ter plaatse labels met een Brady-printer wanneer u die nodig heeft

Eenmaal labelen

Onze betrouwbare labels voor gebogen en vlakke oppervlakken blijven kleven op elke kabel en component. Dit vergemakkelijkt de identificatie voor een snelle foutopsporing om downtime te vermijden. Brady biedt labels aan in elk formaat en elke vorm voor de identificatie van rekken, servers, componenten, STP-, UTP- en coaxkabels. Daarnaast biedt Brady ook vlaglabels aan die zijn ontworpen voor minimaal contact met de glasvezelkabel en een zo groot mogelijke ruimte voor identificatiegegevens.

Gemakkelijk ontwerpen en printen

Brady Workstation biedt een uitgebreid aantal labelontwerpmogelijkheden voor vrijwel elke identificatiebehoefte in datacenters. Labels voor kabels, componenten en rekken en zelfs sitepictogrammen en -identificatie kunnen in slechts enkele stappen worden ontworpen. Ontwerpen kunnen ter plaatse worden geprint met een Brady-labelprinter, zodat het nieuwe label meteen kan worden aangebracht.

Alles wat u moet weten om conform te zijn met de meest recente TIA-606-C-norm voor labeling - Download de gratis gids!

BRADY BENELUX

Meer artikelen van Brady Benelux :

BradyGrip™ bedrukbaar klitmateriaal


Snel en betrouwbaar kabels identificeren is voortaan binnen handbereik dankzij het partnerschap tussen Brady en VELCRO® Brand. BradyGrip™ bedrukbaar klitmateriaal is een unieke oplossing waarmee identificatie makkelijk kan worden geprint en op kabelbundels geplaatst.

Ontdek hoe gemakkelijk het is om labels te printen in korte video's


Bent u voortdurend op zoek naar manieren om labels met de juiste afmetingen te printen voor patchpanelen? Vindt u het opnieuw invoeren van gegevens om een label te printen tijdverlies? . Ontdek onze labelontwerpwizard, ingebouwd in draagbare Brady labelprinters. Bekijk de video's!

BradyGrip™ bedrukbaar klitmateriaal


Bedrukbaar. Bevestigbaar. Herpositioneerbaar. Identificeer uw draad- en kabelbundels makkelijk!

Veiligheidsafdekking voor besloten ruimtes


Om besloten ruimtes ook besloten te houden – bijvoorbeeld in verband met veiligheid – ontwikkelde Brady fysieke barrières waarop veiligheidsinformatie is af te beelden.

Ontdek hoe gemakkelijk het is om labels te printen


Maak snel betrouwbare labels met Brady draagbare labelprinters, altijd en overal

Print snel betrouwbare labels, altijd en overal


Maak snel betrouwbare labels, altijd en overal, met de draagbare labelprinters van Brady.

Complete identificatie voor elektrische panelen


Geef ogenblikkelijk inzicht in complexe panelen met onze uiterst betrouwbare, aantrekkelijk en haarscherp gedrukte labels voor kabel-, product- en veiligheidsidentificatie in elektrische panelen

Draaibaar label om sneller kabelfouten op te sporen


Een snelle identificatie van kabels is van groot belang voor het opsporen van fouten in datacenters en andere industriële omgevingen. Met ons draaibare label kunnen gebruikers een kabellabel gemakkelijk draaien om de bedrukking leesbaar te maken vanuit elke hoek. Zo kunnen fouten sneller worden opgespoord en verhoogt de efficiëntie.

BradyPrinter i3300: Uitermate veelzijdig!


Print een uitgebreid assortiment labels en pictogrammen met de veelzijdige BradyPrinter i3300 Industriële Labelprinter - gebruiksvriendelijke printer voor draad-, product- en veiligheidsidentificatie.

Verhoog de uptime van datacenters met efficiënte foutopsporing


Of een Service Level Agreement kan worden nageleefd, kan afhankelijk zijn van hoe efficiënt de foutopsporing in het datacenter is.


De elektricien is verleden tijd →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: