Verlichting / LED

Verlichtingsoplossingen voor de industrie

Het industriële armaturenassortiment van LEDVANCE omvat een uitgebreide keuze aan led-armaturen die zijn afgestemd op een groot aantal werkomgevingen. Producten voor automatische verlichtingsbediening met sensoren en DALI connectiviteit verbeteren de efficiëntie.

De LEDVANCE High Bay DALI armatuur levert een constante lichtopbrengst tijdens de gehele levensduur van het armatuur. De gebruikskosten zijn aantrekkelijk dankzij lichtmanagement met behulp van een DALI-driver (met sensor en dimfunctionaliteit). De CLO-versie van dit armatuur heeft tijdens de gehele nominale levensduur een constante lichtstroom tot maximaal 17.500 lumen. Dankzij de IP65-classificatie is de High Bay beschermd tegen stof en water en daardoor geschikt voor vele verschillende gebruiksdoelen in magazijnen, opslagruimtes en hoge hallen.

De LEDVANCE Damp Proof Special is uitgerust om te worden gebruikt in bijzonder veeleisende omgevingen, zoals de levensmiddelenindustrie. De behuizing van PMMA is beter bestand tegen oliën en chemische reinigingsmiddelen dan behuizingen van polycarbonaat. Dankzij de IK06-classificatie is dit armatuur bovendien bestand tegen schokken en stoten tot 1 joule. Met bescherming die voldoet aan de normen IP67 (DIN EN 60529) en IP69K (ISO 20653:2013) is de Damp Proof Special tevens bestand tegen stof, het binnendringen van water (tot een diepte van maximaal een meter) en krachtige warme waterstralen. Dit armatuur wordt daarnaast gekenmerkt door een lage flikkering en een efficiëntie van 150 lm/W.

Het armaturenassortiment van LEDVANCE omvat nu ook een aantrekkelijke LED vervanging voor conventionele T8-armaturen, de Linear Ultra Output met maximaal 8.000 lumen. Dit robuust uitgevoerde armatuur (IK08-classificatie) heeft een efficiëntie van maximaal 130 lm/W en, dankzij een speciale elektronische voeding, slechts een laag flikkerniveau. Door de meerdere bedradingsopties kan het armatuur worden ingezet voor allerlei toepassingen.

Meer artikelen van LEDVANCE Benelux B.V. :

Gemakkelijke bediening van kantoorverlichting


Op zoek naar gemakkelijke bediening van kantoorverlichting? LEDVANCE introduceert een nieuwe serie Panelarmaturen en een lichtmanagementoplossing met Bluetooth.

Verlichtingsoplossingen voor de industrie


Het industriële armaturenassortiment van LEDVANCE omvat een uitgebreide keuze aan led-armaturen die zijn afgestemd op een groot aantal werkomgevingen. Producten voor automatische verlichtingsbediening met sensoren en DALI connectiviteit verbeteren de efficiëntie.

LED lampen voor ZigBee 3.0


Nieuw zijn twee lampen voor de nieuwe standaard. De Smart+ Candle E14 Dimmable White met 470 lumen is bijvoorbeeld geschikt voor sfeervolle kamerverlichting, terwijl de Smart+ Spot GU10 Dimmable met 350 lumen modernere plafondverlichting biedt.

Kantoorarmaturen


Het led-armatuur LEDVANCE Downlight Comfort kan worden gebruikt als directe vervanging van CFL downlights (1 × 18 W, 2 × 18 W, 2 × 26 W). Door zijn anti-verblindingseigenschappen (UGR < 22) en lage flikkerniveau – dankzij speciale driver – is dit model geschikt voor kantoren.


Internationale aandacht voor boek over circulaire economie →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager