(Brand)beveiliging en Datacom

ABB brengt UPS-systeem voor desktop- en kleinschalige IT-toepassingen

De PowerValue 11LI serie biedt eersteklas beveiliging en automatische spanningscorrectie voor toepassingen met geringer stroomverbruik.

ABB heeft een nieuw UPS geïntroduceerd: de PowerValue 11LI Up. In het nieuwe product komen ABB’s kennis en ervaring op het gebied van design, technologie en kwaliteit voor engineering van UPS-systemen samen. Het resultaat is een product dat complete beveiliging biedt. Gebruikers zijn er zo van verzekerd dat de aangesloten apparatuur altijd voorzien wordt van een schone, geregelde en betrouwbare spanning.

De line-interactive PowerValue 11LI Up is de ideale UPS voor kleinschalige IT-toepassingen. Het nieuwe UPS-systeem van ABB verzorgt bij uitval van het stroomnetwerk binnen 2 tot 6 ms de voeding van de aangesloten apparatuur. De technologie achter het UPS-systeem reikt echter veel verder dan het garanderen van de stroomvoorziening. Het UPS zorgt daarnaast voor verbetering van de vermogensstabiliteit en -kwaliteit door verstoringen van het ingangsvermogen, zoals overspanningen of lijnruis te filteren. Bovendien zorgt geavanceerd beveiligingssoftware ervoor dat bij schommelingen van de ingangsvermogensfactor automatisch een correctie plaatsvindt.

Naast verschillende geautomatiseerde functies staat het nieuwe UPS-systeem ook garant voor eenvoudig beheer en onderhoud. De plug-and-play uitvoering en het intuïtieve LCD interface zorgen voor een moeiteloze bediening. De eenvoudig te vervangen batterijen met verlengde levensduur zijn speciaal ontworpen voor een jarenlange, stabiele, onderhoudsarme werking. Overbelasting, overlading, te diepe ontlading of oververhitting worden voorkomen door een omvangrijke batterijmanagement-suite en ventilatorkoeling.

Dankzij een geïntegreerde koude-start-functie start de UPS wanneer nodig volledig zelfstandig op. De PowerValue 11LI Up wordt geleverd in uitvoeringen van 600 tot 2,000 VA.

“De technologie van het nieuwe UPS-systeem bouwt voort op ABB’s toonaangevende UPS-portfolio”, aldus Gabriele Poccia, Product Manager voor ABB’s 1-fase UPS-systemen. “Het systeem profiteert daarmee van de eersteklas engineering en kwaliteit die kenmerkend zijn voor ABB’s high-end UPS-producten. Met de PowerValue 11LI Up bieden we een UPS die een vereenvoudigde stroombeveiliging combineert met een ongekende continuïteit van de stroomvoorziening voor een nog groter aantal omgevingen.”

ABB

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een koploper op het gebied van technologie met een uitgebreid aanbod voor de sector van digitale technologieën. Voortbouwend op een traditie van meer dan 130 jaar innovatie vervult ABB tegenwoordig een leidende rol binnen de sector van digitale technologieën met vier klantgerichte en wereldwijde businesses: Electrification, Industrial Automation, Motion en Robotics & Discrete Automation. De toonaangevende rol op digitaal terrein wordt ondersteund door het gemeenschappelijke digitale ABB Ability™ platform. De belangrijke Power Grids-activiteiten zullen in 2020 worden afgestoten aan Hitachi. ABB is actief in ruim 100 landen en heeft ongeveer 147.000 werknemers in dienst.

Meer artikelen van ABB b.v. :

Kent u ze al?


ABB’s kabel- en lasdozenassortiment is vanaf nu verkrijgbaar in gerecycled materiaal; plastic dat wij allemaal gewoon in ons dagelijks leven inzamelen. Producten met dezelfde kwaliteit en eigenschappen als hun conventionele voorgangers, maar duurzamer geproduceerd. Zo besparen we 75% CO2. U helpt toch ook mee?

Busch-flexTronics – Intelligente bewegingsdetectie zonder te boren


Een simpele lichtschakelaar in bijvoorbeeld een hal of trappenhal transformeren tot een slimme bewegingsmelder? En dat zonder te boren of kabels te trekken? Het kan met Busch-flexTronics van Busch-Jaeger. Het geheim zit hem in de inbouwsokkel, want bij dit systeem bepaalt niet de sokkel, maar juist de vóórkant de functionaliteit. Perfect daarmee te combineren met de nieuwe Busch-Wächter® 180 flex-

Zekeringlastscheider InLine II


De InLine II zekeringlastscheider van ABB is sinds kort ook beschikbaar met de ITS2 monitoring-unit. Deze unit is eenvoudig te installeren en voorziet de gebruiker in cloud-connectiviteit met ABB Ability Energy and Asset Manager.

Vooral de 30’ers van ABB zijn wel héél flexibel


Installatiekast HAD3030 is ontworpen om gebruikers te voorzien van een goed en veilig product én om installateurs absolute flexibiliteit, installatiegemak en betrouwbaarheid te bieden. Het groepenkastsysteem bevat een groot aantal slimme features.

De nieuwe generatie dubbele wandcontactdozen van Busch-Jaeger


Busch-Jaeger komt met een compleet nieuwe serie dubbele wandcontactdozen die het werk van de installateur makkelijker maken. In het volledig nieuwe design komen installatiegemak, veiligheid en esthetica samen. De wandcontactdozen zijn platter dan voorheen, helemaal gerestyled en hebben aanzienlijk meer bedradingsruimte.

Kent u ze al? kabel- en lasdozen gemaakt van gerecycled kunststof?


ABB’s kabel- en lasdozenassortiment is vanaf nu verkrijgbaar in gerecycled materiaal; plastic dat wij allemaal gewoon in ons dagelijks leven inzamelen. Producten met dezelfde kwaliteit en eigenschappen als hun conventionele voorgangers, maar duurzamer geproduceerd. Zo besparen we 75% CO2. U helpt toch ook mee?

Voorkom brandgevaar door een onveilige aansluiting van zonnepanelen


De vraag naar zonnepanelen groeit fors. Dat biedt kansen, maar brengt tegelijkertijd bedreigingen met zich mee. Zo neemt het aantal onveilige aansluitingen op de meterkast toe. ABB laat zien hoe dat te voorkomen.

Draadloos beveiligingssysteem


Busch-Jaeger breidt haar intelligente huisautomatiseringssysteem uit met Busch-secure@home, een beveiligingssysteem dat beschermt tegen inbrekers en bronnen van gevaar zoals vuur en water.

hoofdafbeelding

Elektrische installatie met ComfortLine verdeelkasten


De vraag naar slimme en ‘connected’ building automation oplossingen neemt in rap tempo toe. De mogelijkheden op het gebied van communicatie- en media-apparaten in de thuis- en werkomgeving zijn legio, en woningen, commerciële gebouwen en industriële panden zijn steeds meer met elkaar verbonden. Hierdoor worden elektrische installaties ingewikkelder en bovendien moet de installatie klaar zijn voor

Netwerkanalyser met Bluetooth


De nieuwe M4M-serie van ABB omvat diverse netwerkanalysers met Bluetooth waarmee energie assets zijn te monitoren.

ABB brengt UPS-systeem voor desktop- en kleinschalige IT-toepassingen


De PowerValue 11LI serie biedt eersteklas beveiliging en automatische spanningscorrectie voor toepassingen met geringer stroomverbruik.

Nieuwe woningbouwverdeler ontwikkeld na feedback van klanten


ABB vervangt de populaire UK500-serie verdelers voor woningbouw en kleinzakelijke markt & utiliteit door de nieuwe en verbeterde UK600-serie.

Inbouwverdeler met twee keer zoveel bekabelingsruimte


De inbouwverdeler UK600 biedt ruimte voor een grote variëteit aan installaties waaronder media- en combibehuizingen. De verdeler biedt twee keer zoveel bekabelingscapaciteit als de UK500-serie. Groothandels besparen daarmee op hun voorraad- en opslagkosten terwijl installateurs en paneelbouwers tot 10 procent besparen op de montagetijd. De nieuwe serie biedt een ruime keuze aan deuren waardoor de


Red dot award ‘Best of the Best’ →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: