Industriële componenten

Aardlekschakelaar DFS F Audio

Als vertegenwoordiger van Doepke, introduceert Hateha de aardlekschakelaar DFS F Audio. De toevoeging ‘audio’ betekent dat de schakelaar specifiek geschikt is voor toepassingen in combinatie met geluidsinstallaties.

Bijvoorbeeld privé audioapparatuur maar ook hoogwaardige geluidsystemen van bijvoorbeeld opname studio’s, theaters, bioscopen en concertzalen. Hiermee onderscheidt hij zich van standaard varianten die in geluidsinstallaties kunnen leiden tot ruis of geluidsverlies. Deze specifieke eigenschap hangt samen met de toepassing van solide verzilverde aansluitklemmen, massieve verzilverde geleiders van hoogwaardig zuurstofarm koper, een extreem lage impedantie en functiebehoud bij gemengde frequenties (Type F). Om de kwaliteitseisen kracht bij te zetten, is de aardlekschakelaar uitgevoerd in vinylzwart met parelwitte inscriptie en voorzien van verzilverde aansluitingen en vergulde verbindingsschroeven. Beschikbaar in een tweepolige (DFS 2 F Audio) en vierpolige (DFS 4 F Audio) uitvoering.

hateha, www.hateha.nl, tel. (071) 341 90 09

Hateha B.V.

Meer artikelen van Hateha B.V. :

Nieuwe kleuren contactdozen voor Compact inbouwdozen


JUNG heeft de designmogelijkheden van de JUNG contactdozen voor Compact inbouwdozen uitgebreid zodat ook bij deze inbouwdozen kan worden gekozen voor een hedendaags design. Indien in een project Compact inbouwdozen (ook bekend als “anderhalve” inbouwdozen) zijn gebruikt, is het mogelijk om verschillende programma’s toe te passen.

Schakelmateriaal met mat oppervlak


Verschillende programma’s schakelmateriaal van Jung zijn uitgebreid met uitvoeringen in de kleuren mat grafietzwart en mat sneeuwwit.

Contactdozen met USB-aansluiting


De nieuwe Jung contactdozen met USB-aansluitingen zijn geschikt voor het snel opladen van batterijen en accu’s van diverse mobiele apparaten.

Aardlekschakelaar DFS F Audio


Als vertegenwoordiger van Doepke, introduceert Hateha de aardlekschakelaar DFS F Audio. De toevoeging ‘audio’ betekent dat de schakelaar specifiek geschikt is voor toepassingen in combinatie met geluidsinstallaties.

Thuislader


Met de Amtron Compact biedt Mennekes – vertegenwoordigd door hateha – een thuislader met een laadvermogen van 3,7 kW (1-fase) tot 11 kW (3-fase). De compacte lader is speciaal afgestemd op dagelijks, particulier gebruik en voorzien van een 5 m lange kabel met Type 2 stekker.

Nieuwe oude tuimelschakelaar


De nieuwe tuimelschakelaar LS 1912 verenigt historie met hedendaagse schakeltechniek en kan worden gecombineerd met afdekramen uit de LS range. De naam van dit nieuwe programma is een eerbetoon aan het jaar van oprichting van JUNG.

Nieuwe ramen


Met A 550 en A flow presenteert JUNG nieuwe ramen voor toepassing in de A range. Een uitbreiding voor verschillende inrichtingsstijlen met een grote verscheidenheid aan functies.


Modulair lichtscherm →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: