Installatiemateriaal

Alles uit de kast met Murrelektronik

Bouw jouw installatie op dichtbij de verbruikers in plaats van in de schakelkast. Dit heeft een hoop voordelen! Machinebouwers kampen vaak met een tekort aan gekwalificeerd personeel. Ook willen eindgebruikers stilstandtijden van hun machines voorkomen. Het IO-concept van Murrelektronik biedt de oplossing. Door IO-modules te verplaatsen naar “het veld” en de IO met voorgeconfectioneerde kabels aan te sluiten wordt een Plug & Play installatie gecreëerd.

De hele levenscylus van een machine is belangrijk

Een geavanceerd elektrisch installatieconcept verbindt alle sensoren en actuatoren in machines of systemen op de meest rendabele manier met de controller of cloudoplossing. De sleutel tot de best mogelijke installatie is het rekening houden met alle fasen van de levens-cyclus van de machine of het systeem. De focus ligt op lage "total cost of ownership" en een "life cycle" die voor alle betrokken partijen winstgevend is.

Voordelen voor de machinebouwer:

  • Veel minder tijd kwijt aan het opbouwen/installeren van de machine/installatie
  • Minder bekabeling nodig heeft
  • Geen grote volle schakelkasten meer
  • Geen meters klemmenstrook aansluiten
  • Monteren/ demonteren ten behoeve van transport naar de eindklant is eenvoudig
  • Aansluitfouten zijn verleden tijd

Voordelen voor de gebruikers:

  • Makkelijk fouten vinden in plaats van het zoeken door middel van kanaalgranulaat en diverse diagnostische opties
  • Eenvoudige en proactieve vervanging van componenten: predictive maintenance
  • Weinig stilstand, hoge machine beschikbaarheid, maximale output
  • Digitalisering van processen en routines

IO-modules in het veld is dé oplossing voor efficiëntere, flexibelere en rendabelere machines.

Begeleiding van A tot Z  

Er is een grote verscheidenheid aan toepassingen en vereisten van de gebruikers. Daarom is er ook geen kant-en-klare elektrische installatieoplossing en is iedere oplossing een pakket van maatwerk. Murrelektronik is een toonaangevende onderneming in het ontwikkelen en maken van decentrale automatiseringstechniek voor machines en installaties. De applicatie engineer begeleidt iedere klant bij het hele proces vanaf het analyseren tot de implementatie en de evaluatie.

www.murrelektronik.nl

Meer artikelen van Murrelektronik B.V. :

Alles uit de kast met Murrelektronik


Bouw jouw installatie op dichtbij de verbruikers in plaats van in de schakelkast. Dit heeft een hoop voordelen! Machinebouwers kampen vaak met een tekort aan gekwalificeerd personeel. Ook willen eindgebruikers stilstandtijden van hun machines voorkomen. Het IO-concept van Murrelektronik biedt de oplossing. Door IO-modules te verplaatsen naar “het veld” en de IO met voorgeconfectioneerde kabels a

Murrelektronik lanceert een wereldwijd inzetbaar voedingsconcept


De eisen die aan stuurstroomcircuits worden gesteld kunnen sterk verschillen als de machines en systemen zijn ontworpen om in verschillende regio's in de wereld te functioneren. Bedrijven die machines naar internationale markten exporteren, moeten verschillende concepten voor schakelkastvoedingen creëren. Murrelektronik biedt nu een voedingsconcept dat standaard kan worden gebruikt in alle machine

Snelaansluitsysteem voor kabels


De M12 Push-Pull is een uniform systeem waarop je met een aanzienlijke tijdsbesparing M12-kabels kunt aansluiten. Dankzij een intensieve samenwerking van de belangrijkste producenten van connectoren is het gelukt de markt te verrijken met een gestandaardiseerd product van hoogwaardige kwaliteit.

Parametreerbare veldbusmodule


De compacte veldbusmodule Impact67 van Murrelektronik is er nu ook voor het EtherNet/IP protocol en heeft het CT14 ODVA (Open DeviceNet Vendors Associations) certificaat.

Signaalzuilen


Cube67 is een modulair veldbussysteem voor decentrale installatieconcepten. Het is ontwikkeld om flexibel, voor elke toepassing een optimaal afgestemde oplossing te realiseren – van beschermingsgraad IP20 tot en met IP69K.

Signaalzuilen


De nieuwe Murrelektronik-signaalzuilen uit de serie Modlight Pro kunnen naar individuele behoefte worden samengesteld uit maximaal vijf kleurelementen.


Kabelmanagement programma van Conta-Clip uitgebreid met KES-E →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: