Verlichting / LED

Compleet pakket aan ledstrips

Lumiko breidt haar assortiment uit

De soepele strips zijn leverbaar met LED’S in verschillende kleuren en lichtsterktes, zodat voor elke toepassing een geschikte oplossing kan worden geïnstalleerd.

Voor al deze toepassingen biedt Klemko met haar assortiment een geschikte oplossing in witte kleuren of in RGB. We leveren de strips op rol die op de aangegeven plaatsen zijn in te korten, maar bieden ook kant-en-klare kits in wisselende lengtes die direct klaar zijn voor gebruik. Behalve de ledstrips zelf leveren we ook alle bijbehorende accessoires. Voor een strakke afwerking kunt u gebruik maken van de profielen die eveneens in verschillende varianten verkrijgbaar zijn. De profielen zijn leverbaar in allerlei afmetingen voor inbouw/opbouw, voor een waterdichte oplossing of om bijvoorbeeld een specifiek diffuus lichtbeeld te creëren.

Voor meer informatie klik hier

Meer artikelen van Klemko Techniek B.V. :

Creëer prachtige en sfeervolle lichtaccenten met de Lumiko ledstrips


Lumiko komt met een compleet pakket ledstrips voor zowel de architect als de installateur. Met dit pakket ledstrips, ledprofielen en sturingen tovert u de ideeën en wensen van de klant om in concrete lichtinstallaties in eindeloos veel variaties. Niet alleen mooi voor het oog, maar ook snel en eenvoudig te monteren.

Fase aan- of afsnijding dimmer


De Lumiko fase aan- of afsnijding dimmer is geschikt voor het dimmen tot 200 Watt bij fase aansnijding en tot 100 Watt op fase afsnijding. De installateur hoeft dus maar één dimmer op voorraad te houden en zet de dimmer afhankelijk van de situatie in de juiste stand. Naast deze dimmer is het Lumiko LED dimmer pakket uitgebreid met meerdere dimmers.

LED-dimmer


Het programma LED-dimmers van Klemko is uitgebreid met een serie dimmers van Lumiko. Deze dimmers maken gebruik van speciale software die de belasting meet en het programma daarop afstemt.

Compleet pakket aan ledstrips


De soepele strips zijn leverbaar met LED’S in verschillende kleuren en lichtsterktes, zodat voor elke toepassing een geschikte oplossing kan worden geïnstalleerd.

Zwarte inbouwspot


Het programma Lumiko Lagos XPG inbouwspots van Klemko is uitgebreid met een zwarte variant. Door de ‘industriële look is deze spot onder meer geschikt voor toepassing in de horeca maar ook in woningen of andere locaties waar een industrieel interieur is toegepast.


Vlog ‘Circulair installeren: hype of toekomst?’ →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: