Industriële componenten

Contactdozen met USB-aansluiting

De nieuwe Jung contactdozen met USB-aansluitingen zijn geschikt voor het snel opladen van batterijen en accu’s van diverse mobiele apparaten.

De variant met Quick Charge heeft een vermogen van 18 W en is hiermee in staat een iPhone 11 in 105 minuten volledig op te laden. Verder ondersteunt hij de standaards: Apple 2.4 A, Samsung Adaptive Fast Charging, Qualcomm Quick Charge 3.0, USB Battery Charging en USB Power Delivery. Naast de snelladers biedt het bedrijf contactdozen met beschermingscontact met twee USB-aansluitingen (type A en type C). Zij maken een plaatsbesparende installatie mogelijk en laden smartphone, tablet of Smartwatch op, zonder de contactdoos zelf bezet te houden. Toepassingen zijn hiermee onder meer te vinden in cafés, kapperszaken en hotels waar bezoekers de snelle laadservice zullen waarderen. Uiteraard zijn de contactdozen ook geschikt voor thuis of op kantoor. Bijpassende ramen zijn beschikbaar in de JUNG A range en LS-range.

Hateha B.V.

Meer artikelen van Hateha B.V. :

Schakelmateriaal met mat oppervlak


Verschillende programma’s schakelmateriaal van Jung zijn uitgebreid met uitvoeringen in de kleuren mat grafietzwart en mat sneeuwwit.

Contactdozen met USB-aansluiting


De nieuwe Jung contactdozen met USB-aansluitingen zijn geschikt voor het snel opladen van batterijen en accu’s van diverse mobiele apparaten.

Aardlekschakelaar DFS F Audio


Als vertegenwoordiger van Doepke, introduceert Hateha de aardlekschakelaar DFS F Audio. De toevoeging ‘audio’ betekent dat de schakelaar specifiek geschikt is voor toepassingen in combinatie met geluidsinstallaties.

Thuislader


Met de Amtron Compact biedt Mennekes – vertegenwoordigd door hateha – een thuislader met een laadvermogen van 3,7 kW (1-fase) tot 11 kW (3-fase). De compacte lader is speciaal afgestemd op dagelijks, particulier gebruik en voorzien van een 5 m lange kabel met Type 2 stekker.

Nieuwe oude tuimelschakelaar


De nieuwe tuimelschakelaar LS 1912 verenigt historie met hedendaagse schakeltechniek en kan worden gecombineerd met afdekramen uit de LS range. De naam van dit nieuwe programma is een eerbetoon aan het jaar van oprichting van JUNG.

Nieuwe ramen


Met A 550 en A flow presenteert JUNG nieuwe ramen voor toepassing in de A range. Een uitbreiding voor verschillende inrichtingsstijlen met een grote verscheidenheid aan functies.


Meest voorkomende functieprofielen in de installatiebranche →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: