Kabel en draad(loos)

Contacthuls

contacthuls

Onder de naam Kontex-Ultra biedt Bals een contacthuls die – door toepassing van speciale technologie – de benodigde duw- en trekkracht tijdens het gebruik verkleint.

Toch sluit de huls prima door een mechanisme waarmee de contacthuls zich aan de steker aanpast. Samenvattend: de huls realiseert een gegarandeerde contactdruk terwijl aansluiten en koppelen door de lage wrijving soepel verloopt. De contacthulzen zijn bestand tegen hoge temperaturen en voorzien van een afvoersysteem aan weerszijden wat oxidatie voorkomt en stof verwijdert. De keuze bestaat uit varianten voor stromen van 63 – 125 A.

Bals Nederland
Standnummer: 503

Meer artikelen van Bals Nederland B.V. :

Al meer dan 60 jaar


Bij Bals produceren we al meer dan 60 jaar industriële connectoren, distributiesystemen en componenten voor elektromobiliteit voor de wereldmarkt - technologisch uitstekende producten met duidelijke voordelen op het gebied van vorm, functie en design en de hoogste kwaliteit "Made in Germany".

CEE contactmateriaal


Onder de naam Innolinq presenteert Bals een programma industrieel CEE Contactmateriaal dat stekers, koppelingen en contactdozen omvat. Kenmerkend zijn onder andere de verbeterde ergonomie, een goede stabiliteit, grotere contactvlakken en een lagere weerstand bij het (ont)koppelen.

hoofdafbeelding

Flexibele verdeeltoepassing


De flexibele verdeeltoepassing Variabox van Bals is uitgebreid met een schakelbare contactdoos voor extra veiligheid en een netwerkstopcontact voor extra veelzijdigheid.

Contacthuls


Onder de naam Kontex-Ultra biedt Bals een contacthuls die – door toepassing van speciale technologie – de benodigde duw- en trekkracht tijdens het gebruik verkleint.


Productgaranties voor zonnepanelen verlengd tot 25 jaar →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: