Verlichting / LED

Creëer prachtige en sfeervolle lichtaccenten met de Lumiko ledstrips

Lumiko komt met een compleet pakket ledstrips voor zowel de architect als de installateur. Met dit pakket ledstrips, ledprofielen en sturingen tovert u de ideeën en wensen van de klant om in concrete lichtinstallaties in eindeloos veel variaties. Niet alleen mooi voor het oog, maar ook snel en eenvoudig te monteren.

Groot aantal variaties

Met de ledstrips van Lumiko creëert u prachtige lichtaccenten voor zowel binnen als buiten en het assortiment kent een groot aantal variaties zoals verschillende lengtes, aantal LED’s per meter, vermogen en verschillende lichtkleuren. Voor een strakke afwerking kunt u gebruik maken van de Lumiko profielen die eveneens in verschillende varianten verkrijgbaar zijn.

Installatiegemak

Lumiko heeft ook veel aandacht besteed aan de koppelingen om de ledstrips zo eenvoudig en snel mogelijk te kunnen installeren. Standaard worden de ledstrips geproduceerd met een gemonteerde connector, uiteraard is het ook mogelijk om de strips later opnieuw aan te sluiten met de unieke quick-connector. Zo behoudt u de flexibiliteit om het resterende deel van uw ledstrip in een nieuw project toe te passen.

Adviseren en ontzorgen

De accountmanagers voor Led & Lichtbesturing van Klemko staan klaar voor alle architecten en installateurs in Nederland. Wij denken graag met u mee in mogelijkheden en voorzien u van alle advies die u wenst.


Klemko.nl

Meer artikelen van Klemko Techniek B.V. :

Black beauty


Omdat de industriële look in woningen, kantoren en publieke ruimtes onverminderd populair is, ontwikkelde Klemko een programma sensoren in het zwart. Speciaal geschikt voor architecten en installateurs die oog hebben voor design en duurzaamheid.

Maak je verlichting eenvoudig slim!


Integreer eenvoudig de slimme Lumiko dimmers in verschillende Smart Home oplossingen en je hebt altijd en snel toegang tot allerlei lichtscènes. Met één druk op de knop kies je jouw gewenste sfeer en zo heb je de controle over de verlichting, waar je ook bent.

De perfecte lichtbeleving bij u thuis


Naast dat uw verlichting praktisch is, zijn uw lampen ook sfeermakers. Mocht u verhuis- of verbouwplannen hebben of je huidige lichtpunten onder de loep willen nemen, dan zijn Lumiko dimmers een handig hulpmiddel voor de perfecte lichtbeleving.

Creëer prachtige en sfeervolle lichtaccenten met de Lumiko ledstrips


Lumiko komt met een compleet pakket ledstrips voor zowel de architect als de installateur. Met dit pakket ledstrips, ledprofielen en sturingen tovert u de ideeën en wensen van de klant om in concrete lichtinstallaties in eindeloos veel variaties. Niet alleen mooi voor het oog, maar ook snel en eenvoudig te monteren.

Fase aan- of afsnijding dimmer


De Lumiko fase aan- of afsnijding dimmer is geschikt voor het dimmen tot 200 Watt bij fase aansnijding en tot 100 Watt op fase afsnijding. De installateur hoeft dus maar één dimmer op voorraad te houden en zet de dimmer afhankelijk van de situatie in de juiste stand. Naast deze dimmer is het Lumiko LED dimmer pakket uitgebreid met meerdere dimmers.

LED-dimmer


Het programma LED-dimmers van Klemko is uitgebreid met een serie dimmers van Lumiko. Deze dimmers maken gebruik van speciale software die de belasting meet en het programma daarop afstemt.

Compleet pakket aan ledstrips


De soepele strips zijn leverbaar met LED’S in verschillende kleuren en lichtsterktes, zodat voor elke toepassing een geschikte oplossing kan worden geïnstalleerd.

Zwarte inbouwspot


Het programma Lumiko Lagos XPG inbouwspots van Klemko is uitgebreid met een zwarte variant. Door de ‘industriële look is deze spot onder meer geschikt voor toepassing in de horeca maar ook in woningen of andere locaties waar een industrieel interieur is toegepast.


MKB krijgt steun bij verduurzaming →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: