Verlichting / LED

DALI-2 verlichtingssystemen

Met de DALI-2 Room Solution biedt Theben een complete verlichtingsoplossing voor afzonderlijke ruimtes. De oplossing omvat aanwezigheidsmelders en -sensoren, toetsinterfaces en schakelactoren met HCL-functie, RGBW-licht en tijdgestuurde functies.

DALI-2-componenten, zoals voorschakelapparaten van andere fabrikanten, zijn zonder problemen toe te voegen waardoor ontwerpers en elektriciens maximale vrijheid hebben om individuele lichtconcepten op maat te ontwerpen. Bijvoorbeeld HCL-concepten met biodynamisch effectief licht. Met de geïntegreerde schakelklok is flexibel en tijdgestuurd op elke toepassing in te spelen en energie te besparen. De DALI-2 Room Solution is in te stellen en in gebruik te nemen via de DALI-2 RS Plug app voor iOS-, Android- en Windows-tablets. De software en aanwezigheidsmelder communiceren bidirectioneel via Bluetooth waardoor alle parameters eenvoudig zijn uit te lezen en eventueel te kopiëren voor gebruik in andere ruimtes.

Meer artikelen van Theben Nederland :

Aanwezigheidssensor voor wandmontage


Het programma theMura bewegings-/aanwezigheidsmelders voor wandmontage van Theben is uitgebreid met een versie die voorzien is van een geïntegreerde toets voor toepassing in de KNX-gebouwautomatisering.

LUXA 103 S aanwezigheidsmelders


De Luxa 103 S is een serie aanwezigheidsmelders voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De componenten zijn onder meer geschikt voor het efficiënt regelen van verlichting en HVAC.

DALI-2 verlichtingssystemen


Met de DALI-2 Room Solution biedt Theben een complete verlichtingsoplossing voor afzonderlijke ruimtes. De oplossing omvat aanwezigheidsmelders en -sensoren, toetsinterfaces en schakelactoren met HCL-functie, RGBW-licht en tijdgestuurde functies.

14 en 15 maart: online noviteiten van Theben


Omdat Light & Building geen doorgang kon vinden,

DALI Gateways


Met de S64 KNX en de S128 KNX biedt Theben twee nieuwe DALI gateways waarmee respectievelijk één en twee kanalen met 64 deelnemers in zestien groepen zijn aan te sturen.

KNX multisensor


Met de ‘thePrema P360 KNX AP Multi WH’, breidt Theben haar pakket KNX-oplossingen voor de intelligente gebouwbeheertechniek uit met een KNX multisensor. In feite gaat het hier om een combinatie van de bestaande aanwezigheidsmelder thePrema en de CO2 sensor Amun.

KNX-impulsdrukkers


De nieuwe Theben iON KNX impulsdrukkers voor gebouwautomatisering kenmerken zich onder andere door een geïntegreerde temperatuursensor en buskoppeling. Verder zijn ze te combineren met elk willekeurig schakelaar programma en tevens beschikbaar als LUXORliving variant.

KNX-actoren voor grote schakellasten


De nieuwe KNX-schakelactoren met vier of acht kanalen beschikken over een schakelvermogen van 25 A per kanaal.

Je huis op een eenvoudige manier slim maken


Op 4 oktober vindt de eerste LUXORliving basistraining plaats bij Theben in Apeldoorn. Door één van hun specialisten worden alle ins en outs besproken over het slim maken van woningen.


Techniek en toepassingen voor de leerlingen als uitgangspunt →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: