Kabel en draad(loos)

Draaibaar label om sneller kabelfouten op te sporen

Een snelle identificatie van kabels is van groot belang voor het opsporen van fouten in datacenters en andere industriële omgevingen. Met ons draaibare label kunnen gebruikers een kabellabel gemakkelijk draaien om de bedrukking leesbaar te maken vanuit elke hoek. Zo kunnen fouten sneller worden opgespoord en verhoogt de efficiëntie.

Snellere foutopsporing

Met het draaibare, zelflaminerende B-427-label kunnen kabels sneller geïdentificeerd worden omdat de bedrukking leesbaar is vanuit elke hoek. Het label kan rond een kabel worden gedraaid dankzij een niet-klevende bedrukbare zone en een doorzichtig, zelfklevend laminaat dat rond een kabel is gewikkeld. Een snelle kabelidentificatie kan van groot belang zijn om fouten op te sporen en voorkomt tijdverlies of menselijke fouten zoals het loskoppelen van een verkeerde kabel.

Betrouwbaar en ter plaatse bedrukbaar

Het draaibare label maakt deel uit van Brady's assortiment betrouwbare, industriële labels voor kabels en componenten die blijven kleven en lang leesbaar blijven. Ze kunnen eenvoudig worden ontworpen met Brady Workstation-apps en worden voorzien van tekst, serienummers, barcodes, QR-codes en andere gegevens voordat ze worden geprint met een Brady-printer. Compatibele printers zijn de BBP12, BBP33, BradyPrinter i5100, BradyPrinter i7100, BradyPrinter M611, BMP61 en BMP71.

Complete ondersteuning

Naast betrouwbare labels, apps voor labelontwerp en printers, kan Brady gepersonaliseerde identificatieoplossingen aanbieden na een bezoek ter plaatse. De identificatieoplossingen van Brady zijn altijd lokaal verkrijgbaar via een uitgebreid en wereldwijd netwerk van distributeurs. Na de implementatie van de oplossingen, kunt u terecht bij onze klantendienst en technische dienst als u vragen heeft.

Bekijk de video & Ontvang de productfiche

 

 

 

Meer artikelen van Brady Benelux :

BradyGrip™ bedrukbaar klitmateriaal


Snel en betrouwbaar kabels identificeren is voortaan binnen handbereik dankzij het partnerschap tussen Brady en VELCRO® Brand. BradyGrip™ bedrukbaar klitmateriaal is een unieke oplossing waarmee identificatie makkelijk kan worden geprint en op kabelbundels geplaatst.

Ontdek hoe gemakkelijk het is om labels te printen in korte video's


Bent u voortdurend op zoek naar manieren om labels met de juiste afmetingen te printen voor patchpanelen? Vindt u het opnieuw invoeren van gegevens om een label te printen tijdverlies? . Ontdek onze labelontwerpwizard, ingebouwd in draagbare Brady labelprinters. Bekijk de video's!

BradyGrip™ bedrukbaar klitmateriaal


Bedrukbaar. Bevestigbaar. Herpositioneerbaar. Identificeer uw draad- en kabelbundels makkelijk!

Veiligheidsafdekking voor besloten ruimtes


Om besloten ruimtes ook besloten te houden – bijvoorbeeld in verband met veiligheid – ontwikkelde Brady fysieke barrières waarop veiligheidsinformatie is af te beelden.

Ontdek hoe gemakkelijk het is om labels te printen


Maak snel betrouwbare labels met Brady draagbare labelprinters, altijd en overal

Print snel betrouwbare labels, altijd en overal


Maak snel betrouwbare labels, altijd en overal, met de draagbare labelprinters van Brady.

Complete identificatie voor elektrische panelen


Geef ogenblikkelijk inzicht in complexe panelen met onze uiterst betrouwbare, aantrekkelijk en haarscherp gedrukte labels voor kabel-, product- en veiligheidsidentificatie in elektrische panelen

Draaibaar label om sneller kabelfouten op te sporen


Een snelle identificatie van kabels is van groot belang voor het opsporen van fouten in datacenters en andere industriële omgevingen. Met ons draaibare label kunnen gebruikers een kabellabel gemakkelijk draaien om de bedrukking leesbaar te maken vanuit elke hoek. Zo kunnen fouten sneller worden opgespoord en verhoogt de efficiëntie.

BradyPrinter i3300: Uitermate veelzijdig!


Print een uitgebreid assortiment labels en pictogrammen met de veelzijdige BradyPrinter i3300 Industriële Labelprinter - gebruiksvriendelijke printer voor draad-, product- en veiligheidsidentificatie.

Verhoog de uptime van datacenters met efficiënte foutopsporing


Of een Service Level Agreement kan worden nageleefd, kan afhankelijk zijn van hoe efficiënt de foutopsporing in het datacenter is.


Nederlands consortium voor duurzame stroom Duitse scheepvaart →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: