Industriële componenten

Elektronisch serverkast slot

De H3-EM elektronische serverkast sloten van Southco – vertegenwoordigd door Paxton – zijn geschikt voor standaard server- en patchkast deuren.

 

Zij vormen een elektronisch alternatief voor standaard mechanische serverkastsloten en bieden via de Paxton Net2 software de mogelijkheid om te bepalen wie er toegang heeft. De sloten voorzien in een elektromechanisch sluitmechanisme en een key override zodat de sloten in geval van nood ook zijn te ontgrendelen via een metalen sleutel. Daarnaast beschikken ze over een ingebouwde kaartlezer en een status contact waarmee te zien is of het slot geopend of gesloten is. Indien gewenst zijn ook alarmmeldingen te genereren wanneer het slot geforceerd is of te lang open staat.

Meer artikelen van Paxton :

Paxton10 Software versie 4.2


De software die behoort bij Paxton10 beveiligingscamera’s is onlangs verschenen in een nieuwe release: versie 4.2. In deze versie zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd.

App met installatietools


Speciaal voor het installeren van haar eigen producten, ontwikkelde Paxton een app die direct toegang geeft tot alle benodigde tools. Daarnaast zijn via de gratis app, beschikbaar voor iOS en Android, ook alle productspecificaties en technische informatie eenvoudig te bereiken.

COVID-19 proof


De Net2 toegangscontrolesoftware van Paxton is uitgebreid met functies die zich richten op het corona-proof maken van gebouwen. De eerste functie biedt de mogelijkheid om eenvoudig een maximale bezettingsgraad in te stellen voor een ruimte. Hiermee is het aantal mensen in de ruimte te controleren en eventueel de toegang te weigeren wanneer het maximale aantal is bereikt.

Veilig deuren openen


Met de Net2 caller ID-lezer van Paxton zijn deuren of poorten eenvoudig op afstand te openen door te bellen naar het telefoonnummer van de caller ID-lezer.

Elektronisch serverkast slot


De H3-EM elektronische serverkast sloten van Southco – vertegenwoordigd door Paxton – zijn geschikt voor standaard server- en patchkast deuren.


Complete identificatie voor elektrische panelen →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: