Overige

Head of Business Development in Nederland

Met ingang van februari 2019 is het Nederlandse management team van Lightsource BP versterkt met Adrian Wasiak in de functie van Head of Business Development. Het Nederlandse managementteam bestaat nu uit vier experts op het gebied van de zonne-energie, die zich bezighouden met financiering, ontwikkeling en exploitatie van grootschalige zonne-energieprojecten in Nederland. Wasiak (38) is verantwoordelijk voor de algemene strategie en de aansturing van het team.

Adrian studeerde Internationale Bedrijfskunde en behaalde zijn master aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast studeerde hij aan de Universiteit van Uppsala in Zweden voor de master Economie. Na zijn studie startte Adrian zijn loopbaan in 2007 bij de Rabobank. Daar hield hij zich voornamelijk bezig met kredietanalyses en financieringsaanvragen voor verschillende infra- en duurzame energieprojecten in Europa. In 2015 maakte Adrian de overstap naar Eurus Energy waar hij tot voor kort als Business Development Manager verantwoordelijk was voor de Europese acquisitie en financiering van windenergieprojecten. Adrian is een CFA® charterholder (Chartered Financial Analyst).

Het Nederlandse management team van Lightsource BP bestaat nu uit Mark Straver (business development manager), Michel Verburg (business development manager), Freek Tongeren (planoloog) en Adrian Wasiak (Head of Business Development).

Meer artikelen van Lightsource BP :

Prijsvraag gewonnen voor aanleg twee zonneparken in gemeente Sluis


De prijsvraag voor de realisatie van twee zonneparken in Breskens en Schoondijke in de gemeente Sluis is gewonnen door Lightsource BP. De prijsvraag werd in april van dit jaar uitgeschreven en leverde voor de beide locaties in het totaal zestien inschrijvingen op. Voor beide locaties kwamen de plannen van Lightsource BP als winnaar uit de bus. Behalve de financiёle onderbouwing van de beide projec

Head of Business Development in Nederland


Met ingang van februari 2019 is het Nederlandse management team van Lightsource BP versterkt met Adrian Wasiak in de functie van Head of Business Development. Het Nederlandse managementteam bestaat nu uit vier experts op het gebied van de zonne-energie, die zich bezighouden met financiering, ontwikkeling en exploitatie van grootschalige zonne-energieprojecten in Nederland. Wasiak (38) is verantwo


Circulaire energiekabel →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager