Overige

Hoe snel kun jij schakelen?

Product Engineer (m/v)

Mooie uitdaging voor jou

Wie zijn wij

TRADIM® BV, gevestigd in het Gelderse Didam, ontwikkelt en levert al meer dan 15 jaar dim- en led-oplossingen aan de zakelijke markt (B2B). Onze klanten zijn:

 • elektrotechnische groothandels;
 • bouwmarkten;
 • fabrikanten van verlichtingsarmaturen.

De afzetgebieden zijn Nederland, Duitsland en België. Bekijk de website www.tradim.nl voor meer informatie.

TRADIM® is een echte niche-speler. Onze slogan is dan ook “uniek in dimtechniek!”. Om de beste dimoplossingen voor ledverlichting te ontwikkelen wordt intensief samengewerkt met fabrikanten van verlichting. Bekende merken zijn Philips, Eglo, Sylvania en Calex. Onze kennis en ervaring wordt vertaald in betaalbare, eenvoudig installeerbare en simpel bedienbare dimmer-producten.

Wij zijn een ambitieuze en creatieve organisatie in een dynamische branche waar innovaties met led en de snelle groei van smart devices belangrijke trends zijn. Om daarop in te spelen is er nu ruimte voor uitbreiding van ons team.

Wat ga je doen

TRADIM® is op zoek naar een Product Engineer die de weg weet binnen een middelgrote organisatie en beschikt over een gezond technisch inzicht. Jouw interesse in ledverlichting en het ontwikkelen en testen van slimme dim-oplossingen is de kern van je werk.

Je bent actief in een veelzijdige functie waarbij je verantwoordelijk bent voor de ontwikkeling van allerlei soorten dim-oplossingen. Jij denkt graag mee over productinnovatie, hebt een oog voor detail, bent creatief en werkt gestructureerd.
In je functie heb je veelvuldig contact met je collega’s van marketing & sales, inkoop en logistiek & kwaliteit maar ook met internationale leveranciers. Je draagt eraan bij dat de producten goed in de markt gezet kunnen worden en tevens voldoen aan alle specificaties.

Jouw eigen initiatief is enorm belangrijk net als het meedenken met o.a. de engineers van leveranciers. Je moet in kunnen schatten waar het over gaat en je weet hoe veilig met testapparatuur om te gaan.

Mooie uitdaging voor jou?

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met minimaal MBO+ werk- en denkniveau in een elektrotechnische richting (led-technologie). Ervaring in een elektrotechnische functie op het gebied van consumentenproducten is een pré.
Verder vragen wij:

 • Affiniteit met techniek en verlichting;
 • Bekend met elektronische componenten en schakelingen;
 • Kennis van communicatieprotocollen (wifi, Bluetooth e.d.) is mooi meegenomen;
 • Initiatiefrijk, zelfstandig, stressbestendig, flexibel, collegiaal, accuraat, klantvriendelijk en betrokken;
 • Je bent communicatief vaardig, klantgericht en volgt actief technische ontwikkelingen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Wat wij jou bieden

Je komt als Product Engineer te werken bij een professioneel, klein en ambitieus bedrijf in een uitdagende functie, waarbij je nauw samenwerkt met collega's, met daarin een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
De functie is fulltime maar kan in overleg ook worden uitgevoerd in een dienstverband van 32-36 uur per week.

 • Een baan met doorgroeimogelijkheden;
 • Prima arbeidsvoorwaarden inclusief een pensioen- en winstdelingsregeling;
 • Functie met een hoge mate van vrijheid;
 • Een moderne, mensgerichte werkomgeving en prima faciliteiten;
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via opleidingen en training;
 • 25 vakantiedagen.

Geïnteresseerd?

Ben jij de Product Engineer die wij zoeken? Heb jij een elektrotechnische achtergrond, affiniteit met dim- en led-oplossingen en interesse in smart devices?
Stuur jouw reactie dan naar Vincent Arentz (directeur) via vincent.arentz@tradim.nl. Voor meer informatie kun je contact met hem opnemen via 06 – 21 24 35 76.

Tradim BV

Aalsbergen 9
6942 SE Didam (NL)
info@tradim.nl
www.tradim.nl
085 – 051 8400

 

 


Testoplossing voor laadpalen →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: