Installatiemateriaal

Busch-Jaeger

IP touch-panelen voor complete bediening van Smarter Homes en Buildings

Domotica én deurcommunicatie via één paneel aansturen? Het Busch-Jaeger IP touch-visualisatiepaneel met zijn overzichtelijke gebruikersinterface biedt de oplossing.

Eén paneel voor alle systemen

De touchpanels van Busch-Jaeger zijn onderdeel van intelligente toegangstechniek via smartIP. Het op IP gebaseerde netwerk brengt Busch-Welcome® IP met HD-videcommunicatie en AccessControl-toegangscontrole slim samen. Zo profiteren bewoners van de gekoppelde bediening van een breed scala aan gebouwfuncties en hebben ze altijd en overal toegang tot hun voordeur, zelfs op afstand.

Eenvoudig te bedienen

De tijdloze bedieningspanelen zijn beschikbaar in wit en zwart hoogglans glas, en eenvoudig in elk interieur te integreren. Ze overtuigen niet alleen qua functionaliteit, maar ook door kwaliteit, levensduur en design. Moeiteloos te bedienen bovendien dankzij het hoge resolutie-display met intuïtief bedieningsconcept. En met de mogelijkheid om via een smartphone of tablet ook onderweg te zien wie er voor de deur staat. Voor meer gemak en een veilig gevoel.

Belangrijkste voordelen en kenmerken

  • Inzetbaar voor Busch-Welcome® IP, Busch-free@home® of ABB i-bus® KNX
  • Hoge resolutie-display met glasoppervlak
  • Intuïtief touchscreen
  • Inductielus voor hoortoestellen
  • Slechts 7,8 mm diep bij inbouwmontage
  • Naar keuze LAN- of WLAN-versie voor de aansluiting op het thuisnetwerk
  • Verkrijgbaar in 7" en 10"

https://www.busch-jaeger.nl/product/ip-touch?utm_source=elektropraktijk&utm_medium=nieuwsbrief&utm_campaign=ip-touch

Meer artikelen van Busch-Jaeger :

Smart Home-ready zonder extra breekwerk of bedrading


Smart Homes winnen in Nederland steeds meer terrein. Zeker nu we vaker thuis zijn en thuis werken. Zo heeft inmiddels de helft van alle Nederlanders een of meerdere Smart Home-producten in huis. Uit datzelfde onderzoek van Multiscope* blijkt dat slimme verlichting en schakelaars met een percentage van 27% van de huishoudens het peloton aanvoeren. De nieuwe serie bewegingsmelders van Busch-Jaeger s

Snel schakelen naar een andere look


Krijgt u van een opdrachtgever het verzoek om de elektra aan te passen? Staat er een verbouwing op het programma? Of gewoon simpelweg een nieuw interieur bij vrienden of familie? Denk dan ook eens aan het vervangen van het schakelmateriaal. Dat is namelijk – net als het verven van de muren – in een handomdraai geregeld. Sneller zelfs nog.

Busch-Jaeger


Domotica én deurcommunicatie via één paneel aansturen? Het Busch-Jaeger IP touch-visualisatiepaneel met zijn overzichtelijke gebruikersinterface biedt de oplossing.

Busch-Jaeger wandcontactdoos met dubbele USB


Er zijn steeds meer smartphones, powerbanks en andere mobiele apparaten in gebruik. Ook steeds meer stationaire apparaten, zoals harde schijven of luidsprekers, moeten regelmatig worden opgeladen. Het is dus logisch dat in wandcontactdozen ook USB-laadpunten worden geïntegreerd. Maar zelfs dat is lang niet altijd voldoende. Daarom heeft Busch-Jaeger nu wandcontactdozen met een dubbele USB in het a

De nieuwe generatie digitale radio


Digitale radio DAB+ is de nieuwe generatie digitale radio. Het werkt onafhankelijk van internet, het zoeken naar zenders is op alfabetische volgorde (en dus niet meer op frequenties), en de signaalontvangst is storingsvrij.


Analyse Miljoenennota →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: