Industriële componenten

Finder maakt de schakelkast veiliger en duurzamer

Industriële thermoregulatie, verlichting en contactdozen voor schakelkasten en behuizingen

Finders producten voor industriële thermoregulatie bevatten een breed assortiment aan filterventilatoren, afvoerfilters, kastverwarmingen, thermostaten en een thermostaat-hygrostaat. In het verlengde hiervan en voor verder gemak en veiligheid heeft Finder ook LED-verlichting en contactdozen voor in de schakelkast.

Het assortiment voor de industriële thermoregulatie is ontworpen om het optimale klimaat  binnen behuizingen en schakelkasten te handhaven. Het in stand houden van de optimale temperatuur en luchtvochtigheid zorgt voor componentveiligheid, betrouwbaarheid en verbetert prestaties en efficiency. Het bevordert ook de levensduur van uw installatie.

De Finder LED-verlichting voor schakelkasten biedt comfort en veiligheid bij onderhoud en reparatie.
De contactdozen zorgen voor gemak in de vorm van een één of meer 230 VAC aansluitpunten in de kast. Handig voor meetapparatuur, elektrisch gereedschap, opladers etc.

De diverse productseries stellen wij kort aan u voor:

De serie 7T omvat instelbare thermostaten voor verwarmen (rode instelknop) of het inschakelen van een ventilator (blauwe instelknop). Ook heeft Finder een gecombineerde thermostaat/hygrostaat voor ventileren en verwarmen.

De 7F.20 filterventilatoren bieden bescherming tegen oververhitting en vocht en zijn verkrijgbaar in verschillende luchtcapaciteiten en inbouwgroottes. Gecombineerd met de 7F.02 afvoerfilters, zorgen ze voor een optimale beluchting in de schakelkast.

De Serie 7H schakelkastverwarmingen met zelfregulerend PTC verwarmingssysteem zijn ideaal voor het in stand houden van de optimale temperatuur en ter voorkoming van condensatie binnen koude omgevingen.

De Serie 7L omvat LED-lampen voor de schakelkast. Ze zijn geschikt voor directe magneetbevesting of magneetbevestiging op aanschroefbare metalen beugels. Deze serie is geschikt voor enkelvoudige of meervoudige aansluiting tot maximaal 7 lampen. Er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: met of zonder AAN/UIT-schakelaar of met bewegingsmelder, en 600 of 1200 lumen.

De Serie 7U contactdozen voor in de schakelkast kent vier uitvoeringen: met of zonder LED voor netspanningsindicatie en verkijgbaar in lichtgrijs en geel. 

Kijk voor alle uitvoeringen en specificaties op onze website: findernet.com

Maak ook gebruik van onze handige configurator voor industriële thermoregulatie, eveneens op onze website: configuratore.findernet.com/nl

 

Meer artikelen van Finder Relais Nederland B.V. :

Finder maakt de schakelkast veiliger en duurzamer


Finders producten voor industriële thermoregulatie bevatten een breed assortiment aan filterventilatoren, afvoerfilters, kastverwarmingen, thermostaten en een thermostaat-hygrostaat. In het verlengde hiervan en voor verder gemak en veiligheid heeft Finder ook LED-verlichting en contactdozen voor in de schakelkast.

Complete reeks aansluitvoeten met push-in technologie


Voor de Finder relaisseries 40, 46 en 55 is een complete reeks aansluitvoeten voor 35 mm railmontage beschikbaar. Door de ergonomische vormgeving, verschillende doorverbindmogelijkheden en de push-in aansluitklemmen voor de bedrading laten de series 94, 95 en 97 aansluitvoeten zich met aanmerkelijk meer gemak - en dus sneller - installeren.

Finder spaaractie


In het kader van haar 30-jarig bestaan in 2022, is Finder een spaaractie gestart. Per 150 euro ontvangen klanten 1 Finder punt die vervolgens is in te wisselen voor verschillende ‘spaaritems’ (op=op).

Duurzaamheid in eigen hand


Wanneer je bedrijfspand afbrandt, sta je even met de handen in het haar. Maar directeur Martin Eijsink van Finder niet al te lang. Er moest een nieuw pand komen, ‘klaar voor de toekomst en gericht op de technologieën van morgen’. Daarbij nam hij bovendien het heft volledig in eigen hand en richtte naar eigen inzicht het pand in met slimme producten die zowel zijn medewerkers als de hang naar duurz


Smart building systemen →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: