Kabel en draad(loos)

Kabelmanagement voor zonnepanelen

Met de nieuwe productlijn ValkCableCare is het assortiment aan kabelmanagementproducten flink uitgebreid.

De producten sluiten van Van der Valk Solar Systems naadloos aan op de ValkPro+ en ValkPitched montagesystemen voor zonnepanelen op platte en schuine daken. Door deze kabelmanagementproducten aan het portfolio toe te voegen, biedt Van der Valk Solar hun klanten de mogelijkheid om communicatie, planning en logistiek van de PV projecten verder te optimaliseren. Van der Valk Solar Systems biedt een compleet programma van kabelmanagement producten aan. Er zijn twee productlijnen: ‘Access’ en ‘Premium’.

De ‘Access’-lijn bestaat uit draadgoten, die met behulp van koppelingsplaten en klemmen met elkaar kunnen worden verbonden. Een belangrijk voordeel is dat deze draadgoten kunnen worden geplaatst in de uitsparingen van de rubberen tegeldragers van het ValkPro+ systeem.

De ‘Premium’-lijn bestaat uit draadgoten en accessoires van het merk ‘RoofSupport Click’. Deze producten zijn standaard voorzien van slimme ‘clickverbindingen’, waardoor er op een snelle en veilige manier – en zonder extra benodigd gereedschap – kan worden gemonteerd. Met RoofSupport Click is 100 meter potentiaalvereffening gegarandeerd. Het systeem wordt standaard geleverd met daksteunen.

Voor beide lijnen is er een compleet assortiment beschikbaar aan draadgoten en accessoires. Veiligheid, kwaliteit en gebruiksgemak staat hierbij voorop. Dankzij de betrouwbare verbindingen en lage overgangsweerstanden, zijn de draadgoten eenvoudig te vereffenen en te aarden.

Meer artikelen van Van der Valk Solar Systems BV :

RVS connectorklem


Van der Valk Solar Systems ontwikkelde een rvs-connectorklem waarmee connectoren aan het paneelframe van een PV-installatie zijn te bevestigen.

Trapezium profielen


Op basis van een optimalisatietraject heeft Van der Valk Solar Systems het assortiment ValkPitched trapezium vereenvoudigd. Het bedrijf realiseerde dit door ieder profiel te voorzien van twee extra gaten.

Clip voor PV-systemen


Het ValkCableCare assortiment van Van der Valk Solar Systems is uitgebreid met een multi-kabel en connectorclip. Deze clip is speciaal ontwikkeld voor ValkPro+ dakdragers en maakt het mogelijk om kabels en connectoren in PV-systemen snel en netjes te kunnen vastzetten.

Van der Valk Solar Systems en Eyecatcher BV slaan de handen ineen!


Monster, 1 juli 2020 – Van der Valk Solar Systems en Eyecatcher BV hebben besloten een strategische samenwerking aan te gaan, om de kennis op het gebied van verankering en onderconstructies van PV-systemen te bundelen. Deze samenwerking heeft als doel om in Nederland en in andere landen samen op te trekken in het leveren van de beste fixatie oplossingen.

Software geïntegreerd


Afgelopen maart kondigde Van der Valk Solar Systems aan dat zij een strategische partnerschap zijn aangegaan met Virtuosolar. Nu melden zij met trots dat de ValkPro+ beschikbaar is in de software.

Kabelmanagement voor zonnepanelen


Met de nieuwe productlijn ValkCableCare is het assortiment aan kabelmanagementproducten flink uitgebreid.

Vogelstopper


Van der Valk Solar Systems en BirdBlocker hebben de handen ineen geslagen om ‘BirdBlocker’ naar Europa te brengen. Vogels bouwen actief nesten onder PV-panelen, wat resulteert in een lagere opbrengst, schade aan PV-panelen en geluidsoverlast. BirdBlocker is de eenvoudig te installeren oplossing die kan helpen dit te voorkomen.

App update


Van der Valk Solar Systems heeft opnieuw verbeteringen toegevoegd aan haar ValkPVplanner en heeft een nieuwe update: Versie 2.4.0, 19 oktober, 2018.

Nieuw model rubber tegeldrager


De vernieuwde rubber tegeldrager met klikbevestiging van de ValkPro+ zorgt voor een eenvoudige en snelle montage. De nieuwe rubber tegeldragers zijn voorzien van RVS clip aan de bovenzijde, waarmee ze eenvoudig in de stalen dakdragers kunnen worden geklikt.


Multifunctioneel deurslot →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: