Verlichting / LED

Lichtlijnsysteemportfolio uitgebreid met TruSys Performance

LEDVANCE breidt het huidige portfolio van lichtlijnsystemen uit en biedt daarmee nog meer voordelen sector.

Het lichtlijnsysteem van LEDVANCE, de TruSys, biedt een van de vele specifieke LED verlichtingsoplossingen voor gebruik in de industrie. Met de uitbreiding van het portfolio met de nieuwe TruSys Performance, breidt LEDVANCE zijn brede reeks van aantrekkelijke verlichtingsoplossingen voor fabrieken, winkels, werkplaatsen en magazijnen nog wat verder uit. De armaturen in de TruSys Performance serie bieden een zeer hoge systeemefficiëntie en levensduur, een snelle, eenvoudige installatie en goede prestaties. LEDVANCE lanceert de TruSys PFM als On/Off, DALI en in een noodverlichtingsversie.

Eind 2019 opende Bocapaints, groothandel in verf en decoratie in Vlaanderen, een gloednieuw service center in Tielt.
Voor de inrichting is gebruik gemaakt van het LEDVANCE TruSys Performance lichtlijnsysteem. Meer info

Foto: LEDVANCE

 

De nieuwe TruSys Performance armaturen, de nieuwste toevoeging aan de TruSys productfamilie van lichtlijnsystemen van LEDVANCE, zijn optimaal geschikt voor industriële toepassingen. De armaturen kunnen snel en eenvoudig worden gemonteerd met behulp van een drukknopoplossing zonder dat er extra gereedschap nodig is, en de slimme drukknoppen zorgen voor meer gemak bij de montage. Bovendien wordt met slechts één toegangspunt het aantal armaturen dat in serie aangesloten kan worden alleen beperkt door het type stroomonderbreker.

Drie verschillende modellen

De range kent 3 varianten: TruSys Performance On/Off, TruSys Performance DALI en de TruSys Performance EM (noodverlichtingsversie) in 3 lumenversies tot maximaal 11.200 lumen met een kleurtemperatuur van 4.000 kelvin. Bovendien hebben ze een zeer hoog systeemrendement tot 160 lumen per watt en een bovengemiddelde levensduur tot 60.000 uur (L80/B10). LEDVANCE biedt tot vijf jaar garantie.

Met vier uitstralingshoeken (zeer breed 120°, breed 90°, smal 60°, zeer smal 30°) en drie verschillende lumenpakketten (5.600 lm, 8.000 lm of 11.200 lm) kan de TruSys Performance serie in gebouwen met hoogtes tot 10 meter worden gebruikt doordat de armaturen de nodige verlichtingssterkte en homogeniteit bieden. Zo kunnen armatuurmodules met smalle bundeloptiek gebruikt worden in magazijnen met hoge plafonds om de voorzijden van de schappen met een gemiddelde van 200 lux te verlichten, terwijl brede uitstralingsoptieken ideaal zijn voor werkplaatsen of fabrieken met lage plafonds doordat zij gelijkmatige verlichting bieden.

Nieuwe functies bieden nóg meer voordelen

Het nieuwe LEDVANCE TruSys Performance portfolio biedt tal van andere voordelen. Het overtuigt niet alleen door een uitstekende prijs-prestatieverhouding, maar ook door een nog eenvoudigere montage en demontage. Net zoals het bestaande LEDVANCE lichtlijnsysteem, bestaan de Performance modellen ook uit montagerails en extreem vlakke lineaire armaturen, die snel ingeklikt kunnen worden – als een continue of onderbroken lichtlijn. Het verschil zit hem in het materiaal van de behuizing en de diffuser.

Bijpassende energierail en accessoires

De nieuwe LEDVANCE TruSys Performance Portfolio bestaat uit drie hoogwaardige armatuurmodellen van 1,5 meter lang, alsmede bijbehorende montagerails van 1,5 en 3 meter en een selectie van de meest gebruikte accessoires. Een goed georganiseerd kabelsysteem, evenals een mechanische en elektrische connector voor een eenvoudige montage, zijn geïntegreerd in de voedingsrail.

De accessoireset bestaat uit verschillende soorten quick-fix beugels voor het bevestigen van montagerails aan plafond- of roosteroppervlakken, net zoals verstelbare pendels of beugels en haken voor de ophangmontage van energierails. De montagebeugels zijn verzonken in de rails en daardoor vrijwel onzichtbaar van buitenaf, wat het zuivere uiterlijk van de TruSys onderstreept. Afdekkappen dienen om openingen in de lichtrij te bedekken.

Meer artikelen van LEDVANCE Benelux B.V. :

Armatuur


De nieuwe installatievriendelijke Low Bay Flex armaturenserie van Ledvance is op diverse manieren te monteren en vervolgens eenvoudig te installeren. Het systeem is ontwikkeld voor magazijnen, hallen en supermarkten met een plafondhoogte van 4 tot 10 meter en te beschouwen als alternatief voor conventionele T8 of T5 systemen.

Ledvance panel comfort: multifunctioneel en comfortabel licht


Het zeer veelzijdige LEDVANCE Panel Comfort 600 armatuur kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit voor de installateur tijdens de montage, dankzij de geïntegreerde CCT/lumen schakelaar op de driver voor de juiste keuze van kleurtemperatuur en lumenstroom. Tel daarbij op de uitstekende kleurweergave CRI90 voor een goede kleurindruk en de lage verblinding UGR19. Deze serie is ideaal voor k

Daglicht- en bewegingssensor


Het vochtbestendige sensorarmatuur van Ledvance beschikt over een instelbare hoogfrequente sensor voor daglicht- en bewegingsdetectie.

Armatuur voor extreme omgevingen


Met de Gen. 2 sensor biedt Ledvance een multifunctionele ‘dampproof’ sensorarmatuur met beschermingsklasse IP65. De armatuur is voorzien van een instelbare hoogfrequente sensor voor daglicht- en bewegingsdetectie.

Nieuwe generatie High Bay Gen 4


De armaturenrange High Bay van Ledvance biedt lichtoplossingen voor een heldere en effectieve verlichting van grote hallen. De armaturen hebben een goed lichtrendement en een goede -efficiëntie gecombineerd met antiverblindingseigenschappen.

Verlichting voor grote hallen


De serie High Bay armaturen van Ledvance is beschikbaar in een nieuwe generatie: High Bay Gen 4. Deze IP65 armaturen zijn efficiënte vervangers voor 250W/400W HID highbay armaturen en op verschillende punten verbeterd.

Verlichting voor buitenfaciliteiten


Het outdoor assortiment van Ledvance is uitgebreid met de Floodlight Max. Dit is een robuuste schijnwerper die onder meer geschikt is voor het verlichten van grotere sport- en outdoorfaciliteiten.

NIEUW: SubstiTUBE LED Tube Finder van LEDVANCE


Om snel en eenvoudig de juiste LED buis te vinden als vervanger voor bestaande installaties met E-VSA’s, is de Tube Finder van LEDVANCE ontwikkeld. De vereisten voor LED buizen verschillen sterk van toepassing tot toepassing.

LEDVANCE VIVARES: comfortabele IoT lichtsturing


VIVARES is het toekomstbestendige IoT-lichtmanagementsysteem van LEDVANCE en maakt het eenvoudiger en flexibeler om altijd optimale lichtomstandigheden te produceren voor specifieke eisen. Het betrouwbare en compatibele systeem is beschikbaar in Zigbee (draadloos) of DALI (bedraad) uitvoering.

LEDVANCE, uw partner in UV-C desinfectie


Dankzij de desinfecterende eigenschappen kan UV-C technologie worden gebruikt om water, lucht en oppervlakken te desinfecteren. LEDVANCE biedt complete, kant-en-klare luchtzuiveringsapparaten onder eigen merk en van Dr. Hönle, die bijdragen aan een gezondere luchtkwaliteit op bijvoorbeeld scholen en kantoren.

Buitenfaciliteiten verlichten


Speciaal voor het verlichten van sport- en buitenfaciliteiten, introduceert Ledvance de Floodlight Max. Deze robuuste schijnwerpers hebben een hoog vermogen, een goede beschermingsklasse (IK08 en IP66) en bieden een lichtopbrengst tot 164.000 lm.

Relax and Enjoy met VIvares


Ledvance: interactief event voor het nieuwe iot lichtmanagementsysteem

Ledvance en UV-specialist Dr. Hönle werken samen aan ruimtedesinfectie


In samenwerking met UV-specialist Dr. Hönle AG, onderzoekt Ledvance de mogelijkheden voor UVC-luchtzuivering en SARS-CoV-2-ruimtedesinfectie. Het gaat hierbij enerzijds om verkoopactiviteiten van de SteriWhite-productfamilie in Europa. Anderzijds vindt er een gezamenlijke productontwikkeling plaats voor chemicaliënvrije desinfectie van de binnenlucht met UVC-technologie.

De nieuwe LEDVANCE Damp Proof Gen2


LEDVANCE introduceert de nieuwe generatie Damp Proof vochtbestendige armaturen die wordt gekenmerkt door meer varianten, lage flikkering <10%, ENEC keurmerk en hogere lumenpakketten met lichtstromen tot 11.000 lumen.

Nieuwe T8 en T5 LED tubes van LEDVANCE


Met ingang van september 2023 zullen de alom bekende T8 fluorescentielampen worden uitgefaseerd in Europa (SLR richtlijn EU 2019/2020). Om de overgang naar LED tubes zo makkelijk mogelijk te maken, breidt LEDVANCE het assortiment uit met nieuwe varianten in T8 en T5.

Verlichtingscheck met een app


Met de Lux-O-Meter app biedt Ledvance een meetinstrument waarmee de verlichtingssterkte in bijvoorbeeld kantoren of op thuiswerkplekken eenvoudig is te bepalen.

LED-strips in RGBW- en RGB


Ledvance heeft het programma LED strip-systemen aangevuld met RGBW- en RGB-versies. Hiermee zijn effectief accenten te leggen in elke omgeving terwijl Tunable White de mogelijkheid biedt om eenvoudig om te schakelen tussen activerend licht voor het werk en sfeervol warm licht om te ontspannen.

T8 UV-C lampen en armaturen


Ledvance brengt haar T8 UV-C lampen en armaturen opnieuw onder de aandacht in het kader van COVID19. UV-C lampen beschikken namelijk over bewezen desinfecterende eigenschappen en kunnen zowel water, lucht als oppervlakken desinfecteren.

LEDVANCE: nieuwe LED lampen catalogus 2020/21


Bekijk het complete OSRAM LED lampen assortiment van LEDVANCE in de nieuwe catalogus.

Nieuwe catalogus LED armaturen van LEDVANCE


Het assortiment LED armaturen van LEDVANCE bestaat uit een uitgebreid portfolio LED lichtoplossingen voor een breed scala aan toepassingen in de kantoor-, industrie-, parkeer- en winkelsector onder andere.

Webinar: lichtoplossingen voor industriële toepassingen


Neem deel aan het LEDVANCE webinar “lichtoplossingen voor industriële toepassingen” en ontdek binnen een uur de nieuwste producten en technologieën van LEDVANCE voor dit veeleisende toepassingsgebied.

‘Draadloos is de toekomst’


Wat zijn de laatste trends op het gebied van verlichting? En wat betekenen de nieuwste ontwikkelingen voor elektrotechnische installateurs? Ronald Moeskops en Jan-Pieter Heimgartner van LEDVANCE vertellen over trends in de verlichtingsmarkt. “Installateurs hoeven niet meer altijd draden te leggen.”

Biolux HCL-verlichtingssysteem


Speciaal voor toepassing in klaslokalen ontwikkelde Ledvance het Biolux HCL-verlichtingssysteem. Kenmerkend is onder andere de gebruikersvriendelijke, intuïtieve sturing die docenten ondersteunt bij het realiseren van de gewenste lichtkwaliteit.

LEDVANCE introduceert een nieuw duurzaam verpakkingsconcept


LEDVANCE reageert op de wereldwijde verpakkingstrends zoals "Closing the Loop" en "Ahead of the Recycling Curve"* en introduceert een meer grondstof- en milieuvriendelijke, 100% recyclebare verpakkingsoplossing voor het professionele armaturenportfolio. Door een volgende stap te zetten naar milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal volgt LEDVANCE ook haar visie om duurzame verlichtings- oplossingen o

Functionele kantoorverlichting


Specifiek voor toepassing in kantoren heeft Ledvance verschillende armatuurlijnen ontwikkeld die voldoen aan de huidige eisen en wensen die van toepassing zijn op deze ruimtes.

Voor de ideale werk-lichtbalans


Slimme verlichtingsoplossingen op maat voor kantoren, vergaderzalen en receptieruimten zorgen voor een grotere energie-efficiëntie en een beter comfort.

Draadloos lichtmanagement


Onder de naam Vivares biedt Ledvance een draadloos lichtmanagementsysteem waarmee een intelligente netwerkbesturing van verlichting eenvoudiger en flexibeler is te realiseren.

HCL eenvoudig installeren?!


BIOLUX van LEDVANCE is een Human Centric Lighting oplossing voor kantoren met weinig of geen daglicht.

Virtuele beurs 2020


- LEDVANCE presenteert nieuwe lichtoplossingen uit één hand als totaalaanbieder via de virtuele standtour http://virtualfair.ledvance.com/ - Installateurs en elektrotechnische planners profiteren van veelzijdige systeemoplossingen voor de kantoor-, industrie-, winkel-, horeca- of buitenruimte

Lichtlijnsysteemportfolio uitgebreid met TruSys Performance


Het lichtlijnsysteem van LEDVANCE, de TruSys, biedt een van de vele specifieke LED verlichtingsoplossingen voor gebruik in de industrie. Met de uitbreiding van het portfolio met de nieuwe TruSys Performance, breidt LEDVANCE zijn brede reeks van aantrekkelijke verlichtingsoplossingen voor fabrieken, winkels, werkplaatsen en magazijnen nog wat verder uit. De armaturen in de TruSys Performance serie


Bediening vernieuwde thermotransferprinter TT431 nu nóg gemakkelijker →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: