Verlichting / LED

Meer licht tegen lagere kosten bij Klein Poelhuis Konstruktie

Vakwerk ondersteund door Vakwerk

Verlichting bedrijfshal Klein Poelhuis Konstruktie volledig vervangen door Winled Skyline.

Klein Poelhuis Konstruktie is een veelzijdig bedrijf, actief in het ontwerpen, produceren en monteren van staal­constructies voor (utiliteits)bouw en industrie, trappen, hekwerken, speciale constructies en woningen. Alles in eigen beheer, uitgevoerd door toegewijde vakmensen, met korte overleg­lijnen naar de klant.

Logisch besluit met kwaliteit als uitgangspunt

De bedrijfshal van Klein Poelhuis beslaat zo’n 5200m2, in de oude situatie nog voorzien van TL-verlichting.
Om mee te gaan met de hedendaagse eisen op het gebied van energie-verbruik en de verbetering van arbeidsomstandigheden, was de overstap naar LED verlichting een logisch besluit.
Klein Poelhuis stelt hoge eisen aan hun producten en met een goed oog voor kwaliteit, was het belletje naar Winled dan ook snel gemaakt!

Prima eindresultaat

Grote wens van de opdrachtgever was om een gemiddelde Lux-waarde van 350lx te creëren.
Met 550 meter aan High-endWinled Skyline lichtlijnen, voorzien van nog geen 200 stuks armaturen van 10.000lm en 4.000K hebben we deze lux-waarde ruimschoots weten te behalen, met een zeer nette gemiddelde gelijkmatigheid van 0.60.

Volledig ontzorgd

Klein Poelhuis heeft dankbaar gebruik gemaakt van de Winled-montageservice. De oude TL-verlichting bestond uit ruim 560 armaturen, met daarnaast een grote hoeveelheid oude bekabeling. Demontage en Montage beloofde dus een flinke klus te worden!
Dankzij de korte lijnen en het goede overleg dat er met Klein Poelhuis was, kon WinLed snel  schakelen, wat resulteerde in een oplevering van slechts 2(!) werkweken na de opdrachtbevestiging.

Met Winled-montageservice is de klant volledig ontzorgd op het gebied van demontage van de oude armaturen en kabels, afvoer van de oude materialen en het monteren van de nieuwe lichtlijnen en armaturen. In vele gevallen zelfs zonder het productieproces te verstoren.

Dhr. Wilfred Veldhuizen – Algemeen Directeur Klein-Poelhuis

”Enorm tevreden over het eindresultaat! Het Winled-montageteam heeft in een zeer korte tijd de oude verlichting gedemonteerd en de nieuwe lichtlijnen gemonteerd. We kunnen iedereen aanraden om deze stap te maken!”  Aldus een zeer tevreden klant.

www.winled.nl


Bij HENSEL Kabeldozen meerdere draden onder één klem verbinding →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: