Overige

Merknaam wijziging

Microlease, Livingston en Electro Rent Europe ronden wijziging merknaam af en worden Electro Rent

Het verenigde bedrijf onder de naam Electro Rent verkeert in een goede positie om intelligentere oplossingen voor testen en technologie te leveren, met de grootste onafhankelijke voorraad aan test- en meetapparatuur in Europa en wereldwijd.

Microlease heeft, samen met het merk Livingston en met Electro Rent in Europa, de consolidatie van hun Europese activiteiten afgerond. De drie bedrijven gaan binnen de internationale Electro Rent Corporation als Electro Rent werken.

Dit geeft zijn klanten toegang tot een wereldwijde inventaris met een waarde van meer dan $ 1,2 miljard. Met meer dan 300 kwalitatief hoogstaande merken die alle via één leverancier verkrijgbaar zijn, waaronder grote merken zoals Anritsu, EXFO, Fluke, Keithley, Keysight Technologies, Rohde & Schwarz, Tektronix, Viavi en nog vele andere, is dit de grootste voorraad testapparatuur in Europa.

Door gebruik te maken van de expertise binnen de hele Electro Rent Corporation zal het team van zeer ervaren technici en experts op het gebied van financiën en vermogensbeheer een uiteenlopende klantenkring ondersteunen bij hun meest complexe eisen ten aanzien van test- en meetapparatuur.

Met voortdurende investeringen in nieuwe geïntegreerde bedrijfssystemen, een ultramodern klantenportaal en een nieuwe website met meerdere functies, biedt Electro Rent klanten alles wat ze nodig hebben om gelijke tred te houden met de snelle technologische veranderingen en innovatie in de moderne wereld.

“Bij Electro Rent kunnen we, waar ook ter wereld, niet-merkgebonden oplossingen en ongeëvenaarde beschikbaarheid bieden met snelle levering van een enorm assortiment apparatuur”, aldus Peter Collingwood, Chief Executive, Europe. “In combinatie met een grote verscheidenheid aan aanschafopties, flexibele financieringsmogelijkheden en eersteklas oplossingen voor de optimalisatie van bedrijfsmiddelen zijn wij het aangewezen bedrijf om klanten te helpen het meeste uit hun investeringen op testgebied te halen.”

Vanaf de start van de integratie van het bedrijf is Electro Rent in hoge mate blijven investeren in opkomende en in ontwikkeling zijnde technologieën, waaronder alleen al in 2019 $10m in 5G. De overstap naar één merk heeft ook voordelen voor de werknemers en partners van de drie bedrijven, doordat het internationale investeringen bevordert en nieuwe mogelijkheden voor samenwerking creëert.

De internationale voorloperspositie van Electro Rent op het gebied van test- en technologieoplossingen en -diensten werd onlangs bekroond door Frost & Sullivan met de Company of the Year Award voor 2019 Internationaal vermogensbeheer en Optimalisatie van testapparatuur. De prijs vormt een erkenning van de innovatieve benadering van het bedrijf in de sector, en de resulterende waarde die het voor haar klanten creëert.

“Bij Electro Rent willen we innovatie bevorderen”, vervolgt Peter Collingwood. “Onze intelligentere oplossingen voor testen en technologie halen de onzekerheid uit testprogramma’s omdat er altijd gebruik wordt gemaakt van de beste opties voor apparatuur en financiering, zodat technici zich kunnen concentreren op wat ze het beste doen. We vinden het geweldig dat we deze voordelen van de internationale Electro Rent Corporation met al onze - oude en nieuwe - klanten kunnen delen.“

Meer informatie is te vinden op http://bit.ly/rebrandNL


Integratie van 7 klimaattechnologieën in nieuwbouw vormt lesmateriaal →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: