Overige

Met investering van 2 miljoen bereidt Trayco® zich voor op de toekomst

Na de opstart in 2012 van Trayco® in België, zijn wij Trayco® Nederland B.V., in 2014 gestart als distribiteur in Nederland onder leiding van Ferry van Herwijnen. Trayco België heeft in 2017 een uitbreiding van het gebouw gedaan van 3.000m² gebouw en extra machines. In volle crisis besloot Trayco België zijn volgende stap te zetten. Trayco® België investeert op dit moment twee miljoen euro in de uitbreiding van zijn bestaande machinepark in Oudenaarde. Deze investering kadert in de toekomstplannen om onder andere ook in Nederland nieuwe markten te ontwikkelen. “Ondanks de impact van corona beseffen we dat we ons nu meer dan ooit moeten wapenen voor de toekomst,” zo zegt zaakvoerder Geert Ballet uit België.

Uitbreiding machinepark en flexibiliteit

Met de aankoop van een volautomatische profileerlijn, een hightech assemblagelijn en een vol geautomatiseerde buigmachine voor diverse producten breidt Trayco® zijn machinepark met zo’n 1.000m² uit. “We detecteerden onder andere in Nederland de vraag naar een aantal vernieuwende producten. Innovatie staat centraal, het team ging aan de slag.

Het resultaat is een heel doordachte  engineering van de machines waarop Trayco® zowel standaardproducten als maatwerk kan produceren. Trayco® staat in de markt bekend omwille van zijn technisch adviserende rol. Dit kan alleen maar waargemaakt worden als het machinepark hierop wordt afgestemd en precies dit heeft Trayco® gedaan. In een snel veranderende markt creëert Trayco® zo de nodige flexibiliteit in productie en service.

Innovatieve producten

Trayco® bracht de afgelopen jaren vele innovatieve producten op de markt, dit zowel binnen het gamma kabeldraagsystemen alsook naar nieuwe markten toe. Zo werd het gamma onder andere uitgebreid met het plug & play vloersysteem THE.BOX en het SOLAR gamma. Hierbij staan kwaliteit, veiligheid én een supersnelle montage steeds centraal.

Ferry van Herwijnen geeft aan dat de fabriek in België deze trend nu gewoon doorzet. Voor het eerste kwartaal in 2021 brengt Trayco® een uniek gamma voor industriële toepassingen op de markt, THE.FORCE by Trayco® en tal van andere nieuwigheden binnen het bestaande gamma montagesystemen. Deze producten werden stuk voor stuk ontwikkeld op basis van input en feedback uit de markt rekening houdende met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën.

Passie voor markt en mensen

In Nederland maken wij inmiddels een mooi deel uit in de omvang van kabeldraagsystemen. Inmiddels is het team van Trayco® Nederland gegroeid naar vijf vaste werknemers, in combinatie met de montage zijn het er ruim vijftien. “Zeker in de coronacrisis staat of valt alles met goede en degelijke verstandhoudingen, dit valt nu extra op. We zijn ervan overtuigd dat we hier samen met onze partners sterker uitkomen en klaar zijn om een verdere groei op te vangen en zo een nog grotere bijdrage te leveren aan onze lokale economie,” aldus Ferry van Herwijnen.

 

www.trayco.nl


KNX wil met whitepaper bewustwording cyber security vergroten →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: