Industriële componenten

Netwerkanalyser met Bluetooth

De nieuwe M4M-serie van ABB omvat diverse netwerkanalysers met Bluetooth waarmee energie assets zijn te monitoren.

Zij verzamelen onder andere informatie voor het energieverdeelsysteem en zijn te koppelen aan het ABB Ability Electrical Distribution Control Systeem; een cloud-gebaseerd platform dat gebruikers direct toegang geeft tot bruikbare data op het gebied van energieverbruik en lokale productietrends. De netwerkanalysers zijn uitgerust met een intuïtieve interface voor eenvoudige configuratie en snelle visualisatie. Toepassingen zijn onder meer te vinden in kantoorpanden waar het verbeteren van de efficiëntie van het realtime energieverbruik en vermogensmonitoring, naheffingen of boetes van energiebedrijven voorkomt. Ook geschikt voor monitoring van de vermogenskwaliteit en stroomketen in datacenters.

Meer artikelen van ABB b.v. :

hoofdafbeelding

Elektrische installatie met ComfortLine verdeelkasten


De vraag naar slimme en ‘connected’ building automation oplossingen neemt in rap tempo toe. De mogelijkheden op het gebied van communicatie- en media-apparaten in de thuis- en werkomgeving zijn legio, en woningen, commerciële gebouwen en industriële panden zijn steeds meer met elkaar verbonden. Hierdoor worden elektrische installaties ingewikkelder en bovendien moet de installatie klaar zijn voor

Netwerkanalyser met Bluetooth


De nieuwe M4M-serie van ABB omvat diverse netwerkanalysers met Bluetooth waarmee energie assets zijn te monitoren.

ABB brengt UPS-systeem voor desktop- en kleinschalige IT-toepassingen


De PowerValue 11LI serie biedt eersteklas beveiliging en automatische spanningscorrectie voor toepassingen met geringer stroomverbruik.

Nieuwe woningbouwverdeler ontwikkeld na feedback van klanten


ABB vervangt de populaire UK500-serie verdelers voor woningbouw en kleinzakelijke markt & utiliteit door de nieuwe en verbeterde UK600-serie.

Inbouwverdeler met twee keer zoveel bekabelingsruimte


De inbouwverdeler UK600 biedt ruimte voor een grote variëteit aan installaties waaronder media- en combibehuizingen. De verdeler biedt twee keer zoveel bekabelingscapaciteit als de UK500-serie. Groothandels besparen daarmee op hun voorraad- en opslagkosten terwijl installateurs en paneelbouwers tot 10 procent besparen op de montagetijd. De nieuwe serie biedt een ruime keuze aan deuren waardoor de


Sensor-LED-buitenspot →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager