Kabel en draad(loos)

Nieuwe PROFINET robotkabel van HELUKABEL

HELUKABEL introduceert de PROFINET Type R Torsion: de kabel die uitstekend werkt onder zware omstandigheden.

HELUKABEL PROFINET Type R in werking

 

HELUKABEL heeft onlangs een nieuwe PROFINET-kabel toegevoegd aan haar brede productrange van Industrial Ethernet-kabels: de HELUKAT PROFINET Type R Torsion. PROFINET-standaarden zijn traditioneel onderverdeeld in drie classificaties: type A, B en C. Vanaf nu is er een nieuwe PROFINET TYPE R, welke bestemd is voor robotica toepassingen.

Vanwege technologische ontwikkelingen zijn er verhoogde datatransmissiesnelheden nodig. De dynamische vereisten zijn toegenomen en creëren meer mechanische stress en elektromagnetische interferentie (EMI). Verhoogde EMI is een bijproduct van de robotdichtheid, d.w.z. meer robots in dezelfde productiecel. Om de hogere vereiste snelheden te behalen, hebben motoren meer vermogen nodig. HELUKAT PROFINET Type R Torsie heeft een classificatie van categorie 5 en biedt, dankzij haar dubbele afscherming, uitstekende transmissiekenmerken in EMI-zware omgevingen.

PROFInet Torsion Typ R 2x2xAWG22/19 PUR grün  Part no. 806740

 

Getest om wel 5 miljoen torsie cycli te weerstaan, is de PUR mantel daarnaast vlamwerend, halogeenvrij en geschikt voor omgevingstemperaturen van - 40° C tot + 80° C.

Voor meer informatie: klik hier.

Helukabel, The Worry-Free Cable Experience

helukabel.nl

Meer artikelen van Helukabel B.V. :

Ethernetkabel met IX-connector


Als alternatief voor de RJ45 ontwikkelde ix nieuwe industriële connectoren die zich kenmerken door compactere afmetingen en een robuustere constructie. Hiermee voldoen deze connectoren aan industriële eisen en spelen in op de trend naar miniaturisatie.

Nieuwe PROFINET robotkabel van HELUKABEL


HELUKABEL introduceert de PROFINET Type R Torsion: de kabel die uitstekend werkt onder zware omstandigheden.

Zonnepanelen sneller verbinden


Samen met Weidmüller biedt Helukabel een solar-pakket aan: de Solarflex-kabel in combinatie met de PV-Stick. Dit betekent een snelle montage en een veilige, duurzame verbinding.


De SEP RCE1 serie aardlekautomaten zijn slechts 18 mm breed. →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: