Testen en meten

Nieuwe Power Quality Analyzer voor foutloze metingen

Fluke introduceert baanbrekende, eenvoudig te gebruiken Power Quality Analyzer voor foutloze metingen

De nieuwe Fluke 1770-serie Power Quality Datalogger/troubleshooter zorgt altijd voor een perfecte installatie dankzij de plug-and-play-functie met geautomatiseerde verbindingsverificatie en autocorrectie

Eindhoven, Nederland. September 2021: Fluke heeft vandaag de introductie aangekondigd van de 1770-serie Power Quality Datalogger/troubleshooter, het eerste instrument dat is gebouwd op het toekomstige platform van Fluke voor Power Quality Analyzers, dat grote voordelen biedt op het gebied van vormgeving en bedienbaarheid.

Uiteenlopende toepassingen en markten.

Typische toepassingen voor de Fluke 1770-serie zijn onder andere routineonderhoud en storingzoeken in apparatuur en voedingen, energie-inspecties en optimalisatie en installatie van nieuwe apparatuur. Deze metingen zijn vaak vereist in industriële en commerciële installaties, universiteiten, ziekenhuizen, elektriciteitsbedrijven en serviceorganisaties om een continue, veilige en efficiënte werking van het elektrische systeem te waarborgen. De intuïtieve bediening en geautomatiseerde verbindingsverificatie maken de 1770 ideaal voor gebruik door professionele technici en minder ervaren gebruikers voor de installatie, inbedrijfstelling en onderhoud van apparatuur.

Eenvoudige, betrouwbare en veilige metingen.

De 1770 meet en registreert automatisch belangrijke parameters voor de netvoedingskwaliteit, waaronder harmonischen, spanningsschommelingen, onbalans, inschakelstroom en meer, waardoor gebruikers de zekerheid hebben dat ze elke keer over de juiste meetresultaten beschikken. Dankzij het heldere, grote aanraakscherm gekoppeld aan fysieke navigatieknoppen en een geoptimaliseerde gebruikersinterface kunt u eenvoudig instellingen wijzigen, logsessies beheren of gegevens op locatie onderzoeken, ongeacht of deze zich in een donker gebouw of in direct zonlicht bevinden, zelfs met handschoenen aan.

De begeleide instellingsprocedure zorgt voor snelle en veilige installatie, inclusief de mogelijkheid om meetaansluitingen automatisch digitaal te corrigeren zonder dat de fysieke probe-aansluitingen hoeven te worden gewijzigd, wat de veiligheid van de gebruiker ten goede komt. Aangepaste weergaven kunnen worden ingesteld voor snelle toegang tot de belangrijkste tests en gegevens, waardoor het uitvoeren van tests sneller en eenvoudiger verloopt en minder ervaren technici met vertrouwen metingen in het veld kunnen uitvoeren.

Het apparaat wordt rechtstreeks van stroom voorzien vanuit het gemeten circuit, waardoor gebruikers geen wandcontactdoos in de buurt hoeven te zoeken of zich zorgen hoeven te maken dat gelogde gegevens verloren gaan als een netsnoer wordt losgekoppeld.

Kostenbesparend gemak.

De 1770-serie maakt gebruik van de gebruikelijke accessoires van bestaande Fluke-producten, waaronder spanningsmeetsnoeren, stroomtangen, ophangsets enz. Dit leidt tot kostenbesparingen voor de gebruiker doordat de accessoires op meerdere instrumenten kunnen worden gebruikt, en ondersteunt de toepassingssoftware Energy Analyze voor pc's van Fluke, die dezelfde geweldige toegang biedt tot gegevens die klanten gewend zijn, met een duidelijkere gebruikersinterface en eenvoudigere rapportage.

Eenvoudige gegevensoverdracht

De 1770 biedt flexibele gegevensoverdracht, inclusief pc naar USB, wifi, Ethernet en op afstand via een mobiel netwerk, zonder een logsessie, onderzoek naar netvoedingskwaliteit of energie-inspectie te onderbreken.

Jai Gandhi, sales program manager bij Fluke, zegt: "De nieuwe 1770-serie Power Quality Analyzers stelt een nieuwe norm voor plug-and-play datalogging en het oplossen van storingen en problemen met de netvoedingskwaliteit, met de zekerheid dat zelfs gebruikers met weinig ervaring nuttige gegevens kunnen verzamelen en analyseren".

Ga voor meer informatie over Power Quality Data Logger/troubleshooter uit de 1770-serie naar deze site

Over Fluke: Fluke streeft naar het wereldmarktleiderschap in compacte, professionele elektronische test- en meetinstrumenten. De producten van Fluke worden overal ter wereld en in tal van bedrijfstakken door technici en monteurs gebruikt bij service-, installatie- en onderhoudswerkzaamheden en bij productie- en kwaliteitscontroles. Fluke is in 1948 opgericht en heeft vestigingen in 13 Europese landen. De producten van de onderneming worden in meer dan 100 landen geleverd. De omzet van de onderneming in Europa bedraagt ca. 40% van de omzet wereldwijd. Het hoofdkantoor van Fluke is gevestigd in Everett, in de Amerikaanse staat Washington. Bij de onderneming werken wereldwijd ruim 2.500 mensen. Het Europese hoofdkantoor voor de verkoop- en serviceactiviteiten bevindt zich in Eindhoven.

Fluke is een geregistreerd handelsmerk van Fluke Corporation. Bezoek voor meer informatie de website van Fluke: http://www.fluke.com.

Meer artikelen van Fluke Nederland B.V. :

CO2-emissiecalculator


Het online LeakQ-rapportagehulpmiddel van Fluke is aangevuld met een CO2-emissiecalculator. Deze indicator maakt het mogelijk een schatting te maken van de hoeveelheid CO2 die extra wordt uitgestoten bij geïdentificeerde lekken in luchtcompressoren.

Stroomtang voor PV-panelen


Met de 393 FC CAT III 1500 V biedt Fluke een True-rms stroomtang die speciaal is bedoeld voor het meten van gelijkspanningen tot 1500 V. Het handheld instrument is dan ook vooral geschikt voor het testen van en meten aan PV-installaties in veeleisende CAT III omgevingen.

Gas- en persluchtdetector


De ii900 Sonic Industrial Imager van Fluke is ontwikkeld als hulpmiddel om lekkages in persluchtsystemen te detecteren. Daarnaast wordt hij ingezet voor het detecteren van lekkages van medische gassen in ziekenhuizen.

Stroomtang voor PV-panelen


Met de Fluke 393 FC stroomtang kunnen installateurs veilig metingen tot 1500 V in DC omgevingen uitvoeren. Het handheld instrument is dan ook speciaal ontwikkeld voor het testen en meten aan PV-installaties.

Nieuwe Power Quality Analyzer voor foutloze metingen


De nieuwe Fluke 1770-serie Power Quality Datalogger/troubleshooter zorgt altijd voor een perfecte installatie dankzij de plug-and-play-functie met geautomatiseerde verbindingsverificatie en autocorrectie

Verwen uzelf met een gratis Fluke-lens


Ontvang een gratis warmtebeeldlens wanneer u vóór 15 december 2021 een geselecteerde camera van Fluke aanschaft. Warmtebeeldcamera's bieden een snelle beoordeling van de gezondheid van bedrijfsmiddelen.

's Werelds eerste stroomtangen voor zonne-energie-installaties


Met de nieuwe stroomtang kunt u zonnepanelen testen bij 1500 V, met de hoogste veiligheidsspecificatie voor deze spanning en een verbeterd gebruiksgemak.

Koop een Fluke, ontvang een gratis Fluke


Met het juiste gereedschap kunt u sneller en veiliger metingen uitvoeren in uw werk. Bestel uw Fluke-instrument via een erkende distributeur en ontvang een gratis Fluke-instrument op basis van de aankoopwaarde. Deze exclusieve aanbieding loopt af op 15 december 2021.

Elektrisch testen veiliger maken


De nieuwe contactloze True-RMS AC/DC-stroomtangserie maakt het veiliger en eenvoudiger om spanning en stroom te meten zonder een spanningvoerende draad aan te raken

Nieuwe gratis Fluke-producten als u een instrument van Fluke koopt


Fluke biedt opnieuw een gratis product aan klanten aan die Fluke-producten kopen tussen 15 februari 2021 en 30 juni 2021. Klanten die Fluke-producten kopen via geautoriseerde Fluke-distributeurs hebben de mogelijkheid om een gratis product te claimen. Claim het gratis product via de website van Fluke met het originele aankoopbewijs, de factuur of de aankoopbon.

Warmtebeeldcamera's brengen onbekende motorproblemen aan het licht


Warmtebeeldcamera's zijn perfect voor het storingzoeken in motoren. De infraroodbeelden laten de warmtesignatuur van een motor zien en kunnen u veel vertellen over de staat, waardoor u uw installaties in bedrijf kunt houden en de bedrijfskosten laag kunt houden.

Elektrische veiligheid verbeteren met Fluke


Veiligheid van de installatie is veel meer dan alleen wat taken op een checklist. Het vereist betrokkenheid van elke werknemer, van het management tot lijnwerkers, om een cultuur van veiligheid te handhaven in alle aspecten van de bedrijfsvoering. Na verloop van tijd kunnen interpretaties van bepaalde veiligheidsnormen afwijken van de oorspronkelijke opzet, waardoor er mythes ontstaan over hoe het

Storingzoeken binnen handbereik.


Robuuste, draagbare warmtebeeldcamera voor elektrische en industriële inspecties. Zo compact en eenvoudig in gebruik, de perfecte aanvulling voor uw gereedschapsriem:

Slimme oplossingen voor een (brand)veilige werkomgeving


Risico op brand in een gebouw bestaat altijd. De oorzaken variëren. Soms ontstaat brand door gebrekkig onderhoud of door beperkingen in uw elektrische installatie. Het voorkomen van gevaarlijke situaties is natuurlijk het allerbeste, maar het beoordelen van risico’s vereist nogal wat specifieke kennis van installateurs en inspecteurs.

Alle hulp voor storingzoeken in uw zak


Hoe groter het probleem, hoe sneller u het moet oplossen. Met de nieuwe Fluke pocket-warmtebeeldcamera heeft iedereen de mogelijkheid in de hand om uitval te minimaliseren.

SLIMME OPLOSSINGEN VOOR EEN (BRAND)VEILIGE WERKOMGEVING


Risico op brand in een gebouw bestaat altijd. De oorzaken variëren. Soms ontstaat brand door gebrekkig onderhoud of door beperkingen in uw elektrische installatie.

10 regels om fouten te vermijden bij het meten van elektriciteit


Hoewel iedereen die met elektriciteit werkt, snel een gezond ontzag ontwikkelt voor alles wat mogelijk onder stroom staat, kunnen zelfs de besten onder ons fouten maken onder tijdsdruk. Hieronder geven wij een beknopte lijst met WAT U NIET MOET DOEN wanneer u elektrische metingen uitvoert.

Voer iedere dag meer testen uit met de Fluke 6500-2 apparatentester


De Fluke 6500-2 PAT-tester is een compacte lichtgewichtoplossing die werkt met één druk op een toets.


De perfecte lichtbeleving bij u thuis →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: