Overige

Nieuwe gratis Fluke-producten als u een instrument van Fluke koopt

Fluke biedt opnieuw een gratis product aan klanten aan die Fluke-producten kopen tussen 15 februari 2021 en 30 juni 2021. Klanten die Fluke-producten kopen via geautoriseerde Fluke-distributeurs hebben de mogelijkheid om een gratis product te claimen. Claim het gratis product via de website van Fluke met het originele aankoopbewijs, de factuur of de aankoopbon.

Nieuwe keuzemogelijkheden aan gratis Fluke-producten

De gratis Fluke-producten waaruit een keuze gemaakt kan worden, zijn bijgewerkt; u vindt nieuwe keuzemogelijkheden in alle acht niveaus van gratis instrumenten die u kunt claimen. Ze zijn ingedeeld op basis van de waarde van uw in aanmerking komende aankoop, vanaf slechts € 200. Voor elk niveau is er een vast productaanbod dat kan worden geclaimd, op basis van de waarde van de oorspronkelijke aankoop via een geautoriseerde Fluke-distributeur. De producten die in aanmerking komen, zijn onder andere elektrische en industriële test- en meetinstrumenten van Fluke en producten van Fluke Networks en Fluke Calibration. Volledige informatie over het claimen van het gratis product, de beschikbare gereedschappen en de volledige voorwaarden vindt u op www.fluke.nl/freefluke

Hoe gaat het in zijn werk?

Op niveau één kan, na een geldige aankoop van € 200, de claim bijvoorbeeld worden ingediend voor een gratis unieke Fluke TPAK™ magnetische hangclip, een draagtas ter bescherming van het nieuw aangeschafte instrument, een Fluke 2AC VoltAlert™ contactloze spanningzoeker of een Fluke MT-8202-05 IntelliTone draagtas.  Op het hoogste niveau, de niveaus zeven en acht, kan een claim voor een gratis instrument worden ingediend voor een reeks Fluke meetinstrumenten zoals de Fluke TiS20+ warmtebeeldcamera, een Fluke 1664 FC multifunctionele installatietester of een PTi 120 warmtebeeldcamera in zakformaat. Bekijk alle mogelijkheden op www.fluke.nl/freefluke!

Fluke heeft alles wat technici nodig hebben voor installatie, onderhoud, storingzoeken en reparatie in bedrijfsgebouwen, fabrieken en woongebouwen. De intuïtieve bediening bespaart tijd bij het opsporen van storingen, wat betekent dat de instrumenten onmiddellijk renderen.

Informatie over alle producten van Fluke kunt u krijgen via de website van Fluke op www.fluke.nl.

Meer artikelen van Fluke Nederland B.V. :

Nieuwe Power Quality Analyzer voor foutloze metingen


De nieuwe Fluke 1770-serie Power Quality Datalogger/troubleshooter zorgt altijd voor een perfecte installatie dankzij de plug-and-play-functie met geautomatiseerde verbindingsverificatie en autocorrectie

Verwen uzelf met een gratis Fluke-lens


Ontvang een gratis warmtebeeldlens wanneer u vóór 15 december 2021 een geselecteerde camera van Fluke aanschaft. Warmtebeeldcamera's bieden een snelle beoordeling van de gezondheid van bedrijfsmiddelen.

's Werelds eerste stroomtangen voor zonne-energie-installaties


Met de nieuwe stroomtang kunt u zonnepanelen testen bij 1500 V, met de hoogste veiligheidsspecificatie voor deze spanning en een verbeterd gebruiksgemak.

Koop een Fluke, ontvang een gratis Fluke


Met het juiste gereedschap kunt u sneller en veiliger metingen uitvoeren in uw werk. Bestel uw Fluke-instrument via een erkende distributeur en ontvang een gratis Fluke-instrument op basis van de aankoopwaarde. Deze exclusieve aanbieding loopt af op 15 december 2021.

Elektrisch testen veiliger maken


De nieuwe contactloze True-RMS AC/DC-stroomtangserie maakt het veiliger en eenvoudiger om spanning en stroom te meten zonder een spanningvoerende draad aan te raken

Nieuwe gratis Fluke-producten als u een instrument van Fluke koopt


Fluke biedt opnieuw een gratis product aan klanten aan die Fluke-producten kopen tussen 15 februari 2021 en 30 juni 2021. Klanten die Fluke-producten kopen via geautoriseerde Fluke-distributeurs hebben de mogelijkheid om een gratis product te claimen. Claim het gratis product via de website van Fluke met het originele aankoopbewijs, de factuur of de aankoopbon.

Warmtebeeldcamera's brengen onbekende motorproblemen aan het licht


Warmtebeeldcamera's zijn perfect voor het storingzoeken in motoren. De infraroodbeelden laten de warmtesignatuur van een motor zien en kunnen u veel vertellen over de staat, waardoor u uw installaties in bedrijf kunt houden en de bedrijfskosten laag kunt houden.

Elektrische veiligheid verbeteren met Fluke


Veiligheid van de installatie is veel meer dan alleen wat taken op een checklist. Het vereist betrokkenheid van elke werknemer, van het management tot lijnwerkers, om een cultuur van veiligheid te handhaven in alle aspecten van de bedrijfsvoering. Na verloop van tijd kunnen interpretaties van bepaalde veiligheidsnormen afwijken van de oorspronkelijke opzet, waardoor er mythes ontstaan over hoe het

Storingzoeken binnen handbereik.


Robuuste, draagbare warmtebeeldcamera voor elektrische en industriële inspecties. Zo compact en eenvoudig in gebruik, de perfecte aanvulling voor uw gereedschapsriem:

Slimme oplossingen voor een (brand)veilige werkomgeving


Risico op brand in een gebouw bestaat altijd. De oorzaken variëren. Soms ontstaat brand door gebrekkig onderhoud of door beperkingen in uw elektrische installatie. Het voorkomen van gevaarlijke situaties is natuurlijk het allerbeste, maar het beoordelen van risico’s vereist nogal wat specifieke kennis van installateurs en inspecteurs.

Alle hulp voor storingzoeken in uw zak


Hoe groter het probleem, hoe sneller u het moet oplossen. Met de nieuwe Fluke pocket-warmtebeeldcamera heeft iedereen de mogelijkheid in de hand om uitval te minimaliseren.

SLIMME OPLOSSINGEN VOOR EEN (BRAND)VEILIGE WERKOMGEVING


Risico op brand in een gebouw bestaat altijd. De oorzaken variëren. Soms ontstaat brand door gebrekkig onderhoud of door beperkingen in uw elektrische installatie.

10 regels om fouten te vermijden bij het meten van elektriciteit


Hoewel iedereen die met elektriciteit werkt, snel een gezond ontzag ontwikkelt voor alles wat mogelijk onder stroom staat, kunnen zelfs de besten onder ons fouten maken onder tijdsdruk. Hieronder geven wij een beknopte lijst met WAT U NIET MOET DOEN wanneer u elektrische metingen uitvoert.

Voer iedere dag meer testen uit met de Fluke 6500-2 apparatentester


De Fluke 6500-2 PAT-tester is een compacte lichtgewichtoplossing die werkt met één druk op een toets.


Itsoos neemt Hardy Schmitz over →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: