Installatiemateriaal

Nieuwe ramen

Met A 550 en A flow presenteert JUNG nieuwe ramen voor toepassing in de A range. Een uitbreiding voor verschillende inrichtingsstijlen met een grote verscheidenheid aan functies.

A flow in combinatie met dimmer en
wandcontactdoos in tweevoudig raam,
in alpine wit.

 

A flow is trouw aan stijl, ook als de tijdgeest verandert. Het nieuwe design onderscheidt zich door een eenvoudig en harmonisch ontwerp. De zachte vormgeving van A flow combineert met verschillende inrichtingsstijlen en is daarmee ideaal voor het jonge moderne wonen.
A 550 biedt een sterk gereduceerd design en een heldere vormgeving. In optimale proporties in verhouding van basiselement tot raam is A 550 compromisloos. In klassiek zwart of in elegant antraciet mat: de rechtlijnige vormgeving van A 550 zet accenten.

A 550 wandcontactdoos, in zwart.

 

De nieuwe designs vullen de A-serie aan. Voor beide programma’s zijn talrijke basiselementen verkrijgbaar, omdat A 550 en A flow zijn gebaseerd op de 55-er maat van de A-serie. De ramen hebben de maten: 85 x 85 mm. En de hoogte is 10 mm. De montage is mogelijk in enkel- of meervoudige ramen. Het nieuwe design is verkrijgbaar in de kleuren alpine wit en zwart (beide hoogglanzend), in puristische aluminium-look en antraciet mat (beide gelakt). A 550 en A flow worden gemaakt van slagvast thermoplast.

A flow met KNX taster F 50, in alpine wit.

 

A 550 met KNX taster F 40, in zwart.

 

A flow in combinatie met Fancoil regelaar, in antraciet mat.

 

 

Hateha B.V.

Meer artikelen van Hateha B.V. :

Schakelmateriaal met mat oppervlak


Verschillende programma’s schakelmateriaal van Jung zijn uitgebreid met uitvoeringen in de kleuren mat grafietzwart en mat sneeuwwit.

Contactdozen met USB-aansluiting


De nieuwe Jung contactdozen met USB-aansluitingen zijn geschikt voor het snel opladen van batterijen en accu’s van diverse mobiele apparaten.

Aardlekschakelaar DFS F Audio


Als vertegenwoordiger van Doepke, introduceert Hateha de aardlekschakelaar DFS F Audio. De toevoeging ‘audio’ betekent dat de schakelaar specifiek geschikt is voor toepassingen in combinatie met geluidsinstallaties.

Thuislader


Met de Amtron Compact biedt Mennekes – vertegenwoordigd door hateha – een thuislader met een laadvermogen van 3,7 kW (1-fase) tot 11 kW (3-fase). De compacte lader is speciaal afgestemd op dagelijks, particulier gebruik en voorzien van een 5 m lange kabel met Type 2 stekker.

Nieuwe oude tuimelschakelaar


De nieuwe tuimelschakelaar LS 1912 verenigt historie met hedendaagse schakeltechniek en kan worden gecombineerd met afdekramen uit de LS range. De naam van dit nieuwe programma is een eerbetoon aan het jaar van oprichting van JUNG.

Nieuwe ramen


Met A 550 en A flow presenteert JUNG nieuwe ramen voor toepassing in de A range. Een uitbreiding voor verschillende inrichtingsstijlen met een grote verscheidenheid aan functies.


2 GW aan drijvende zonneparken →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: