Overige

Orange Climate verlengt het kennispartnerschap bij TVVL

TVVL heeft de overeenkomst als kennispartner van TVVL met 3 jaar verlengd. Met het kennispartnerschap draagt Orange Climate bij aan kennisontwikkeling op hun eigen expertisegebied. TVVL draagt als kennisknooppunt, bij aan oplossingen voor de technische uitdagingen van de toekomst. Door het delen van kennis ondersteunen de partners TVVL in haar missie.

Orange Climate heeft zich 6 jaar geleden als een van de eerste kennispartners aan TVVL verbonden. Sindsdien is het aantal TVVL kennispartners uitgegroeid tot tien. “We zien graag dat de kennispartners de komende jaren een actieve rol pakken, om zo richting te kunnen geven aan hun vakgebied. Als aanvulling op het kennispartner netwerk sparren ook de marketeers van de kennispartners op regelmatige basis met elkaar in gezamenlijke meetings. Zo kan nog meer lering getrokken worden uit best practices en uitdagingen”, aldus een woordvoerder van de TVVL.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en samen nieuwe concepten ontwikkelen, is waar het continu om draait bij Orange Climate. “Kennispartnerschap van TVVL is hier een vanzelfsprekend onderdeel van”, geeft directeur William Baars aan. “Door samen te werken met belangrijke Nederlandse bedrijven in de branche en kennis te blijven delen, maken we er iets moois van. Ondanks de bijzondere omstandigheden waarin we ons op dit moment bevinden.”


Biolux HCL-verlichtingssysteem →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: