(Brand)beveiliging en Datacom

Paxton Test Facility

De internationale fabrikant van beveiligingstechnologie Paxton kan haar eigen producten tegenwoordig testen in een eigen ‘state of the art’ testcenter. Deze zogenaamde Test Facility stelt het bedrijf in staat om ook dit deel van de productontwikkeling in eigen huis te verzorgen.

Dat betekent: producten testen op basis van de geldende wet- en regelgeving en de eisen die het bedrijf zelf stelt aan de functionaliteit. Uiteindelijk leidt dit tot een veel snellere doorlooptijd in vergelijking met een situatie waarin de testen extern moeten worden uitgevoerd. In het laatste geval gaat het al snel om enkele weken. Daarnaast kan Paxton hier een testomgeving creëren die past bij de eigen behoeften. Een belangrijk voordeel aangezien veel Paxton producten worden geïnstalleerd en blootgesteld aan externe elementen. De Test Facility heeft hiervoor een breed scala aan testapparatuur beschikbaar inclusief die onder meer te gebruiken zijn in een EMC-testruimte of klimaattestkamers.beveiligingstechnologie

Meer artikelen van Paxton :

Paxton Test Facility


De internationale fabrikant van beveiligingstechnologie Paxton kan haar eigen producten tegenwoordig testen in een eigen ‘state of the art’ testcenter. Deze zogenaamde Test Facility stelt het bedrijf in staat om ook dit deel van de productontwikkeling in eigen huis te verzorgen.

Mobile Access van Paxton: Open de deur met je mobiele telefoon


Vergeet jij je sleutels ook wel eens? Hoe makkelijk zou het zijn wanneer je je mobiele telefoon als sleutel kunt gebruiken. In combinatie met de Paxton Key app kun je een smart device zoals je smartphone of smartwatch gebruiken om deuren te openen. Je hebt dan geen traditionele sleutels meer nodig maar je maakt dan gebruik van zogenoemde smart credentials.

Paxton10 Software versie 4.2


De software die behoort bij Paxton10 beveiligingscamera’s is onlangs verschenen in een nieuwe release: versie 4.2. In deze versie zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd.

Lezer poort connector


Paxton introduceert diverse noviteiten waaronder een lezer poort connector voor Paxton Net2 en Switch2 deurcontrollers en een alarm connector.

App met installatietools


Speciaal voor het installeren van haar eigen producten, ontwikkelde Paxton een app die direct toegang geeft tot alle benodigde tools. Daarnaast zijn via de gratis app, beschikbaar voor iOS en Android, ook alle productspecificaties en technische informatie eenvoudig te bereiken.

COVID-19 proof


De Net2 toegangscontrolesoftware van Paxton is uitgebreid met functies die zich richten op het corona-proof maken van gebouwen. De eerste functie biedt de mogelijkheid om eenvoudig een maximale bezettingsgraad in te stellen voor een ruimte. Hiermee is het aantal mensen in de ruimte te controleren en eventueel de toegang te weigeren wanneer het maximale aantal is bereikt.

Veilig deuren openen


Met de Net2 caller ID-lezer van Paxton zijn deuren of poorten eenvoudig op afstand te openen door te bellen naar het telefoonnummer van de caller ID-lezer.

Toegangscontrole product van het jaar 2019


PaxLock Pro is tijdens de PSi Premier Awards in Manchester uitgeroepen tot toegangscontrole product van het jaar.

Ben jij de snelste deurintercom installateur?


Op 24, 25 en 26 september 2019 is het tijd voor ELEKTRO 2019 en ook Paxton is erbij! Ben jij de snelste deurinterom installateur?

Nieuwe website


De website van Paxton is compleet vernieuwd. Voorzien van een moderne interface, duidelijke structuur en interessante content zoals: al het laatste nieuws over producten, integraties, casestudy’s, documentatie en veel meer.

Software-update


Vanaf 21 mei 2019 is er een nieuwe update beschikbaar voor de Net2 software. In versie 6.01 is het mogelijk om uw Net2 systeem te beheren via de Net2Online webbased cliënt.

Installatietool voor deurbeslag


De PaxLock Pro van Paxton is snel en eenvoudig te installeren; het is echter mogelijk dat de patentgaten niet aanwezig zijn of dat u bij het verwijderen van een bestaande deurkruk ontdekt dat de gaten in de deur niet nauwkeurig genoeg zijn en mogelijk enige correctie vereisen, voordat u de PaxLock Pro kunt monteren.

Nieuwe productcatalogus 2019


Een nieuw jaar, nieuwe kansen en ontwikkelingen, maar uiteraard hoort er bij een nieuw jaar ook een nieuwe catalogus. Paxton heeft de 2019 catalogus ontworpen om u te helpen bij het bepalen van de juiste producten zodat u een toegangscontrole systeem kunt samenstellen.

Ruim 200 gecertificeerde installateurs in zes weken


Met veertien trainingsdagen op tien verschillende locaties met meer dan 220 deelnemers kijkt Paxton terug op een succesvolle Trainingstour, waar gemotiveerde installateurs vanuit heel Nederland zijn getraind om de producten van Paxton moeiteloos te kunnen installateurs en onderhouden.

Draadloze toegangscontrole-oplossing


De PaxLock Pro is een complete draadloze toegangscontrole oplossing. Dit nieuwe deurbeslag is de nieuwste toevoeging die offline kan worden gebruikt met de Compact kaart- of tagpakketten of die draadloos online kan worden gebruikt met het Net2 toegangscontrolesysteem.


Onderhoudsprocedure →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: