Industriële componenten

SEP EUROPE lanceert nieuwe serie aardlekautomaten onder de naam RCM4

Aardlekautomaat RCM4 serie is de nieuwste uitbreiding van SEP Europe. De moderne aardlekautomaten van SEP Europe, zijn ontwikkeld voor optimale bescherming van personen en materieel ter voorkoming van lekstromen, overbelasting en kortsluiting.

Deze 3fase aardlekautomaten met Kema Keur, ook wel aangeduid als kracht-aardlekautomaten zijn leverbaar in diverse varianten. Het voordeel van een aardlekautomaat is dat deze enkel datgene uitschakelt wat er achter zit. Daarnaast is de aardlekautomaat met zijn 72mm breedte ruimtebesparend aangezien de functie van een aardlekschakelaar en een installatieautomaat nu gecombineerd is. Toepassingen bijvoorbeeld voor zowel inductie- als keramische kooktoestellen, sauna’s, jacuzzi’s, tijdelijke installaties, Poly Voltage groepen, PV groepen etc. De RCM4 is voorzien van een kortsluitvastheid tot 6kAen een nominale foutstroom van 30mA  eb 300mA. Met de testknop kunt u de aardlekautomaat o.a. periodiek testen.

  • Kema Keurmerk.
  • Conform IEC61009-1.
  • Uitschakelkarakteristiek: B of C.
  • Nominale stroom: 6, 10, 16, 20, 25,32, 40.
  • Nominale meetspanning is 400 V.
  • Kortsluitvastheid: 6kA.
  • Foutstroom 30mA en 300mA.
  • 72mm breed (4 module).
  • Beschermingsklasse IP40.
  • Bi-directional.

Meer informatie klik hier

Schotman Elektro b.v. in Assen 

Europees importeur en distributeur in elektrotechnische producten.

Schotman elektro is een zelfstandige elektrotechnische toeleverancier en marktleider in toelevering van elektrotechnische componenten en bijbehorende diensten aan groothandels, paneelbouwers, machinebouwers, industriële eindgebruikers en de installatiebranche.

Met jarenlange ervaring en vakmanschap bieden wij onder één adres elektrotechnische oplossingen.

Door nauw met onze partners samen te werken leveren wij klantgerichte oplossingen tegen een concurrerende prijs. Deze samenwerking geldt niet alleen voor afnemende partners, maar ook voor onze toeleveranciers en fabrikanten.

Onze deskundige medewerkers denken graag met u mee. Ook hoe wij samen een langdurige optimale samenwerking kunnen aangaan. Door het uitgebreide  leveringsprogramma en grote voorraad uit eigen magazijn in Assen kunnen wij snel aan uw wensen voldoen.

Neem ook eens een kijkje op www.schotmanelektro.eu . Hier vindt u alle producten terug en met een persoonlijke account kunt u on-line bestellingen doorvoeren.

Meer artikelen van Schotman Elektro BV :

SEP EUROPE lanceert nieuwe serie aardlekautomaten onder de naam RCM4


Aardlekautomaat RCM4 serie is de nieuwste uitbreiding van SEP Europe. De moderne aardlekautomaten van SEP Europe, zijn ontwikkeld voor optimale bescherming van personen en materieel ter voorkoming van lekstromen, overbelasting en kortsluiting.

De RCM4 serie is de nieuwste uitbreiding van SEP Europe


De moderne aardlekautomaten van SEP Europe, zijn ontwikkeld voor optimale bescherming van personen en materieel ter voorkoming van lekstromen, overbelasting en kortsluiting. Deze 3-fase aardlekautomaten met Kema Keur, ook wel aangeduid als kracht-aardlekautomaten zijn leverbaar in diverse varianten. Het voordeel van een aardlekautomaat is dat deze enkel datgene uitschakelt wat er achter zit. Daarn

De SEP RCE1 serie aardlekautomaten zijn slechts 18 mm breed.


Door de compacte bouwvorm van slechts 18 mm bespaart de installateur installatietijd, ruimte en geld.

Zonne-energie installatie aansluiten zonder hakken en breken


Nederland behoort tot de grootste en snelst groeiende zonne-energie markten van Europa. Een PV installatie op het dak vereist in veel gevallen een uitbreiding van de groepenkast (meterkast).

Aansluitmaterialen


Als Europees distributeur van SEP en GACIA heeft Schotman Elektro haar bestaande assortiment uitgebreid met onder andere modulaire componenten en verschillende aansluitmaterialen die de installatie van groepenverdelers vereenvoudigen


KNX Adviseurshandboek biedt helpende hand →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: