Gereedschap en PBM

Schroevendraaier

Wiha heeft het productassortiment uitgebreid met de PocketMax-schroevendraaiers met bitmagazijn. Deze schroevendraaiers zijn beschikbaar in de versies magnetisch en electric.

In de handgreep van de magnetische uitvoering is een bitmagazijn geïntegreerd dat beschikbaar is met acht gangbare standaardbits 1/4" C6,3. Voor de spanningsveilige electric-versie gaat het om vier slimBits. De laatstgenoemde zijn volgens de internationale norm IEC 60900 gecertificeerd en toegestaan tot 1.000 V AC. Verder garanderen de smalle, 75 mm lange slimBits een optimale toegang tot diepliggende schroef- of veerklemmen door de aangebrachte isolatie. Dankzij de magnetische open- en sluitfunctie is het bitmagazijn eenvoudig te openen om vervolgens de bits eruit te nemen. Bij het sluiten glijdt het bitmagazijn probleemloos in de schacht terug en sluit dan automatisch. Kenmerkend voor alle schroevendraaiers zijn tot slot hun compacte afmetingen en lage gewicht waarmee ze praktisch in iedere broek- of vestzak passen.

Meer artikelen van Wiha Werkzeuge GmbH :

Schroevendraaier


Wiha heeft het productassortiment uitgebreid met de PocketMax-schroevendraaiers met bitmagazijn. Deze schroevendraaiers zijn beschikbaar in de versies magnetisch en electric.

Red dot award ‘Best of the Best’


De jury van de red dot award ‘Brands & Communication Design 2019’ is enthousiast. De internationale experts hebben het merk Wiha onderscheiden met de red dot award ‘Best of the Best’, waarmee het tot de top van de competitie behoort. Gedurende meerdere dagen hebben de vakleden van de jury vele duizenden merken intensief bekeken, bediscussieerd en beoordeeld. Met haar hoge eisen aan design en haar

80-jarig bestaan voor fabrikant handgereedschap


‘Schroeven is niet hetzelfde als schroeven’ of: ‘Kwaliteitswerk vereist kwaliteitsgereedschap’. Het is goed voor te stellen, dat een wijsheid als deze voor Willi Hahn 80 jaar geleden de doorslag gaf om zijn bedrijf op te richten. Een beslissing, die zijn vruchten heeft afgeworpen en de aanzet vormde tot de inmiddels 80-jarige bedrijfsgeschiedenis van handgereedschapfabrikant Wiha.


Verdeelkast →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: