Industriële componenten

Shock-datalogger

Speciaal voor een eenvoudige transportbeveiliging heeft AE Sensors een Shock-datalogger in het programma.

Deze nieuwe datalogger uit het MSR-programma is een sterke vereenvoudigde uitvoering van de MSR 145 en MSR 165 loggers. In de nieuwe logger zitten twee bereiken van versnellingsopnemers, te weten ±15 g en ± 100 g en een temperatuursensor met een bereik van -20 tot +65 °C. Deze temperatuursensor neemt éénmaal per 10 minuten de temperatuur op. Bij de versnellingsopslag kan worden gekozen uit drie instellingen: ± 15 g bij een sample-rate van 1600 Hz, ± 100 g bij 3200 Hz of ± 100 g bij 6400 Hz. Het geheugen is groot genoeg om meer dan 1000 schokken te registreren, gedurende een periode van tussen de respectievelijk 55, 50 en 45 dagen bij volgeladen batterij. Met de vernieuwde MSR Shockviewer Software kan de logger worden uitgelezen en kunnen de resultaten worden weergegeven en geanalyseerd. Deze meetwaarden kunnen worden geëxporteerd naar een CSV-file. Ook is er een uitvoering leverbaar met extra sensoren, voor luchtdruk van 0 – 2000 mbar absoluut, relatieve vochtigheid van 0 – 100% RH en licht van 0 – 65.000 lx. Deze extra sensoren worden, net als de temperatuursensor, éénmaal per 10 minuten opgeslagen. De kleine afmetingen van de logger, 47 × 16 × 54 mm, geven de mogelijkheid om deze met allerlei transporten te kunnen mee sturen. Na de transport-periode kan de logger via een USB kabel worden uitgelezen en de batterij weer worden opgeladen.

Meer artikelen van AE Sensors BV :

Flowmeting waterstof tankstations


Met de TCMH 0450 TRICOR heeft KEM Kueppers – in Nederland en België gedistribueerd door AE Sensors – een massaflowmeter ontwikkeld die speciaal bedoeld is om nauwkeurig waterstof te meten op o.a. tankstations.

Programmeerbare level sensor


De PTM/N/SDI-12 niveauopnemer van verbruikt slechts 0,5 mA in ‘sleep mode’ en < 6 mA in ‘active mode’. De meeste dataloggers, die gebruikt worden voor niveau metingen, hebben het SDI protocol als standaard ingang en kunnen de sensor zo eenvoudig uitlezen.

Shock-datalogger


Speciaal voor een eenvoudige transportbeveiliging heeft AE Sensors een Shock-datalogger in het programma.

Inertial sensor voor precieze en nauwkeurige inclinatiemeting


De 3DM-MV5-AR is een inertial sensor die precies en nauwkeurig de inclinatie van een voer-/vaartuig kan meten in stilstand en in beweging.


Elektronische apparatenbeveiligingsschakelaars →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: