Installatiemateriaal

Snel schakelen naar een andere look

Uitwisselbare Busch-Jaeger-schakelaars

Krijgt u van een opdrachtgever het verzoek om de elektra aan te passen? Staat er een verbouwing op het programma? Of gewoon simpelweg een nieuw interieur bij vrienden of familie? Denk dan ook eens aan het vervangen van het schakelmateriaal. Dat is namelijk – net als het verven van de muren – in een handomdraai geregeld. Sneller zelfs nog.

De tijd dat mensen alleen konden kiezen voor standaard witte kunststof schakelaars ligt ver achter ons. Schakelaars maken meer dan ooit deel uit van een interieur en gaan mee met actuele trends in zowel vorm en kleur als materiaal.

Geen schakelaar hetzelfde

De vernieuwde Busch-axcent® pur-serie bijvoorbeeld. Verkrijgbaar in trendkleuren als matzwart, oester en avocado, en in bijzondere materialen als beton, leisteen, platina, titanium en papier. Of het stijlvolle carat®-schakelaarprogramma, dat rechte lijnen verbindt met contrastrijke kleuren en authentieke materialen als glas, pure stainless steel, chroom, brons en zelfs een 24-karaats gouden finish. Daarmee vormt het bijna een opzichzelfstaand designobject.

De Decento®-serie is in alle opzichten een klassieker in het assortiment. Met porselein als basis, zichtbare schroeven en karakteristieke ronde vormen geven de schakelaars een nostalgische retrolook; ideaal daarmee voor jaren 30-woningen. Voor luxere oude woningen of stijlvolle hotels is Busch-dynasty® de perfecte keuze. Te beginnen met het exclusieve ontwerp en de hoogwaardige, geselecteerde materialen. Bovendien zijn de schakelaars handgemaakt en ontworpen in nauwe samenwerking met internationale designers. Dat maakt elke schakelaar een uniek meesterstuk.

Schakelaars vervangen, muren heel laten

Omdat smaken, en daarmee interieurs veranderen, is er ook de mogelijkheid om schakelaars te combineren en zelfs geheel onderling uit te wisselen. Als de wipper maar dezelfde afmetingen van 63 x 63 mm behoudt, kun je namelijk alle afdekkingen gewoon door elkaar heen gebruiken. En dat zonder de muren open te breken of het binnenwerk te vervangen. Zo kunnen opdrachtgevers makkelijker en tegen relatief lage kosten met trends meegaan of kiezen voor een andere look. Dit met uitzondering van de Decento®- en impuls-schakelaarseries.

3D LiveView-app

Voor veel mensen is het lastig om een voorstelling te maken van hoe de nieuwe schakelaars er in hun eigen woning uitzien. Hiervoor is er de 3D LiveView-app. Met deze Augmented Reality-app is het mogelijk om het Busch-Jaeger-portfolio live in 3D in elke gewenste ruimte te bekijken. En dat gewoon via een smartphone of tablet. De app is gratis te downloaden via de App Store en Google Play Store.

Bekijk de video’s over de vier uitgelichte schakelaarseries

 

Meer artikelen van Busch-Jaeger :

Smart Home-ready zonder extra breekwerk of bedrading


Smart Homes winnen in Nederland steeds meer terrein. Zeker nu we vaker thuis zijn en thuis werken. Zo heeft inmiddels de helft van alle Nederlanders een of meerdere Smart Home-producten in huis. Uit datzelfde onderzoek van Multiscope* blijkt dat slimme verlichting en schakelaars met een percentage van 27% van de huishoudens het peloton aanvoeren. De nieuwe serie bewegingsmelders van Busch-Jaeger s

Snel schakelen naar een andere look


Krijgt u van een opdrachtgever het verzoek om de elektra aan te passen? Staat er een verbouwing op het programma? Of gewoon simpelweg een nieuw interieur bij vrienden of familie? Denk dan ook eens aan het vervangen van het schakelmateriaal. Dat is namelijk – net als het verven van de muren – in een handomdraai geregeld. Sneller zelfs nog.

Busch-Jaeger


Domotica én deurcommunicatie via één paneel aansturen? Het Busch-Jaeger IP touch-visualisatiepaneel met zijn overzichtelijke gebruikersinterface biedt de oplossing.

Busch-Jaeger wandcontactdoos met dubbele USB


Er zijn steeds meer smartphones, powerbanks en andere mobiele apparaten in gebruik. Ook steeds meer stationaire apparaten, zoals harde schijven of luidsprekers, moeten regelmatig worden opgeladen. Het is dus logisch dat in wandcontactdozen ook USB-laadpunten worden geïntegreerd. Maar zelfs dat is lang niet altijd voldoende. Daarom heeft Busch-Jaeger nu wandcontactdozen met een dubbele USB in het a

De nieuwe generatie digitale radio


Digitale radio DAB+ is de nieuwe generatie digitale radio. Het werkt onafhankelijk van internet, het zoeken naar zenders is op alfabetische volgorde (en dus niet meer op frequenties), en de signaalontvangst is storingsvrij.


’s Middags EV laden is 40% duurzamer →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: